קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] מבעד לסורגים הכל נראה אחרת | Through the bars and everything looks different | פשע.
    על ידי bugZbuNny בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 11:12
  2. Paragon Mount Everything Professional Pro 3.01
    על ידי -עדי- בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 17:12
  3. Everything.Is.Illuminated.LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE
    על ידי Perfection בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 14:58
  4. Six Feet Under: Everything Ends OST
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 00:08
  5. Everything But The Girl - Missing (Dj Silence D Club Remix)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:49
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

Height is EVERYTHING. Looks are everything. - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

כמו שהחנון השכבתי לא יסתובב עם כוסיות
    כמו שישראלי ממוצע לא יסתובב עם דוגמניות
    כמו שסניה לא יזיין דוגמניות בינלאומית ובנות של אוליגרכים (כמו שהוא משקר לכם)
    וכמו שיגאל שטארק יאבד תבתולין לאחת שהיא לא נערת ליווי

יש חוקים בטבע ואתם לא יכול סתם ככה לשנות אותם כי בא לכם. אתה רוצה מישהי ממעמד גבוה ולא שמנה מסריחה משכונת התקווה? תהיה אחד כזה בעצמך. תהיה הפרס. ולא ב"גישת הפרס" של הכובעים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    אני סוגד לאנשים שהגיעו למשהו בחיים, שהקיאו דם כנגד כל הסיכויים, שמכרו את הנשמה לשטן בשביל כסף, פרסום, יופי והצלחה.

.

___למה את מי אתה מעריץ?___
    "לוזרים שמנים ומכוערים ושעירים שהתגייסו לגולני, איבדו ידיים ורגליים במלחמה ועכשיו בוכים לממשלה שאין להם כסף" אני בוודאי מעריך הרבה יותר מאשר את אלילי הפופ הנבובים שלך.

מעריץ, אני מעריץ אותו

וגם אותו

ואותו

ואותו

!!!!!

ואותו

ועוד כל מיני אנשים שאשכרה עשו משהו בחיים שלהם חוץ מלהיוולד יפים/להורים הנכונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    יש דבר כזה שנקרא יחסי ציבור
    לא הכל שחור לבן

אם אתה מגלגל 30 מיליון בשנה אתה לא תסתובב עם מישהו שלא סוגר ת'חודש עם 8 משכורת חודשית נכון?
    גם אם הוא הבנאדם הכי אחלה בעולם אתה תבין שההבדלים גדולים מידי בין המעמדות שלכם ואתה לא יכול להרשות לעצמך להסתובב איתו
    סלח לי ידידי אני לא מאמין בקשקוש הזה.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

הראשון תרם את חייו לאחרים וגם אותו רצחו..לפחות הצליח במשהו.
    השני סתם הודי מסומם שחושב שהוא עלה על סוד החיים וכל מיני נרקומנים ברשת שמעשנים מיסטר נייס גאי מצטטים אותו וחשים "חכמים"
    איינשטיין...זה איינשטיין.
    בוב מארלי אח על מלא
    ומיזה האחרון? הוא לא נראה לי אחד שהייתי רוצה חיים כמו שלו במילים עדינות.

אבל עדיין לא הייתי רוצה חיים כמו של אף אחד מהם

עכשיו...אלה האנשים שאני מעריץ ואומר שזה החיים שאני שואף אליהם

מישראל - משפחת עופר, יצחק תשובה, כל האלה שהגיעו מהעוני אל העושר.
    מחו''ל

דונלד טארמפ, שלדון אדלסון, בראד פיט, ג'וני דפ, ארנולד שוורצנייגר, סילבסטר סטלון, ZYZZ, סטיב ג'ובס, ליאונרדו דיקפריו, רומן אברמוביץ', פבלו אסקובר

קיצר הבנת תסגנון שלי, מכלום לאלוהים. הם יכלו להיות בדיוק כמו המסוממים האלה מהודו ולהפוך לכאלה שמתרצים את החיים העלובים שלהם במשפטים "פילוסופיים" אבל הם בחרו בחיים קצת מעבר לחיים של השמוק הממוצע.

משום מה, לתרום את כל החיים שלך לאחרים ועוד להרצח בגלל זה לא קורץ לי במיוחד...בין אם זה לא אכפת לי מאחרים אלא מעצמי או כי אין לי נטיות למזוכיזם.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 10:53.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    זה won't לא wont מי הטיפש האמיתי פה?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

השני סתם הודי מסומם שחושב שהוא עלה על סוד החיים וכל מיני נרקומנים ברשת שמעשנים מיסטר נייס גאי מצטטים אותו וחשים "חכמים"
    .
    .
    ומיזה האחרון? הוא לא נראה לי אחד שהייתי רוצה חיים כמו שלו במילים עדינות.
    .
    .
    אבל עדיין לא הייתי רוצה חיים כמו של אף אחד מהם
    .
    .
    משום מה, לתרום את כל החיים שלך לאחרים ועוד להרצח בגלל זה לא קורץ לי במיוחד...בין אם זה לא אכפת לי מאחרים אלא מעצמי או כי אין לי נטיות למזוכיזם.
    הבנתי את הסגנון שלך. אתה אידיוט חסר תקנה.
    ההודי המסומם הזה זה מהטמה גאנדי, תקרא עליו קצת. הוא בטח עשה יותר קצת יותר מארנולד שוורצנגר..

והאחרון... סתם איזה אחד שזכה ביותר מדליות אולימפיות מכל אדם אחר בהיסטוריה. לא משהו רציני..

וזה שאתה חי רק בשביל עצמך כבר שמתי לב.

