|
|
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
היי חברה לא עדכנתי ת'אשכול כל כך כי בתכלס אין יותר מידי מה לעשות, חבל שtrhetrhe123 לא מעדכן אותנו לגבי מה קורה בפייסבוק של פאנלים (החברה שרשומה כחברה שפועלת ביחד עם באנרס ברוקר באתר שלהם) בכל מקרה הינה עוד כתבה על Banners Broker - http://www.insidersedge.co.uk/review...anners-broker/
אפשר פשוט לדלג על כל מה שכתוב למי שאין כוח לקרוא ולעבור לסוף ששם נאמר בפשטות -
Not Recommended
I have no doubt I’ll get hellfire, fury and maybe the odd death threat for writing this but frankly I don’t care. My only concern here is that you involved in something you might quickly live to regret. I’m sure the debate won’t end here and please do feel free to leave your comments below.
Why does a banner advertising company need funding at all? It shouldn’t need any investment because there should be no costs involved. This is a digital space, not a 250ft billboard being installed on the side of the Empire State building.
זאת השאלה הראשונה ששאלתי כשרציתי להצטרף.. למה אף אחד לא ידע לענות לי? אני יודע את התשובה,אבל אז עוד הייתי עיוור ורציתי בכוח להכנס למלכודת הזאת
טוב שהשתלטתי על עצמי בזמן
כנ"ל:
I would love to see one of these adverts actually being displayed online (for a reputable advertiser) on a website that I’ve actually heard of.
מסכים איתו,בחיים לא ראיתי פרסומת של באנרס ברוקר בשום מקום. זה אמור להיות מוכר לא? לפי החבילות תנועה והכמות אנשים שיש שם זה אמור להיות מוכר מאוד! בחיים!! אבל בחיים לא ראיתי פרסומת של באנרס ברוקר.
"אבל עושים מזה כסף!" מה אתה ילד בן שנתיים? גם עשו ממיידוף כסף, דיי להשתמש בגישה של עושים מזה כסף אז זה בסדר, אתה יודע ממה עוד עושים כסף? מזנות,מסמים, מגניבה. אז זה גם בסדר? אני בטוח שיש זונה שעברה את המיליון דולר וגם הסוחר סמים והגנב עשו את זה, זה הופך את זה לבסדר איכשהו?
"אם זה שוחה"
"אם יש לו נוצות"
"אם הוא עושה געההה"
זה בהכרח חייב להיות ברווז אל תהפכו את זה למה שזה לא .
המשפט הזה מלמד אם זה נראה כמו תרמית , מתנהג כמו תרמית ,אל תתפלא שתגלה שזו תרמית .
אני לא הבנתי את המשפט הזה שהייתי בזיק והפסדתי 700$
אבל ....הלקח הזה שלמדתי להבא שווה יותר מ700$.
הפעם לא ניכנסתי , ואני מקווה בשבילכם , שלא תקבלו פצצה כמו שאני קיבלתי בשביל להבין לא לסכן את הכסף שלכם.
בכל מיקרה אל תהיו תמימים תוכנית כמו באנר , זיק וגם גופאן הם תרמית .....ועוד הרבה שהיו ועוד יצאו.
אתה מגזים אם הקמפיין שלך נגד באנרס אתה משקיע המון המון אנרגיה בשביל להציל אנשים ממה? מקצת כסף שהם עלולים להפסיד? שילמדו מזה לקח להבא שאין כסף קל זה לא כזה משנה.. אנשים כמו הthehtthe הזה הם יחטפו את השוק שלהם ויקללו את עצמם על כך שהיו כל כך עיוורים והאמינו למה שהם רוצים להאמין
איזה קמפיין, לפרסם משהו שקראתי פעם באיזה שבועיים ולהגיד לאנשים שאם הם שומעים להגיד לאנשים להיזהר, איזה אנרגיה מושקעת פה בכלל?
ולמה קצת כסף, כרגע שמעת אחד שהפסיד 700 דולר, מי מבטיח לך שאין בני 18 ששמים סכומים רציניים יותר, ובכלל מה זה משנה כמה כסף, כל כסף זה כסף ועדיף לשמור עליו.
אני מעדיף להשקיע אנרגיה ב"להציל" אנשים מדבר כזה מאשר להשתמש בשיטה של שילמדו מההפסד כסף, ככה שאם זה יקרה לי אני ירצה שמישהו יעשה את זה בשבילי.