|
|
במדינות נורמליות ולא כמו בישראל נשים מתפדחות שיש גברים יותר מטופחים מהן
רק פה זה נורמה
אני יותר נשי מחצי מהבנות בארץ הזאת כל השעירות שמנות מזיעות האלה איכסההההה והן הולכות בגאווה כאילו הן ממממיייננניימממווםםםם בר רפאלי מה יהיה?! וואלה יופי!!!
זרום גם עם גייז. כי גייז יותר נשיים מכונפות שמנות.
קיצצררר SWAGGGGG עלי וכל הסודנים מתחתי![]()
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 06-11-2012 בשעה 15:22.
טיייייייייייייייייייייייילר אתה מלך
וואלה לבן כמו סיד - תשאר בתול לנצח או תזיין כונפות
חצ'קונים - כנ"ל
ג'ינג'י - לא בטוח יש לי חבר שהיה ג'ינג'י עצבני עד איזה גיל 17-18 ואז התחלף לו לחצי ג'ינגי חצי חום והוא מזיין כמו שצריך
נמשים - וואלה מכוער אבלל עוד פעם יחסי יש אחת שהייתי חרמן עליה מת היו לה נמשים על הפנים לא הבנתי למה אני לא נגעל, יש כאלה מכוערים תחת יש כאלה לא
הרגת אותי עם "אתה לא בטוח עם צוחקים איתך או עליך"
כלבותתתתתתתתת
טיייייייייייייייייייייייילר אתה מלך
וואלה לבן כמו סיד - תשאר בתול לנצח או תזיין כונפות
חצ'קונים - כנ"ל
ג'ינג'י - לא בטוח יש לי חבר שהיה ג'ינג'י עצבני עד איזה גיל 17-18 ואז התחלף לו לחצי ג'ינגי חצי חום והוא מזיין כמו שצריך
נמשים - וואלה מכוער אבלל עוד פעם יחסי יש אחת שהייתי חרמן עליה מת היו לה נמשים על הפנים לא הבנתי למה אני לא נגעל, יש כאלה מכוערים תחת יש כאלה לא
הרגת אותי עם "אתה לא בטוח עם צוחקים איתך או עליך"
כלבותתתתתתתתת
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
יש הבדל בין להיות אתאיסט שיש לו טאקט לבין אחד שאין לו. מי שרואה אנימה והוא אתאיסט לרוב אין לו טאקט והוא דוחף את האתאיזם שלו לכל חור ומדבר נגוע. במציאות היו מורידים לו מכות על ההתנשאות שלו. הם חושבים שמי שמאמין הוא טיפש ומי שאתאיסט הוא יעני "חכם ונאור יותר" שזה מזה בולשיט..חוכמה לא נמדדת באמונה באלוהים כמו שהיא לא נמדדת בציונים בבצפר
ואני לא מאמין בתנ''ך בעצמי (אבל מאמין בישות עליונה אבל לא כמו שאתם חושבים) אבל לי לפחות יש טאקט ואני לא רושם את זה בחתימות שלי בפורומים ולא דוחף את זה לכל חור ועושה טרולינג מפגר בפורום "יהדות ותורה" בF X P.