נכתב במקור על ידי Mr. Bean לא... כדורסל
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo כדורסל נכון נמשיך בעוד כשעה.
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון נמשיך בעוד כשעה. אתה ממשיך? לפי החישובים המתמטיים הגאוניים שלי עברה שעה
נכתב במקור על ידי dOrBh אתה ממשיך? לפי החישובים המתמטיים הגאוניים שלי עברה שעה ממשיכים...
נכתב במקור על ידי Mr. Bean ממשיכים... פוטבול
נכתב במקור על ידי dOrBh פוטבול נכון, נכתב במקור על ידי Messi --- נכתב במקור על ידי MaoReal --- נכתב במקור על ידי BlacKJacK21 --- נכתב במקור על ידי Super Pippo --- אם לתגובה הזאת יתנו 2 לייקים תהיה שאלת בונוס על 3 נק' !!!
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון, אם לתגובה הזאת יתנו 2 לייקים תהיה שאלת בונוס על 3 נק' !!! לא מובנת התמונה
נכתב במקור על ידי dOrBh לא מובנת התמונה תצטרך לנחש, זה סוג של כלי לתחביב מסוים...
נכתב במקור על ידי Mr. Bean תצטרך לנחש, זה סוג של כלי לתחביב מסוים... קשור לספורט?
נכתב במקור על ידי dOrBh קשור לספורט? כן ולא.. אני לא יודע כ"כ איך להסביר..
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כן ולא.. אני לא יודע כ"כ איך להסביר.. אין לך רמז התמונה לא ברורה
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כן ולא.. אני לא יודע כ"כ איך להסביר.. אין לך רמז? התמונה לא נראת לי מובנת כאילו לא מבין מה זה...
נכתב במקור על ידי Mr. Bean כן ולא.. אני לא יודע כ"כ איך להסביר.. חצי ירייה ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Mr. Bean נכון, אם לתגובה הזאת יתנו 2 לייקים תהיה שאלת בונוס על 3 נק' !!! ביליארד
Nerf
חוקי הפורום