נכתב במקור על ידי PureToxic עוף מהאשכול חתיכת חצוף! יש בעיה עם אייל גולן? אשכנזי צפוני!
וזה
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי dOrBh יש בעיה עם אייל גולן? אשכנזי צפוני! גזען. בכל מקרה, תחת של שירים, להקות טובות: The beatles Finger Eleven Maroon 5 וכ'ו
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי PureToxic וזה
נכתב במקור על ידי dOrBh יש בעיה עם אייל גולן? אשכנזי צפוני! אני לא צפוני ולא אשכנזי
צונזר למען ביטחונם של משתמשי הקהילה
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-12-2012 בשעה 22:13.
תגידו לי מה יש ללכם?????????????????
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי dOrBh
נכתב במקור על ידי Sex Devil תגידו לי מה יש ללכם????????????????? אף, אוזן, עיניים, גרון, כבד, לבלב, ומוח. לך?
נכתב במקור על ידי PureToxic אתה כן צפוני !!! שעשית אשכול אמרת שאתה מהצפון! ומי שלא אוהב אייל גולן אשכנזי!
ועכשיו לפלייליסט קצת יותר רציני שלי:
נכתב במקור על ידי dOrBh אתה כן צפוני !!! שעשית אשכול אמרת שאתה מהצפון! ומי שלא אוהב אייל גולן אשכנזי! אני שומע מזרחית אבל אייל גולן לא נקרא אצלי מזרחית נכתב במקור על ידי זוהר ועכשיו לפלייליסט קצת יותר רציני שלי: חשבתי יש לך טעם טוב
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-12-2012 בשעה 22:14.
נכתב במקור על ידי dOrBh אתה כן צפוני !!! שעשית אשכול אמרת שאתה מהצפון! ומי שלא אוהב אייל גולן אשכנזי! אני אשכנזי ועיראקי גאה.
נכתב במקור על ידי dOrBh אתה כן צפוני !!! שעשית אשכול אמרת שאתה מהצפון! ומי שלא אוהב אייל גולן אשכנזי! וצפוני זה כינוי למישהו עשיר ומפונק לא למישהו מהצפון
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-12-2012 בשעה 22:16.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני אשכנזי ועיראקי גאה. ו...? מה קפצת? דיברתי עם אורי חחח סתם יאחות
חוקי הפורום