|
|
אתה לא אוכל כלום אם אתה לא מבין אותי.
ברגע שתתרגל לאכול כל שעתיים בערך איזה משהו מפוצץ קלוריות, אז אתה תשמין.
תאכל בין הארוחות העיקריות, יוגורוטים, חטיפי בריאות, סניקרס, קליק, 3 חתיכות עוגה+ כוס חלב, לא משנה בתכלס מה..אבל תאכל המון כל הזמן בכל הזמנות שניתנת לך.
גיינר זה לאנשים שקשה להם לאכול, פשוט ככה.
מה זה קשה לאכול? אנשים שאוכלים שניצל ו3 תפוחי אדמה בצלחת ומת-פ-ו-צ-צ-י-ם !!!!!
אם אתה מסוגל לאכול 3-4 חתיכות שניצל וחצי צלחת מלאה בפסטה\אורז\תפוחי אדמה, אין לך שום בעיה להתמודד עם אוכל!
אל תתעצל אם אתה רוצה להשמין, רק ככה זה עובד.
יופי אז במקום קליק וכל החרא הזה לא עדיף משהו שיהיה יותר מזין?
אני רוצה פחמימה אז אני אשתה כוסות סוכר?? לא...
וזה עוד בלי לדבר על החסכון בכסף
אחשלי אני אחרי שלוש חודשים של ניסיון אני לא שבוע וחצי ואני לא ילד אני הכנתי הכל לעצמי והלכתי לקנות קוטג' גם בשלוש בלילה אם הייתי צריך וכלום רואה שינוי על עצמי אבל לא על המשקל
נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 27-03-2013 בשעה 23:31.
נשמה אתה לא צריך לשכנע אותי, אם אתה רוצה, לך תקנה. זה הכסף שלך לא שלי.
כמו שאני העלתי 5 קילו בערך ב3-4 חודשים, גם אתה יכול אם קצת יותר רצון.
לייק, חוץ מהקליק והסניקרס וכל החרא המשמין הזה עם הסוכרים האלה... חלב זה סבבה, אבל אני מעדיף שוקו קר. אני קונה גלונים של שוקו שבכל כוס יש 11 גרם חלבון ו220 קלוריות וקל לשתות את זה.
מה עוד שעוזר לי והוא הרבה יותר בריא מהחרא הזה זה לחם עם חמאת בוטנים, בחמאת בונים יש 8 גרם חלבון למנה, ובפרוסת לחם שאני קונה יש 5 גרם חלבון ביחד יוצא לי 18 גרם חלבון+11 גרם חלבון בתור נישנוש. גם חלה מקור לפחמימות. סה''כ מעל ל600 קלוריות.. כולה טוסט עם כוס שוקו. זה לא משביע אפילו תינוק.
תפתחו תראש מעבר ל"בשר פסטה ואורז"...ואני מדבר בתור אחד שחי בעיקר על סלמון וחזה עוף עם פסטה.
מתרחק מחטיפים כמו מאש. אוכל חטיף סניקרס קטן עם 80 קלוריות אחרי קופסת טונה (כי אני שונא תטעם לוואי של הטונה, יותר מגעיל מנובלס אלסקה וקיא של הומלס) או איזה 2 עוגיו אוראו MINI וזהו.
רודני אל תיסחף עם האוראו והחלב וכל החרא של השמנים כי בסוף תעלה רק שומן...שלא תבין אותי לא נכון גמאני איזה פעם בשבוע אוכל חצי קופסת גלידה של בן אנד ג'ריז או דופק ארוחה ענקית במקדונלדס כמו של שינטן, אבל מכאן ולאכול תחרא הזה כל יום...
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 28-03-2013 בשעה 00:40.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אני משתמש בגיינר של דיימטייז
קוראים לזה SUPER MASS GAINER
עלה לי 420 כולל השייקר
כן זה עוזר מאוד
אני 54 קילו גובה מטר 63