קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך|איך אפשר לעשות כסף ברמה נמוכה!!!
    על ידי menTos בפורום מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-08-2007, 17:13
  2. איך מבקשים עוד כסף להעברות מהנהלה?
    על ידי D-j.m בפורום Football Manager
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-08-2007, 23:53
  3. איך לעשות הרבה כסף בPayPal !!!
    על ידי Incubus בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 17:51
  4. מדריך | מדריך קצר איך להתעשר בקלות
    על ידי Alex בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-06-2007, 13:24
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 63

איך להתעשר ולקבל כסף מהמדינה כל חודש - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

תודה רבה צדיק תזכה למצוות
    מוכר ברזים מוסמך

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Xidox5
    לייקים
    76
    נקודות
    48
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Cprogramming צפיה בהודעה
    תודה רבה צדיק תזכה למצוות
    תודה צדיק
    השפה שלך גם משתפרת

מוכר סיריאלים זולים במיוחד!!!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=889484

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

זה לא הוכחת תשלום תקנית.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהבתי

לייקים
    76
    נקודות
    48
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי KillaPlaya צפיה בהודעה
    זה לא הוכחת תשלום תקנית.
    זה מה שמקבלים אחי

משתמש "כבוד" האוואטר של פרסי קלאסי
    שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    שוב... חלק מהם אמנם לא מתגייסים אבל זאת הבעיה הפחות רצינית בהרבה שלנו... כי יש לי 2 מליון ערבים ישראלים (33% מהמדינה) שלא מתגייסים ואף אחד לא סומך עליהם שיתגייסו ובזמן הזה הם לא מתפללים בשבילך, בזמן הזה הם הולכים ומוציאים תארים על חשבונך מגיל 18 ומאחלים לך להפסיד בכל המלחמות. בזמן שאתה מגן בגופך עליהם.... מעניין למה כולכם שוכחים את זה...
    לעומת זאת דוסים מתגייסים אמנם לא כולם, אבל מתגייסים. והכי חשוב שהם לא רוצים שתמות ובטח ובטח לא שתפסיד במלחמות.. מתפללים כל יום שתחיה ושהעם ימשיך להתקיים לנצח.. אז אולי הם אוכלי חינם אבל לפחות אוכלי חינם שהם חלק מאיתנו ואחוז פחות בהרבה הרבה מאשר הערבים ישראל בארץ (שוב, 33%)

נתון מדאיג בהחלט... 33% מהמדינה שלנו ערבים ישראלים
    הרבה יותר מהדוסים
    אוכלי חינם
    כל משפחה 15 ילדים. כל אבא שם מקבל על חשבונכם 100 אלף שקל מזונות כל חודש
    כולם ללא יוצאים מן הכלל לא מתגייסים
    כולם ללא יוצאים מן הכלל רוצים לאנוס את אחותכם
    כולם ללא יוצאים מן הכלל רוצים לגור בבתים שלכם
    כולם ללא יוצא מן הכלל מתפללים כל יום ביומו שתמותו במלחמה הבאה

מצא את ההבדלים בינם לבין החרדים
    ועוד אתם חושבים שאתם עושים משהו מועיל למדינה הזאת
    אתם רק הורסים אותה ונותנים להם לגיטימציה להמשיך להתרבות
    אתם אלו שנותנים במה לכל התקשורת המסריחה שמשחקת בכם כמו בבובות
    מבחינתי אתם יותר גרועים מהערבים ומהדוסים ביחד
    התקשורת משחקת בי כמו שהיא משחקת בך אתה קצת ימיני מדי לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי צפיה בהודעה
    התקשורת משחקת בי כמו שהיא משחקת בך אתה קצת ימיני מדי לא חושב
    אני שם זין על התקשורת ואני לא מתייחס ל90% ממה שהם אומרים לא מאמין להם לא לפולטיקאים לא מאמין לאף אחד שאני לא מכיר ולא מאמין לשום דבר שלא כלולות בו הוחכות חותכות שזה אמיתי. מה שאני יודע ורואה זאת המציאות העגומה של המדינה שלנו שהתקשורת השמלאנית בהגזמה מנסה להסתיר עם דברים לא קשורים.
    למה אף אחד לא מדבר על זה ש33% מהמדינה שלנו הם ערבים ? וזה עוד בלי השטחים... קח את השטחים ותראה של מי באמת המדינה
    על זה אף אחד לא מדבר נכון? על זה שאנשים מפחדים לצאת החוצה עם החברה שלהם כי חבורות של ערבים צועקים לה זונה כוסית שווה ואם תסובב את הראש ותענה להם ידקרו אותך.... על האבא שהלך עם אישתו והבת שלו בטיילת תל אביב ושחבורת ערבים צעקה לה כוסית זונה בואי נזיין אותך והאבא קם להגן על הבת שלו והערבים פשוט הרגו אותו במכות על החוף בלי קרשים סכינים כלום רק מכות והאבא מת לעיני ביתו... פה התקשורת שכחה לציין שהם היו פלישתים נכון? שפה בחיפה 10 ערבים ליד בית חולים רמבם פירקו חייל במכות (עברה יותר מחצי שנה והוא עוד שבור בבית חולים) עם אלות שרשראות סכינים מה לא בתוך שטח ישראל כמובן (חיפה) תוך כדי שהוא מתחנן שלא יהרגו אותו והם צועקים יהודי יהודי ובסוף (מזכיר את אל קאעידה) חרטו לו על הראש "יא כלב" בערבית
    מה אנחנו באיראן תגיד לי? נשמע לך הגיוני סיפורים כאלו? מתי שמעת יהודי חורט לערבי על הראש יא כלב בערבית?

אבל מה שהכי מפריע פה שהסיפור הזה קיבל בדיוק כתבה קטנה בעמוד 7 בידיעות ועוד איזה מבזק מעפן בYNET ועוד מה הם שכחו להגיד שחלק מאותם עמלקים השתחררו כבר אתה מבין? השתחררו?.................1!
    וכל זה אני מקווה שלא שכחת (כן כן חיפה ותל אביב זה עדיין ישראל) קרה בישראל................ ישראל.......... מדינת היהודים והמדינה היחידה והמקום היחידי שלנו אתה מבין את המשמעות? הבעיה פה שכולם כבר לוקחים את המדינה כמובן מאליו כי אף אחד לא יודע מה זה לקבל מאחורה מערבי הומו לעיני אמא שלו אבל אל תדאגו אם תמשיכו בקצב הזה אתם תדעו
    חחחחחחחחחחחחחחחחח תחשוב איזה מצחיק זה באיראן מצרים לבנון ירדן לא משנה איפהההההההה לא משנה כמה יהודים עשו את זה לחייל ערבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק בחלומות יכול לקרות
    איזה יהודי יכול להכנס למקומות האלו?

אבל אם תקלל ערבי ברחוב אתה תזכה להיות יום אחרי בעמוד הראשון
    כמו הילד זין ההוא מירושלים שאנס איזה מישהו (לא יודע אם אנס או לא לא נכנס לזה) ושבאו אליו חברים שלה הוא עוד העיז לקלל את אמא של אחד מהם וקיבל מכות...
    YNET וכל שאר התקשורת עשו ממכות של ילדים משהו הרבה יותר חמור אמרו שהוא כמעט מת והצילו אותו ברגע האחרון... מה שבתכלס? אם היית רואה אותו מרואיין במיון שם
    כל השיניים במקום אין סימנים על הגוף או על הפנים שום סימן הוא מדבר והולך רגיל יכול ללכת לעבודה גם אם בא לו
    הסיפור הזה היה בעמוד הראשי של ידיעות איזה שבוע למה? כי הם בני זונות שמאלנים מסריחים פרו ערבים

ולא אני לא חושב שאני ימני מדי אני לא חושב שאני ימני בכלל אני נגד כל מה שעושה רע למדינה הזאת וואלה זה עושה רע למדינה הזאת מה אני יגיד לך אם לא היו פה 33% מהמדינה ערבים המצב היה הרבה רבה הרבה הרבה יותר טוב
    אני אומר מה שאני רואה לא מה שהתקשורת אומרת לי אתה מבין את ההבדל? התקשורת אומרת ההפך ממה שאני אומר התקשורת מסתירה את האמת ואת המציאות שאנחנו חיים בה... לצערי

שכחתם כבר למי שייכת המדינה? שכחתם שזאת מדינת ישראל ולא פלסטין? 98% מהערבים ישראלים פה רוצים שנמות וקוראים כביכול לשחרור פלסטין... דבר שלא קיים בכלל ככה שאין מה לשחרר...
    YNET למשל משתמשים במילה פלסטינים במקום פליטים מירדן או מצרים תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל לא פלסטינים... כי כל עוד אין פלסטין אז אין פלסטינים
    אתה לא חושב שיהודים בגלות לפני הקמת המדינה היו קוראים לעצמם ישראלים נכון? אז שיקראו לעצמם איך שהם רוצים אבל איך זה שהתקשורת תקרא להם גם ככה כאילו הם כבר שכחו מה זה ישראל?

למה לא מדברים על החייל המסכן ההוא למה כל הזמן נגד מה שטוב למדינה הם הורסים את המדינה ואני לא מדבר על השמאל אני מדבר על התקשורת
    אנשים פה צמאים למידע נכון ואמין ומתים להפתר מהחארטות

ואז שואלים למה הנוער של היום נהים ערסים
    למה אם אתה לא ערס אתה תקבל מכות מערבים
    ככה זה היום
    אתה תשים לב אנשים לאט לאט יבינו שדוחקים אותנו לפינה ואין מה לעשות ואם המצב לא יתהפך וכל ערבי שתראה יקבל סלע לפנים הם ישלטו בנו וישלטו חזק ואנחנו נאכל פה זין מכל כיוון ואז תגיד וואלה צדקתי

עכשיו ראיתי איזה כותרת בכתבה לא קשורה "רוצח הפלסטינים" על עמי פופר שרצח איזה כמה ערבים עזבו שאני מתנגד בכלל למילה פלסטינים אבל למה שערבי רוצח יהודי הם לא רושמים "רוצח היהודים"? למה?
    זה סתם שטויות קטנות מני אלפים אבל ככה מבצעים שטיפת מוח
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 15-10-2012 בשעה 20:27.

שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

אני שם זין על התקשורת ואני לא מתייחס ל90% ממה שהם אומרים לא מאמין להם לא לפולטיקאים לא מאמין לאף אחד שאני לא מכיר ולא מאמין לשום דבר שלא כלולות בו הוחכות חותכות שזה אמיתי. מה שאני יודע ורואה זאת המציאות העגומה של המדינה שלנו שהתקשורת השמלאנית בהגזמה מנסה להסתיר עם דברים לא קשורים.
    למה אף אחד לא מדבר על זה ש33% מהמדינה שלנו הם ערבים ? וזה עוד בלי השטחים... קח את השטחים ותראה של מי באמת המדינה
    על זה אף אחד לא מדבר נכון? על זה שאנשים מפחדים לצאת החוצה עם החברה שלהם כי חבורות של ערבים צועקים לה זונה כוסית שווה ואם תסובב את הראש ותענה להם ידקרו אותך.... על האבא שהלך עם אישתו והבת שלו בטיילת תל אביב ושחבורת ערבים צעקה לה כוסית זונה בואי נזיין אותך והאבא קם להגן על הבת שלו והערבים פשוט הרגו אותו במכות על החוף בלי קרשים סכינים כלום רק מכות והאבא מת לעיני ביתו... פה התקשורת שכחה לציין שהם היו פלישתים נכון? שפה בחיפה 10 ערבים ליד בית חולים רמבם פירקו חייל במכות (עברה יותר מחצי שנה והוא עוד שבור בבית חולים) עם אלות שרשראות סכינים מה לא בתוך שטח ישראל כמובן (חיפה) תוך כדי שהוא מתחנן שלא יהרגו אותו והם צועקים יהודי יהודי ובסוף (מזכיר את אל קאעידה) חרטו לו על הראש "יא כלב" בערבית
    מה אנחנו באיראן תגיד לי? נשמע לך הגיוני סיפורים כאלו? מתי שמעת יהודי חורט לערבי על הראש יא כלב בערבית?

