קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-12-2012, 15:34
  2. [סיקור] Banners Broker - Earn With Brain! - הכנסו לראות
    על ידי sharkk בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-08-2012, 23:38
  3. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 22:30
  4. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:17
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

Banners Broker בהודו - ה"חברה" נסגרה (זמנית) על ידי המשטרה - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי trhetrhe123 צפיה בהודעה
    הודעה המופיעה כרגע לכל השותפים בהודו:
    ״ימים מטורפים עוברו עלינו ואנו בפתיחתה של שנה חדשה ומלהיבה. אז מה חדש? כזכור מהודעתנו באוקטובר האחרון, אנו פותחים משרדים בבנגלור, כולל חדר למפגשי בית וחדרים להדרכת שותפים, בקיבולת 80-100 איש, צוות מוגדל של עובדים לטיפול בגדילתנו, כמו גם שגרירים נודדים לסייע לנו עם הגדילה בהודו. תקופה מרגשת עומדת בפתח. בנוגע לכנס של BB בפברואר, הוא נדחה. אני רוצה להודות לכולם על ההודעות התומכות והשיחות המעודדות שאני מקבל מדי יום מכל רחבי הודו, תודה רבה לכם על התמיכה והסבלנות. אלוהים יברך אותכם, ג׳יימי״

כמו כן הפתחו לאחרונה המשרדים של הסניף הישראלי במגדלי הבורסה ברמת גן. בקרוב תהיה פתיחה רשמית בה יוסמנו כל חברי BB בישראל. כיום החברה מונה 300,000 שותפים מרחבי העולם והצפי הוא להגיע למיליון עד אמצע 2014. עדכון נוסף הוא שצוות התמיכה הישראלי יורחב ויישלח לעשות הכשרה בקנדה (שם נמצאים המשרדים הראשיים של החברה)
    שמת לב שלא הוזכר שום דבר על מה שקורה כרגע במשפט בהודו? דרך אגב הוא עדיין קיים פשוט אף אחד לא רוצה להזכיר אותו
    הוא ב23 או ה24 לחודש, נראה מה יקרה, אם המשטרה סוגרת אותם לא נראה לי שיהיה כנס של באנרס ברוקר שם יותר בחיים, או משרדים.

2. קישורים ממומנים

הודעה המופיעה כרגע לכל השותפים בהודו:
    ״ימים מטורפים עוברו עלינו ואנו בפתיחתה של שנה חדשה ומלהיבה. אז מה חדש? כזכור מהודעתנו באוקטובר האחרון, אנו פותחים משרדים בבנגלור, כולל חדר למפגשי בית וחדרים להדרכת שותפים, בקיבולת 80-100 איש, צוות מוגדל של עובדים לטיפול בגדילתנו, כמו גם שגרירים נודדים לסייע לנו עם הגדילה בהודו. תקופה מרגשת עומדת בפתח. בנוגע לכנס של BB בפברואר, הוא נדחה. אני רוצה להודות לכולם על ההודעות התומכות והשיחות המעודדות שאני מקבל מדי יום מכל רחבי הודו, תודה רבה לכם על התמיכה והסבלנות. אלוהים יברך אותכם, ג׳יימי״

כמו כן הפתחו לאחרונה המשרדים של הסניף הישראלי במגדלי הבורסה ברמת גן. בקרוב תהיה פתיחה רשמית בה יוסמנו כל חברי BB בישראל. כיום החברה מונה 300,000 שותפים מרחבי העולם והצפי הוא להגיע למיליון עד אמצע 2014. עדכון נוסף הוא שצוות התמיכה הישראלי יורחב ויישלח לעשות הכשרה בקנדה (שם נמצאים המשרדים הראשיים של החברה)
    תשמע הם תותחים,בהודעה כזאת עם א'- צפי מבחינת לקוחות ב'- להראות רצינות ולהגזים ולהפריז בקשר לתיאור המשרד ג' - לא להזכיר את הסגירה של המשרדים שלהם.... תשמע סקאם מעולה בטירוף!
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

היי חברה לא עדכנתי ת'אשכול כל כך כי בתכלס אין יותר מידי מה לעשות, חבל שtrhetrhe123 לא מעדכן אותנו לגבי מה קורה בפייסבוק של פאנלים (החברה שרשומה כחברה שפועלת ביחד עם באנרס ברוקר באתר שלהם) בכל מקרה הינה עוד כתבה על Banners Broker - http://www.insidersedge.co.uk/review...anners-broker/

אפשר פשוט לדלג על כל מה שכתוב למי שאין כוח לקרוא ולעבור לסוף ששם נאמר בפשטות -

Not Recommended
    I have no doubt I’ll get hellfire, fury and maybe the odd death threat for writing this but frankly I don’t care. My only concern here is that you involved in something you might quickly live to regret. I’m sure the debate won’t end here and please do feel free to leave your comments below.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

Why does a banner advertising company need funding at all? It shouldn’t need any investment because there should be no costs involved. This is a digital space, not a 250ft billboard being installed on the side of the Empire State building.

