נכתב במקור על ידי AceKing איזה 20 עמודים בראש שלך חח 50 אחי
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic אבל למה אתה לא ממשיך עד ת ויי? זה מטומטם ברמות..
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי PureToxic 50 אחי חח כן פשוט ה 2 מתחת ל 5 אז בטעות לחצתי 2 במקום 5
נכתב במקור על ידי -Smoxer- ויי? זה מטומטם ברמות.. כמה אנרגיות שליליות יש במשתמש שלך
נכתב במקור על ידי PureToxic כמה אנרגיות שליליות יש במשתמש שלך תמודד. זה עושה לי נעים מבפנים. מספיק זורם?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תמודד. זה עושה לי נעים מבפנים. מספיק זורם? חשבתי בשביל להיות פקח צריך שמחת חיים
נכתב במקור על ידי PureToxic חשבתי בשביל להיות פקח צריך שמחת חיים האם אתה רואה שמחת חיים אצל זוהר? 1-0 לי.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- האם אתה רואה שמחת חיים אצל זוהר? 1-0 לי. זוהר היא בת תמיד יש לה תירוצים לך יש תירוצים למה אין לך שמחת חיים?
נכתב במקור על ידי PureToxic זוהר היא בת תמיד יש לה תירוצים לך יש תירוצים למה אין לך שמחת חיים? בפורום אני יבש. בוא למירק, תראה את כל חברי ההנהלה. שם זה טוב!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- בפורום אני יבש. בוא למירק, תראה את כל חברי ההנהלה. שם זה טוב! אז תקרא לך ולכל חברי ההנהלה שיבואו לדבר כאן.
נכתב במקור על ידי PureToxic אז תקרא לך ולכל חברי ההנהלה שיבואו לדבר כאן. אנחנו צריכים להיות מקצועיים. ואיזה עוד פוץ יעזור לך להגיע ל-50 ע'מ? ד"א, הייתי היום בי-ם, כמה מכוערות! מי שלא מכוערת, או שהיא חיילת או שהיא תיירת :/
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אנחנו צריכים להיות מקצועיים. ואיזה עוד פוץ יעזור לך להגיע ל-50 ע'מ? ד"א, הייתי היום בי-ם, כמה מכוערות! מי שלא מכוערת, או שהיא חיילת או שהיא תיירת :/ מה אתה דפוק ירושלים אתה ידוע כמה חרדיות כוסיות יש שם איזה ביזבוז
נכתב במקור על ידי PureToxic מה אתה דפוק ירושלים אתה ידוע כמה חרדיות כוסיות יש שם איזה ביזבוז לא רואים כלום מרוב בגדים, איך אתה רואה משהו?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אנחנו צריכים להיות מקצועיים. ואיזה עוד פוץ יעזור לך להגיע ל-50 ע'מ? ד"א, הייתי היום בי-ם, כמה מכוערות! מי שלא מכוערת, או שהיא חיילת או שהיא תיירת :/ אמר החתיך עם הנמשים...
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לא רואים כלום מרוב בגדים, איך אתה רואה משהו? מה אתה חושב זה איראן רואים את הפנים ואת הצורה של הגוף
חוקי הפורום