אבל מה שהכי מפריע פה שהסיפור הזה קיבל בדיוק כתבה קטנה בעמוד 7 בידיעות ועוד איזה מבזק מעפן בYNET ועוד מה הם שכחו להגיד שחלק מאותם עמלקים השתחררו כבר אתה מבין? השתחררו?.................1!
    וכל זה אני מקווה שלא שכחת (כן כן חיפה ותל אביב זה עדיין ישראל) קרה בישראל................ ישראל.......... מדינת היהודים והמדינה היחידה והמקום היחידי שלנו אתה מבין את המשמעות? הבעיה פה שכולם כבר לוקחים את המדינה כמובן מאליו כי אף אחד לא יודע מה זה לקבל מאחורה מערבי הומו לעיני אמא שלו אבל אל תדאגו אם תמשיכו בקצב הזה אתם תדעו
    חחחחחחחחחחחחחחחחח תחשוב איזה מצחיק זה באיראן מצרים לבנון ירדן לא משנה איפהההההההה לא משנה כמה יהודים עשו את זה לחייל ערבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק בחלומות יכול לקרות
    איזה יהודי יכול להכנס למקומות האלו?

אבל אם תקלל ערבי ברחוב אתה תזכה להיות יום אחרי בעמוד הראשון
    כמו הילד זין ההוא מירושלים שאנס איזה מישהו (לא יודע אם אנס או לא לא נכנס לזה) ושבאו אליו חברים שלה הוא עוד העיז לקלל את אמא של אחד מהם וקיבל מכות...
    YNET וכל שאר התקשורת עשו ממכות של ילדים משהו הרבה יותר חמור אמרו שהוא כמעט מת והצילו אותו ברגע האחרון... מה שבתכלס? אם היית רואה אותו מרואיין במיון שם
    כל השיניים במקום אין סימנים על הגוף או על הפנים שום סימן הוא מדבר והולך רגיל יכול ללכת לעבודה גם אם בא לו
    הסיפור הזה היה בעמוד הראשי של ידיעות איזה שבוע למה? כי הם בני זונות שמאלנים מסריחים פרו ערבים

ולא אני לא חושב שאני ימני מדי אני לא חושב שאני ימני בכלל אני נגד כל מה שעושה רע למדינה הזאת וואלה זה עושה רע למדינה הזאת מה אני יגיד לך אם לא היו פה 33% מהמדינה ערבים המצב היה הרבה רבה הרבה הרבה יותר טוב
    אני אומר מה שאני רואה לא מה שהתקשורת אומרת לי אתה מבין את ההבדל? התקשורת אומרת ההפך ממה שאני אומר התקשורת מסתירה את האמת ואת המציאות שאנחנו חיים בה... לצערי

שכחתם כבר למי שייכת המדינה? שכחתם שזאת מדינת ישראל ולא פלסטין? 98% מהערבים ישראלים פה רוצים שנמות וקוראים כביכול לשחרור פלסטין... דבר שלא קיים בכלל ככה שאין מה לשחרר...
    YNET למשל משתמשים במילה פלסטינים במקום פליטים מירדן או מצרים תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל לא פלסטינים... כי כל עוד אין פלסטין אז אין פלסטינים
    אתה לא חושב שיהודים בגלות לפני הקמת המדינה היו קוראים לעצמם ישראלים נכון? אז שיקראו לעצמם איך שהם רוצים אבל איך זה שהתקשורת תקרא להם גם ככה כאילו הם כבר שכחו מה זה ישראל?

למה לא מדברים על החייל המסכן ההוא למה כל הזמן נגד מה שטוב למדינה הם הורסים את המדינה ואני לא מדבר על השמאל אני מדבר על התקשורת
    אנשים פה צמאים למידע נכון ואמין ומתים להפתר מהחארטות

ואז שואלים למה הנוער של היום נהים ערסים
    למה אם אתה לא ערס אתה תקבל מכות מערבים
    ככה זה היום
    אתה תשים לב אנשים לאט לאט יבינו שדוחקים אותנו לפינה ואין מה לעשות ואם המצב לא יתהפך וכל ערבי שתראה יקבל סלע לפנים הם ישלטו בנו וישלטו חזק ואנחנו נאכל פה זין מכל כיוון ואז תגיד וואלה צדקתי
    שמע אתה לא נורמאלי לפי מה שאני מבין כנראה שאתה גר בעיר מעורבת וכמה ערבים צעקו לחברה שלך כוסית מזה נובע העצבים
    אם את לא ערס אתה מקבל מכות מערבים?? מאיפה אתה מביא תשטויות האלה ועוד אני אגיד לך שמי משתנהג כמו ערס בן זונה מגיע לו לקבל מכות מערבים

שמע אתה לא נורמאלי לפי מה שאני מבין כנראה שאתה גר בעיר מעורבת וכמה ערבים צעקו לחברה שלך כוסית מזה נובע העצבים
    אם את לא ערס אתה מקבל מכות מערבים?? מאיפה אתה מביא תשטויות האלה ועוד אני אגיד לך שמי משתנהג כמו ערס בן זונה מגיע לו לקבל מכות מערבים
    אני לא אומר שאני ערס ולא אומר שאני אהיה ערס אני פשוט אומר שאנשים נדחקים לפינה כל יום עשרות מקרים של אנשים שמקבלים מכות על כלום אז הם מחליטים להיות במקום קיבוצניקים ואנשים טובים להיות ערסים כי פעם הבאה שמישהו יזרוק מילה לחברה שלהם זה ישר סכין לגרון ואתה מסכים איתי שאם ידחקו אותך לפינה אתה גם תהפוך לאחד כזה נכון?
    הם מתנכלים לכל מי שנראה להם חלש מהם באותו רגע וזאת עובדה זאת לא המצאה של התקשורת... להפך זה מה שהתקשורת מנסה להסתיר..
    אני לא גר בעיר מעורבת אני גר במקום שאין בו ערבי אחד אתה מוזמן לבוא לביקור
    פעם אחרונה שמשפחה של ערבים ניסו לגור פה דקרו את 2 הילדים בים
    אני לא אומר שאני או שהייתי קשור לזה זה פשוט היה ככה ומה לעשות? ככה עדיף

ואל תדאג בשביל אנשים שמקללים בחורות יש אלת בייסבול באוטו על כל מקרה ולא מעניין אם זה ערבים יהודים או נוצרים

עכשיו בשביל הקטע לך שניה לבאר שבע תראה איך הם חיים מסכנים כל יום פורצים להם בדואים לבתים כל יום אונסים שם יהודיות הם שולטים בעיר שלהם ומסכנים פשוט מאוד מסכנים מה שהולך שם ילדות מקבלות מבדואים מתנות כמו אייפונים גנובים ואתה רואה בסופו של דבר ילדה בת 15 עם בדואי בן 30 נותן לה מכות רצח באמצע המדבר אם היא לא עושה מה שהוא רוצה ורודף אותה כל החיים

לא יודע איפה אתה גר אחי אבל אני נוסע לחיפה כל מה שאתה מקבל שם זה רק מבטים באמא שלי כאילו כל שניה הולכים לדקור אותך בלב רק עיניים רק תסתכל רק תגיד משהו הם מחפשים ומה לעשות אחי אני אומר את האמת כמה שזה נשמע לך משוגע זה פשוט ככה
    אני מעדיף אותך ולא אותם כי זאת המדינה שלנו ולא שלהםש במרכז הכרמל בחיפה (מקום של יהודים ונחשב מקום מהגבוהים של חיפה מבחינת אוכלוסיה) וזה לא משנה בכלל איפה ערבי ינסה לחתוך את חברה שלי באוטו ושהיא לא תתן לו הוא יפתח את החלון ויצעק לה יהודיה זונה יהוד שטויות כאלו ואחרות והיא תשתין בתחתון מרוב פחד כי אותו אחד חסר לב וערכים יכול גם לצאת ולדרוס אותה
    וזה פאקינג לא יכול להיות (ואני מצטער שאני מסביר כל דבר כי אתם פשוט לא רואים כלום) שמדינת ישראל של היהודים ערבי יצעק לילדה חסרת אונים יהודיה זונה
    אני בחיים לא צעקתי לערבייה יא ערביה זונה שרמוטה מזדיינת למה? כי אני מכבד וגדלתי על ערכים מסויימים שלא יתנו לי לעשות את זה לעומת האוכלוסיה השניה במדינה הזאת...
    לא יכול להיות שחבורה של ערבים בתל אביב יהרגו אבא במכות כי הגן על הבת שלו וזה שעשרות אנשים ראו את המקרה ואף אחד לא העיז להתערב רק מעיד על הפחד מהם
    לא יכול להיות שבמדינת ישראלללללללללללללל תבינו מה זה ישראל כבר ולמי היא שייכת ערבים יצעקו לחייל יהודי יהודי ויחרטו לו על הראש

לא מעניין אותי שיש גם יהודים אלימים הם לפחות לא אלימים בגלל שאתה יהודי הם אולי אלימים כי הם דפוקים בראש לא כי חינכו אותם לשנוא ולהיות חרא של בן אדם
    לחרוט לחייל על הראש...
    ואיבדת את הנקודה.. לא מדובר פה על מה אני חושב עליהם מדובר פה על ההסטה של התקשורת ואיך הם מסתירים מאיתנו את הדברים החשובים באמת(וגם את האמת) והופכים חצי מדינה לבובות
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 15-10-2012 בשעה 20:43.

לייקים
    76
    נקודות
    48
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי KillaPlaya צפיה בהודעה
    תאמין לי שלצבא גם עדיף שלא לגייס אותם.
    אתה חושב שזה טוב עודף אנשים? אתה יודע כמה עולה נשק?
    נו ומה עדיף ?
    לקנות נשק או לתת לכל מיני דוסים וערבים את הכסף?

שם פרטי
    שאולי
    לייקים
    306
    נקודות
    373

אני לא אומר שאני ערס ולא אומר שאני אהיה ערס אני פשוט אומר שאנשים נדחקים לפינה כל יום עשרות מקרים של אנשים שמקבלים מכות על כלום אז הם מחליטים להיות במקום קיבוצניקים ואנשים טובים להיות ערסים כי פעם הבאה שמישהו יזרוק מילה לחברה שלהם זה ישר סכין לגרון ואתה מסכים איתי שאם ידחקו אותך לפינה אתה גם תהפוך לאחד כזה נכון?
    הם מתנכלים לכל מי שנראה להם חלש מהם באותו רגע וזאת עובדה זאת לא המצאה של התקשורת... להפך זה מה שהתקשורת מנסה להסתיר..
    אני לא גר בעיר מעורבת אני גר במקום שאין בו ערבי אחד אתה מוזמן לבוא לביקור
    פעם אחרונה שמשפחה של ערבים ניסו לגור פה דקרו את 2 הילדים בים
    אני לא אומר שאני או שהייתי קשור לזה זה פשוט היה ככה ומה לעשות? ככה עדיף

ואל תדאג בשביל אנשים שמקללים בחורות יש אלת בייסבול באוטו על כל מקרה ולא מעניין אם זה ערבים יהודים או נוצרים

עכשיו בשביל הקטע לך שניה לבאר שבע תראה איך הם חיים מסכנים כל יום פורצים להם בדואים לבתים כל יום אונסים שם יהודיות הם שולטים בעיר שלהם ומסכנים פשוט מאוד מסכנים מה שהולך שם ילדות מקבלות מבדואים מתנות כמו אייפונים גנובים ואתה רואה בסופו של דבר ילדה בת 15 עם בדואי בן 30 נותן לה מכות רצח באמצע המדבר אם היא לא עושה מה שהוא רוצה ורודף אותה כל החיים

לא יודע איפה אתה גר אחי אבל אני נוסע לחיפה כל מה שאתה מקבל שם זה רק מבטים באמא שלי כאילו כל שניה הולכים לדקור אותך בלב רק עיניים רק תסתכל רק תגיד משהו הם מחפשים ומה לעשות אחי אני אומר את האמת כמה שזה נשמע לך משוגע זה פשוט ככה
    אני מעדיף אותך ולא אותם כי זאת המדינה שלנו ולא שלהםש במרכז הכרמל בחיפה (מקום של יהודים ונחשב מקום מהגבוהים של חיפה מבחינת אוכלוסיה) וזה לא משנה בכלל איפה ערבי ינסה לחתוך את חברה שלי באוטו ושהיא לא תתן לו הוא יפתח את החלון ויצעק לה יהודיה זונה יהוד שטויות כאלו ואחרות והיא תשתין בתחתון מרוב פחד כי אותו אחד חסר לב וערכים יכול גם לצאת ולדרוס אותה
    וזה פאקינג לא יכול להיות (ואני מצטער שאני מסביר כל דבר כי אתם פשוט לא רואים כלום) שמדינת ישראל של היהודים ערבי יצעק לילדה חסרת אונים יהודיה זונה
    אני בחיים לא צעקתי לערבייה יא ערביה זונה שרמוטה מזדיינת למה? כי אני מכבד וגדלתי על ערכים מסויימים שלא יתנו לי לעשות את זה לעומת האוכלוסיה השניה במדינה הזאת...
    לא יכול להיות שחבורה של ערבים בתל אביב יהרגו אבא במכות כי הגן על הבת שלו וזה שעשרות אנשים ראו את המקרה ואף אחד לא העיז להתערב רק מעיד על הפחד מהם
    לא יכול להיות שבמדינת ישראלללללללללללללל תבינו מה זה ישראל כבר ולמי היא שייכת ערבים יצעקו לחייל יהודי יהודי ויחרטו לו על הראש