אנשים כמוך הם הסרטן של האומה האנושית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    זה won't לא wont מי הטיפש האמיתי פה?
    אולי מי שכתב את זה למרות שפיסוק לא נכון זה לא מה שאני מגדיר כטיפשות אבל היעיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    TQ
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    TQ

Bạn nào chơi Game online Kiếm Thế thì truy cập trang ***KiemTheFree . Com*** để chơi nhé. Server đảm bảo ổn định lâu dài. Đã có skill 120 nhé, Event đầy đủ luôn. Xin lỗi vì đã spam… Dù biết sẽ bị ban nick… hehehe…

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

נהה, אינני סרטן. אנשים כמוני הם הסיבה למה יש כלכלה בעולם וסדר, אנחנו הסיבה למה הנחותים ממעמד העוני שעושים "מחאות חברתיות" עדיין בחיים. אחרת היינו חיים כמו קופים בג'ונגל.

אנחנו גדלים להיות אנשי עסקים מצליחים, נשיאים, ראשי עיר, אוליגרכים, טייקונים אפילו ראשי משפחות פשע. כל מה שמנהל את העולם שאתה חי בו מאחורי הקלעים.
    וגם אם לא, הסיכויים שלנו להגיע לשם גבוהים בהרבה מאשר הסיכויים של אחד שגדל על אהבה, חתונה וערכים בשקל. אלה לא יותר ממכשולים בדרך אל הHIGH SOCIETY, אל המעמד העליון.

ואתם? אתם לא יותר ממשרתים של המעמד העליון. חיי אדם לא שווים יריקה. כל מה שחשוב בעולם הזה זה כמות הכסף והכוח שיש לך ביד. שיש לך מספיק ממנו העולם נמצא מתחת לרגליים שלך. לא שעני שבא ממשפחה ישראלית עם מינוס בבנק וחובות לשוק האפור יודע את ההרגשה של הכוח. הוא הרי נולד עם גנים נחותים. והוא מתרץ את הנחיתות שבו במעשים הזויים שהוא ייחשב כ"בן אדם טוב" וימחאו לו כפיים. אבל מה? כמו שאומרים..."אבל עני, תמיד נשאר עני, תמיד נשאר עני".
    זה מה שקורה שגדלים על הערכים הלא נכונים ועם אפס ידע בכלכלה וניהול הון עצמי. הרי כל ישראלי נחות רוצה חיים כמו של בראד פיט או של יצחק תשובה ואז מתפלא למה הוא במינוס ואין לו איך לסגור תחודש...הנחותים לא יודעים לחשוב. הם קופים לעומת המעמד העליון.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 13:56.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

נהה, אינני סרטן. אנשים כמוני הם הסיבה למה יש כלכלה בעולם וסדר, אנחנו הסיבה למה הנחותים ממעמד העוני שעושים "מחאות חברתיות" עדיין בחיים. אחרת היינו חיים כמו קופים בג'ונגל.

אנחנו גדלים להיות אנשי עסקים מצליחים, נשיאים, ראשי עיר, אוליגרכים, טייקונים אפילו ראשי משפחות פשע. כל מה שמנהל את העולם שאתה חי בו מאחורי הקלעים.
    וגם אם לא, הסיכויים שלנו להגיע לשם גבוהים בהרבה מאשר הסיכויים של אחד שגדל על אהבה, חתונה וערכים בשקל. אלה לא יותר ממכשולים בדרך אל הHIGH SOCIETY, אל המעמד העליון.

ואתם? אתם לא יותר ממשרתים של המעמד העליון. חיי אדם לא שווים יריקה. כל מה שחשוב בעולם הזה זה כמות הכסף והכוח שיש לך ביד. שיש לך מספיק ממנו העולם נמצא מתחת לרגליים שלך. לא שעני שבא ממשפחה ישראלית עם מינוס בבנק וחובות לשוק האפור יודע את ההרגשה של הכוח. הוא הרי נולד עם גנים נחותים. והוא מתרץ את הנחיתות שבו במעשים הזויים שהוא ייחשב כ"בן אדם טוב" וימחאו לו כפיים. אבל מה? כמו שאומרים..."אבל עני, תמיד נשאר עני, תמיד נשאר עני".
    בן זונה משתמט אפס לך תתרום בגולני כמו שכולם תרמו
    יא כובש
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

איזה כובש...אני המוסלמי פה לא אתה יהודון
    פאטמה שלי אתה

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

זה מה שקורה שגדלים על הערכים הלא נכונים ועם אפס ידע בכלכלה וניהול הון עצמי. הרי כל ישראלי נחות רוצה חיים כמו של בראד פיט או של יצחק תשובה ואז מתפלא למה הוא במינוס ואין לו איך לסגור תחודש...הנחותים לא יודעים לחשוב. הם קופים לעומת המעמד העליון.
    וואו אתה ממש ההיטלר הבא.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    וואו אתה ממש ההיטלר הבא.
    חחחח סתם אחי ילד שחי בסרט

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

טוב אחי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    סלח לי ידידי אני לא מאמין בקשקוש הזה.
    אתה מאמין בקשקוש של הילד החנון שיסתובב עם הכוסית של השכבה? אתה מאמין שלא יהיה לה אכפת אפילו לשנייה שכל הפרצוף שלו מלא ח'צקונים והוא ב10 ס"מ יותר נמוך ממנה והיא צריכה להסתובב איתו ככה בפומבי?
    ועזוב פומבי אתה באמת מאמין שהיא רוצה שהוא יהיה הבנאדם שהיא תוכל להסתכל לו בעיניים שעות, על מה היא תסתכל? על חצ'קונים? על גובה העיניים שלא קיים ובשביל זה היא צריכה להתכופף? על מה..?

גבר אני באמת רוצה שתסביר לי מה עובר לך בראש כשאני מדבר על זה.
    תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,437 | הודעות: 8,204,030 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect