כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יש מצב שאתם מדברים על מסלול אל"צ? (אקדמיה לפני צבא, המסלול שמתחילים בכיתה ט' ולומדים חמש שנים תואר).
יש את זה בראשון לציון במכללה למנהל, עושים ככה תואר במדעי המחשב.
אני בתור סטודנט למדעי המחשב שם, שנה ב', רואה הרבה כאלה, אבל הם לומדים בכיתות משלהם ולא לומדים עם שאר מסלול "לימודי בוקר".
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
היה לי עסק אבל הוא היה לא חוקי,השתמשנו בכרטיסים מזוייפים על המכונות בתוך הרכבות התת תחתיות,קיבלנו (ממי שפתח את העסק) 4 כרטיסים בערך כל שבוע,ועשיתי בערך 250 עד 500 דולר בשבוע (אם הכרטיסים היו טובים),יש כאלו שבכלל לא עבדו,אז קיבלתי את הכסף רק אחריי שבועיים.
והכוונה בכרטיס זה כמו ישראכרט בישראל.
בעיקרון אני חושב שבשביל להתעשר,(ואני מתכוון ממש אבל),צריך לעבור קצת על החוק,אני מכיר מישהו שפשוט גנב כסף מבית,נכנס קצת לכלא ויצא מסודר להרבה זמן.
אני כמובן הפסקתי עם העסק,היו בעיות בתוך זה והחלטתי שזה לא שווה סיכון ולשבת בכלא אז עזבתי.
לייק הזדהות.
הבעיה ב"עסקים לא חוקיים" זה שהקו בין לעשות את מכה (ליתר דיוק את התקופה) ולפרוש בשיא לבין להתקע שם לכל החיים הוא כזה דק שזה דבר שאני כבר מראש לא ממליץ לבנאדם הממוצע. בעיקר לאחד שלא מקושר לאף אחד ולא יודע לתקשר עם אנשים ולוקה באספרגר כרוני.
והלוואי וכלא זה היה הסיכון היחידי...הייתי הולך על זה לכל החיים בלי להסס אם כך.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 10-11-2012 בשעה 22:54.
הבעיה בישראל שלא רק שמזיינים אותך על עסק לא חוקי, גם אם אתה רוצה לפתוח עסק חוקי יוציאו לך את הנשמה ולרוב לא יתנו לך אם העסק שלך הולך להתחרות באחד מהטייקונים שיש לו קשרים עם השלטון. לדוגמה נוחי דנקנר עם מונופול המלט - לא חוקי לייבא לארץ מלט. למה? כובע! מי שמייבא מלט פושע, קנסות ולכלא.
בזמן שהסודנים המסריחים האלה פותחים להם 100000000 ברים בדרום ת''א ואף אחד לא פוצה פה.
אני מתחיל לחשוב שיש קונספירציה שהאילומינטי או משפחות הפשע או הטייקונים הביאו תסודנים לארץ ואני לא צוחק. ה"פליטים" האלה מרוויחים יותר מהישראלי הממוצע, לפחות החכמים שבהם. אני אישית שמעתי על אחד שעשה 2 מליון שקל.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 04:27.
סודיני הסודני לסודן.
אם תצליחו להגיד את זה 10 פעמים רצוף מהר תהיו מיליונרים. באמת.