לא מעניין אותי שיש גם יהודים אלימים הם לפחות לא אלימים בגלל שאתה יהודי הם אולי אלימים כי הם דפוקים בראש לא כי חינכו אותם לשנוא ולהיות חרא של בן אדם
    לחרוט לחייל על הראש...
    ואיבדת את הנקודה.. לא מדובר פה על מה אני חושב עליהם מדובר פה על ההסטה של התקשורת ואיך הם מסתירים מאיתנו את הדברים החשובים באמת(וגם את האמת) והופכים חצי מדינה לבובות
    אז בוא אני אגיד לך שאבא שלי גר באופקים ועל הדרך לשם אני עוצר לאכול בקלוואה ברהט ויש אחלה ערבים ואחלה בדואים, אני מסכים איתך שחלק גדול מהערבים בארץ לא רוצים אותנו כן ואותם צריך להרוג כמו כל אדם אנטי-ישראלי אחר.. תפתח את הראש קצת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דן
    לייקים
    5
    נקודות
    3,863

חחחח

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

עאלק יהודים...
    גם כן חרדים...

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

רגע ואם אומרים לך להתגייס?

אז בוא אני אגיד לך שאבא שלי גר באופקים ועל הדרך לשם אני עוצר לאכול בקלוואה ברהט ויש אחלה ערבים ואחלה בדואים, אני מסכים איתך שחלק גדול מהערבים בארץ לא רוצים אותנו כן ואותם צריך להרוג כמו כל אדם אנטי-ישראלי אחר.. תפתח את הראש קצת
    אח שלי תפתח אתה קצת את הראש ותבין שזאת המדינה היחידה שיש לנו לעם היהודי אם לא היתה המדינה הזאת לא אני ולא אתה היינו קיימים עכשיו הסבים והסבתות שלנו לא היו נפגשים ואף אחד פה לא היה מתקיים כולם היו בגלות כמו בכל ההיסטוריה של העם שלנו.
    תבין הראש שלי פתוח, אני יודע שיש 'אחלה' ערבים אבל אם תחשוב על זה יותר לעומק רובם הגדול שונא אותנו ורוצה את כל הרע עבורנו, הם מטבעם רעים ככה זה האסלאם דת של רוע במקום אהבה.
    אז סבבה, יש ערבים טובים יש מישהו שיכול לסנן אותם? אין מישהו שיכול לסנן אותם
    יש 2 אופציות או שהם פה (ותוך כמה שנים נהיים רוב במדינה ובסופו של דבר כמובן גם ישלטו בה) או שהם לא פה והם לא נהיים רוב ולא נעליים וזאת המדינה שלנו ורק שלנו. וכמה שזה נשמע רע וגזעני זה ככה ולא אנחנו מהחיונוך שלנו הגענו לזה הם גרמו לנו להגיע לזה ולמחשבות האלו.
    אם הם היו רהוטים ומחונכים עם ערכים של טוב לב ולא בני זונות שכל מה שמניע אותם זה שנאה כלפי העם היהודי אז מצידי מה זה מעניין אותי שיש לידי מישהו שמדבר ערבית? יש לי 2 חברים טובים ממוצא ערבי ואנחנו לא מדברים בכלל פוליטיקה ולא דברים כאלו אבל שיוצא איזה שיחה אני אומר להם אם עושים איזה משעל עם וזה או שאתם פה או שאתם לא אני בוחר שלא תהיו פה וזה לא בגלל שאתם 2 ערבים טובים בכל המדינה המעפנה הזאת אלא בגלל שאתם כולה 2 טובים מתוך 2 מליון לא טובים. אין מי שיסנן אין את הכוח אין את הרצוון צריך להעיף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,091 | הודעות: 8,198,684 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect