צודק..
|
|
Mes Que Un Club
אז אל תכליל נגד החרדים, תכליל נגד העולים האמריקאים או עמים אחרים, כי רק הם עושים את הבעיות שאתה רואה בטלוויזיה, רק הם.
לך תלמד גם.
ואתה עושה את זה פשוט לכיוון החרדים, את ההכללה ואת שנאת החינם הזאת...
יופי להם.
אהה בגלל זה המושפעות שלכם...כתבות מעיתונים שמאלניים... גם אמא שלך מקבלת את הקצבאות האלה, כמו שאמרו כבר, פשוט אין לה 6 ילדים.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני לא הייתי עושה את זה גם אם הייתי מאמין שיש אלוהים, כי זה פשוט כפויות טובה מגעילה, הם אנשים מגעילים פשוט, שחיים על חשבון אחרים, לא משלמים מיסים, יכולים לשבת כל היום בבית ועוד לקבל על זה כסף מהמדינה ולקבל קצבאות של אלפי שקלים בחודש לילד אחד!
אתה יודע שאתה סותר את עצמך? מצד אחד אתה אומר, די לשנאת חינם, די להכללות ואז אתה מכליל את כל הערבים ואומר שהיית הורג את כולם(גם אם נגד הטרור, גם אם הם ערבים נוצרים!), הדעות שלך בנוגע לערבים הם בדיוק כמו הדעות של היטלר לגבי יהודים.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 29-11-2012 בשעה 19:44.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לא כל החרדים חראות וככה גם לא כל הערבים פשוט בגלל שיש מקרים כבד הדביקו עליהם דעה...
שניהם לא מושלמים בעיני, אבל אם אני משווה את שניהם בעיני הערבים הם קוץ הרבה יותר גדול.
וזה אוליי ישמע מוזר, אבל אין לי בעיה עם חרדים. הם אמנם לא מושלמים בעיני, אבל בעיני יש הבדל של שמים וארץ בין שני הקבוצות.
איפה אתם חיים? עד כמה אפשר להיות מושפעים מהתקשורת ??
רוב החרדים כן משלמים מיסים! 40% מהחרדים כן מתגייסים לצבא והאחוזים רק עולים כל שנה
רוב החרדים כן עובדים
והחרדים בכללי עושים הרבה בשביל המדינה..
מי מפעיל את זקא? הערבים ?!
זה שאתם בוחרים להאמין לתקשורת השמאלנית זה כבר בעיה שלכם . חבל על השנאה שלכם על אנשים שלא עשו לכם כלום .
ואני אומרת את זה בתור אחת שחברה ככה הרבה זמן עד שהכרתי משפחות חרדיות והבנתי איך טעיתי ואיך התקשורת מטעה את כולם
אז נכון שלא כל החרדים מושלמים אבל אף אחד לא מושלם .. אז למה לעשות הכללות ??
את מדברת על דתיים, לא בא לי לנפץ לך את הבועה(סתם, כן בא לי), אבל את מדברת על דתיים!
חרדים לא מתגייסים, יש להם פתור לא הגיוני! וזה לא פתור כמו שלי, שיש לי מחלה גנטית(ואני עדיין אתגייס!), הם מקבלים פטור כי הם בישיבה, זה נראה לך הגיוני?
רק חלק קטן מהחרדים עובדים והם לא משלמים בכלל מיסים, יש להם פטור!
ואמרת שהם עושים בכללי הרבה בשביל המדינה, מה? מה הכפוי טובה המגעילים האלו עושים? הם רק יושבים בבית וקוראים באיזה ספר לאיזה דמות שאין אפילו הוכחה שקיימת וטוענים שהם מצילים אותנו! את לא יותר טובה מהם אם את מצדיקה אותם.
תגיד לי מה אתה מקשיב לעצמך?
איך אפשר לא להכליל חרדים? חרדי הוא חרדי והוא בדיוק כמו שאר החרדים.
מבחינתי ערבי נוצרי לא שונה מבלגי אמריקאי או אפילו יהודי, אז למה שאני אכליל ערבים?
ההשוואה שלך מפגרת לחלוטין.
יש לך אמפתיה לחרדים רק כי הם לא ערבים או כי אתה חרדי בעצמך? כי באמת שאו שאתה סתם טרול או שאתה דעתן לא מוצלח.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אז אתה שונא אותם כי הם לא יהודים, אתה רוצה להכניס אותם למקלחות גזים ולשלוח אותם למחנות השמדה? ויצלמו אותך גם במועל יד, למה לא?
הדעה הזאת גם על ערבים נוצריים או שזה פשוט על כל מי שלא יהודי?
עם דעות כאלו אתה לא יודע טוב מהיטלר.. נכון שעוד לא הרגת אבל אם יכולת היית חוזר על מה שהוא עשה..