זאת השאלה הראשונה ששאלתי כשרציתי להצטרף.. למה אף אחד לא ידע לענות לי? אני יודע את התשובה,אבל אז עוד הייתי עיוור ורציתי בכוח להכנס למלכודת הזאת
    טוב שהשתלטתי על עצמי בזמן

כנ"ל:
    I would love to see one of these adverts actually being displayed online (for a reputable advertiser) on a website that I’ve actually heard of.
    מסכים איתו,בחיים לא ראיתי פרסומת של באנרס ברוקר בשום מקום. זה אמור להיות מוכר לא? לפי החבילות תנועה והכמות אנשים שיש שם זה אמור להיות מוכר מאוד! בחיים!! אבל בחיים לא ראיתי פרסומת של באנרס ברוקר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אף אחד לא אמר שיש מוצר שהחברה הזאת באמת עובדת איתו, פה ספציפית זה "שטחי פרסום" שבאמת לא בטוח שבאנרס משכירה אותם....זאת שאלה שנשאלת בקרב כל השותפים, גם השותפים הגדולים בארץ....אבל עושים מזה כסף וזאת עובדה! יש אחד בעולם שעבר את המיליון דולר רווחים.....
    "אבל עושים מזה כסף!" מה אתה ילד בן שנתיים? גם עשו ממיידוף כסף, דיי להשתמש בגישה של עושים מזה כסף אז זה בסדר, אתה יודע ממה עוד עושים כסף? מזנות,מסמים, מגניבה. אז זה גם בסדר? אני בטוח שיש זונה שעברה את המיליון דולר וגם הסוחר סמים והגנב עשו את זה, זה הופך את זה לבסדר איכשהו?

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

"אם זה שוחה"
    "אם יש לו נוצות"
    "אם הוא עושה געההה"
    זה בהכרח חייב להיות ברווז אל תהפכו את זה למה שזה לא .

המשפט הזה מלמד אם זה נראה כמו תרמית , מתנהג כמו תרמית ,אל תתפלא שתגלה שזו תרמית .

אני לא הבנתי את המשפט הזה שהייתי בזיק והפסדתי 700$
    אבל ....הלקח הזה שלמדתי להבא שווה יותר מ700$.

הפעם לא ניכנסתי , ואני מקווה בשבילכם , שלא תקבלו פצצה כמו שאני קיבלתי בשביל להבין לא לסכן את הכסף שלכם.

בכל מיקרה אל תהיו תמימים תוכנית כמו באנר , זיק וגם גופאן הם תרמית .....ועוד הרבה שהיו ועוד יצאו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה
    "אם זה שוחה"
    "אם יש לו נוצות"
    "אם הוא עושה געההה"
    זה בהכרח חייב להיות ברווז אל תהפכו את זה למה שזה לא .

המשפט הזה מלמד אם זה נראה כמו תרמית , מתנהג כמו תרמית ,אל תתפלא שתגלה שזו תרמית .

אני לא הבנתי את המשפט הזה שהייתי בזיק והפסדתי 700$
    אבל ....הלקח הזה שלמדתי להבא שווה יותר מ700$.

הפעם לא ניכנסתי , ואני מקווה בשבילכם , שלא תקבלו פצצה כמו שאני קיבלתי בשביל להבין לא לסכן את הכסף שלכם.

בכל מיקרה אל תהיו תמימים תוכנית כמו באנר , זיק וגם גופאן הם תרמית .....ועוד הרבה שהיו ועוד יצאו.
    אם אתה שומע על אנשים שרוצים להיכנס, תזהיר אותם ותפנה אותם לפה אם אתה יכול.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

ציטוט נכתב במקור על ידי KroksJordan צפיה בהודעה
    אם אתה שומע על אנשים שרוצים להיכנס, תזהיר אותם ותפנה אותם לפה אם אתה יכול.
    אתה מגזים אם הקמפיין שלך נגד באנרס אתה משקיע המון המון אנרגיה בשביל להציל אנשים ממה? מקצת כסף שהם עלולים להפסיד? שילמדו מזה לקח להבא שאין כסף קל זה לא כזה משנה.. אנשים כמו הthehtthe הזה הם יחטפו את השוק שלהם ויקללו את עצמם על כך שהיו כל כך עיוורים והאמינו למה שהם רוצים להאמין

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    אתה מגזים אם הקמפיין שלך נגד באנרס אתה משקיע המון המון אנרגיה בשביל להציל אנשים ממה? מקצת כסף שהם עלולים להפסיד? שילמדו מזה לקח להבא שאין כסף קל זה לא כזה משנה.. אנשים כמו הthehtthe הזה הם יחטפו את השוק שלהם ויקללו את עצמם על כך שהיו כל כך עיוורים והאמינו למה שהם רוצים להאמין
    איזה קמפיין, לפרסם משהו שקראתי פעם באיזה שבועיים ולהגיד לאנשים שאם הם שומעים להגיד לאנשים להיזהר, איזה אנרגיה מושקעת פה בכלל?
    ולמה קצת כסף, כרגע שמעת אחד שהפסיד 700 דולר, מי מבטיח לך שאין בני 18 ששמים סכומים רציניים יותר, ובכלל מה זה משנה כמה כסף, כל כסף זה כסף ועדיף לשמור עליו.

אני מעדיף להשקיע אנרגיה ב"להציל" אנשים מדבר כזה מאשר להשתמש בשיטה של שילמדו מההפסד כסף, ככה שאם זה יקרה לי אני ירצה שמישהו יעשה את זה בשבילי.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,996 | הודעות: 8,199,589 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect