קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי
    על ידי StyleByBrahano בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 14-02-2013, 13:27
  2. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  3. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 15:10
  4. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 56

שיפור עצמי. - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אל על מה אני רב איתך? אתה מתנהל כמו שצריך.
    ואני לא יוצא למסיבות בנמל, אני פשוט לאאוהב את הקהל.
    אין לי מושג אם זאת הייתה ציניות או לא...

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

רצינות לגמרי. אם אתה מביא בחורות כמו נורמאלי אין לי מה לריב איתך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חשבתם על זה שהאנשים שצריכים את זה אין להם חיים נורמאלים ? הם אולי בודדים וחסרי חברים וחסרי בטחון ולא יודע להתנהל בסיטואציות חברתיות כאלה ואחרות בלי לגמגם ולהשתנק ?
    ולהגיד להם פשוט לכו להתאמן תשפרו את המראה ואז תהיו מגניבים זה לא ריאלי...כי מה לעשות האישיות זה משהו אחר לגמרי מהחיצוניות.
    אני מכיר אנשים מכוערים שמביאים כוסיות ומכיר גם אנשים חתיכים שפשוט לא יודעים לדבר עם בחורות וגם לא להוציא מילה מהפה (שהיא לא שטויות).
    בכל מקרה, אני חושב שעד שאנשים לא חווים את ההרגשה של להתחיל עם בחורה הם לא יבינו את זה.
    כי גם מה שאתם קוראים לו נורמאלי הוא לא נורמאלי. מה אתה חושב שאם תחייה חיים מגניבים לכאורה אז הכוסיות יעמדו בתור ? זה לא עובד ככה..
    בולשיט

ואני לא יודע למה אתה קורה "מגניב" אבל אם יש לך מראה סטטוס וכסף (בדרך כלל זה הולך יחד) אז יהיה לך תור של כוסיות כמו התור שהיה היום לחרמון

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    בולשיט

ואני לא יודע למה אתה קורה "מגניב" אבל אם יש לך מראה סטטוס וכסף (בדרך כלל זה הולך יחד) אז יהיה לך תור של כוסיות כמו התור שהיה היום לחרמון
    שאלה לי אלייך ותענה לי בכנות...
    אתה בתול ?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני באמת מסכים על החלק של להתחיל עם בחורה בזרימה והכל.
    לצאת במיוחד בשביל זה? למה? במקום לצאת בשביל זה צא להתאמן, להסתפר ולטפח את עצמך. לא אמרתי שאחרי חודש ידפקו לך כוסיות בדלת, אבל בנות שתפגוש בזרימות ויציאות יימשכו אליך יותר ויהיה לך הרבה יותר קל להביא בנות, גם כאלה שתתחיל איתן. וזה אני אומר מניסיון בתור אחד שטיפח את עצמו אחרי שהתחלתי עם פיקאפ, עוד בכיתה ח'.
    אתה יכול לנחש מתי הבאתי יותר. בתור ילד שמן עם ברזלים בשיניים, או כמה שנים אחרי זה, אחרי שהתאמנתי גידלתי שיער יפה, ובכללי השתפרו המראה וכמות החברים שלי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

polo אני חושב שלא הבנת אותנו נכון.
    זה פורום פיקאפ, כל המהות של הפורום הזה זה להתחיל עם בנות, שלא תחשוב פעמיים כולנו פה בעד להתחיל עם בחורות. זה כיף, מאתגר, זה מביך, זה מצחיק..זה הכל.
    אבל כמו שלכל דבר יש צורה, גם ללהתחיל עם בחורות יש צורה, אתה חייב לעשות את זה בצורה מסויימת. אתה לא יכול להתחיל עם בחורה כשאתה יודע מראש שאתה עושה מעצמך צחוק, כי הבחורה תבין שאתה עושה מעצמך צחוק ואתה לא באמת מנסה להתחיל איתה, אתה סתם מנסה להעביר את הזמן.
    אבל אם אתה באמת תרצה להתחיל עם בחורה כי היא מחייכת בצורה יפה, או שהיא לבושה בצורה שמחמיאה לה, או שהיא פשוט נראית לך חמודה, אין בזה שום רע בללכת אלייה ולהתחיל איתה בגלל הסיבה הזאת, אנחנו בעד זה.

אנחנו לא בעד לצאת למקום על מנת להתחיל עם בחורות. אנחנו בעד לצאת לקניון כדי לאכול \ לראות סרט \ לקנות בגדים או לא משנה מה, ואם בדרך אנחנו נתקלים בבחורה יפה, אז אין סיבה למה לא לגשת אלייה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-01-2013 בשעה 17:44.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אין אפשרות לעשות שני לייקים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

שאלה לי אלייך ותענה לי בכנות...
    אתה בתול ?
    אתה לא אמיתי...

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    אתה לא אמיתי...
    פעם זיינת מישהי שנראית טוב..??

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

במקום לייעץ על איך לדבר עם בחורות ומה להגיד ואיך להגיד ומה לעשות. ולהיות יותר ענייני במקום להגיד שאתה מכוער מדיי.
    ד"א אם הבנאדם לא מכוער ברמה מוגזמת אלא נראה במראה שהוא לא דוחה לעין ודיי נורמאלי...הוא יכול להביא כמעט כל בחורה קיימת.
    מה אתה רציני?
    יש תת פורום מאמרים שמדבר רק על הדברים האלה ויש לינקייה (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=593570) שלמה שמדברת רק על הדברים האלה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

זה קיים אבל אני מדבר עליכם לא על הלינקייה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה קיים אבל אני מדבר עליכם לא על הלינקייה.
    לא הבנתי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בואנה חפירה ענקית אני חותך את זה להודעות קטנות תלמד מה זה פסקה גבר.
    כל הרעיון של פיקאפ מבוסס על זה, אבל פה בפורום ובעוד כמה פורומים אחרים בעולם כנראה, יצאה המחשבה הזאת שלהתחיל עם בנות זה חנוני ולא נורמאלי ואנחנו צריכים להיות כמה שיותר נורמאליים.
    הרעיון של פיקאפ ופיקאפ עצמו זה דברים שונים לגמרי. הרעיון זה לשפר את הגבר מחנון שהחיים שלו זה בצפר > מחשב > פרקים חדשים באנימה > לישון > REPEAT ליותר נורמאלי. סביר להניח שהוא לא יעזוב את המשחקי מחשב אבל וואלה לדעתי זה סבבה העיקר שהחיים שלו לא סובבים את זה והוא לא דוחף את זה לכל מקום. בזמן החופשי שלך תעשה מה שבא לך אבל שישאר בזמן החופשי ולא ישתלט לך על החיים. כמובן שזה בא מנקודת הנחה שאתה לא עושה משהו מפגר בזמן הזה. (GTA זה סביר כדי להעביר את הזמן. להיות הומו שהולך לדברים כמו בסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=UUcjKln4zhc ממש לא)

ההגדרה שלך ל"להיות נורמאלי" זה מה שהחברה קבעה לך ובלי לסטות מזה מילימטר. נורמאלי זה אדם שאם תסתכל עליו ברחוב או אם תדבר איתו קצת פה ושם הוא לא יצטייר לך כמוזר בראש. זתומרת גבר יהיה גברי, אישה תהיה נשית וככה זה הולך. מה שהוא עושה זמן הפרטי שלו זה העניין שלו.
    לא מאשים אותך בחברה הישראלית כל אחד ששואף ליותר ממוכר שווארמה הוא איזה חנון, מוזר, אשכנאצי או לא יודע מה.
    חשבתם על זה שהאנשים שצריכים את זה אין להם חיים נורמאלים ? הם אולי בודדים וחסרי חברים וחסרי בטחון ולא יודע להתנהל בסיטואציות חברתיות כאלה ואחרות בלי לגמגם ולהשתנק ?
    אז המצב שלהם גרוע++++ והם צריכים ללכת לטיפול. לא יודע מה עבר עליהם אבל שיפטרו את זה כמה שיותר מהר. אגב תפסיק להביא דוגמאות קיצוניות יש מספיק חסרי חברים שכל היום על המחשב שכן יכולים לדבר אבל הם מוזנחים או לא יודע מה. מה שתיארת כרגע זה כנראה חרדה חברתית או הפרעת התנהגות או לא יודע שלא לכולם יש את זה. מה לעשות טיפול זה כמו תספורת או ללכ עם ידידה לבחור בגדים. זה רק ישפר אותך וכל מיני גיבורים גדולים (שבדרך כלל הכי אינסלים) שלא צריכים פסיכולוג הם סתם מעפנים שמנסים להוריד אותך ולחשוב שהם יותר טובים. HATERS GONNA HATE AND INCELS GONNA MASTURBATE.
    ולהגיד להם פשוט לכו להתאמן תשפרו את המראה ואז תהיו מגניבים זה לא ריאלי...כי מה לעשות האישיות מה משהו אחר לגמרי מהחיצוניות.
    זה ריאלי וחצי. כמובן שלא אומרים את זה במשפט אחד אלא מינימום כמה פסקאות שנרשמו טוב טוב, כי אם לא זה נשמע כמו עצה ערסית מעפנה כזאת של טמבל שלא מבין כלום מהחיים שלו ו"הכל יהיה בסדר" זה מה שמעודד אותו.
    יש קשר בין אישיות לחיצוניות. אישיות מעפנה = בנאדם מוזנח / מראה מוזנח > אף אחד לא רוצה להיות לידו > INCEL4LIFE. זה לא דברים שמשתנים ביום או ביומיים או בחודש.
    נניח שאחד כזה באמת כמו שתיארת. בגדול מה הוא צריך לעשות? להשקיע בעצמו.. אם הוא שמן להוריד שומן. אם הוא תת משקל להעלות קצת. לפתח תחביבים לפי מה שהוא אוהב, זתומרת יקח דף ויתחיל לצייר, ילמד להכין אוכל טעים או לא יודע מה העיקר. אם אתה רוצה משהו יותר נחשב שיעשה מוזיקה במחשב שלו. העיקר שיעשה משהו שקצת ייחד אותו. כמובן שזה לא הישג גדול אבל זה תמיד נחמד שאם נגיד אתה הנושא אתה יכול להגיד שאתה X וY. זה עושה אותך יותר מרשים מהשמוק הממוצע. ולעשות תספורת נורמאלית, לעשות שיננית, לקנות בגדים יפים. כמובן שכל זה דורש כסף אז גם לעבוד. ולא לשכוח לשאול שאלות. מי ששואל שאלות הוא כבר רמה אחת מעל הישראלי הממוצע שאומר לעצמו "ככה זה". מי ששואל שאלות לא נתקע על אשליות.
    אני מכיר אנשים מכוערים שמביאים כוסיות ומכיר גם אנשים חתיכים שפשוט לא יודעים לדבר עם בחורות וגם לא להוציא מילה מהפה (שהיא לא שטויות).
    לא יודע למה משהו פה לא מסתדר למה. הכי קרוב שאני מגיע לזה זה "הכוסית שנאנסה בגיל 10" ככה שזה דיי הגיוני שיהיה לאנשים כאלה בעיות.
    בכל מקרה, אני חושב שעד שאנשים לא חווים את ההרגשה של להתחיל עם בחורה הם לא יבינו את זה.
    תלוי איזה להתחיל זה. אם אתה מדבר על זה שראית מישהי שמוצאת חן בעיניך והכל זורם אז כן זה נחמד. לגשת כמו נואש ל5568034=5934795834 בחורות זה לא.
    כי גם מה שאתם קוראים לו נורמאלי הוא לא נורמאלי. מה אתה חושב שאם תחייה חיים מגניבים לכאורה אז הכוסיות יעמדו בתור ? זה לא עובד ככה..
    לא רוצה לדבר איתך בכלל על מה זה נורמאלי פה בחברה. כאילו בברית המועצות שלא חושב לרגע, בלי שאיפות בחיים קיצר נולד לעבדות ומת בעבדות.
    יש לי חבר יחצן של האוקטופוס (שנסגר כבר אם שמעתם), והוא יודע לייחצן וכן הוא בסלקציה וכן הוא מקבל שתייה חינם ונראה טוב....אבל הוא לא יודע לדבר עם בחורות, שאנחנו מדברים עם בנות הוא דיי בצד ודיי זורק מילה מדיי פעם.. לא אמרתי לו על זה כלום כי זה קצת מעליב נראלי...ואני לא אבא שלו.
    למה אבל אתה נתקע על לדבר עם בחורות? דברו עם בני אדם. מה שונה בין גבר לאישה? לא חרא כמו שיש לך בYNET או במאקו או לא יודע איפה. אם היא לא ילדת צופים ואין לה פאקים בראש אתה יכול לדבר איתה על הכל. כנ"ל לגבי בנים. דברו עם בני אדם לא עם בחורות.
    בכל מקרה, ברגע שאתה מתמודד עם הפחד שלך פנים מול פנים ויוצא להתחיל עם בחורות לא משנה מה אנשים חושבים שזה מגניב או לא.
    תבין שהפחד שלהם זה לא בנות. אל תהפוך את החיים שלהם כאילו הם סובבים מסביב לבנות. כל הAA זה תיאוריות בשקל של אנשים בלי ידע בפסיכולוגה או בכלום. זה בעיה יותר גדולה ובמקום להיות חכמים ולעשות דברים בצד ואז ללכת ולראות שהם פוחדים מכלום אתה מעדיף להיות כמו אחד שחושב שהוא יתגייס לקרבי וירסס ערבים אבל בסוף הוא מקבל זובור.
    אתה תרגיש שונה ותשתפר ואתה באמת תצליח להביא בחורות בסופו של דבר.
    תעשה מה שאמרתי ותביא בחורות כוסיות. לא סתם יש דגש על הכוסיות.
    לא אמרתי שצריך לעשות סארג'ים ע"מ להביא כוסיות ולדפוק משפטים מפגרים....זה לא מה שאני אומר.
    אבל לצאת החוצה (לבוש נורמאלי), וללכת לבחורה שאתה נמשך אלייה ופשוט להתחיל איתה בלי לשים זין זה קשה מאוד ו90% מהאנשים פשוט לא עושים את זה הם רק מסובבים את הראש להסתכל לה על התחת.
    תחליט אתה אומר לא לרדוף אחרי בחורות אבל אחרי שניה אומר להתחיל איתה כאילו כלום.
    ברגע שבנאדם שמפחד מזה עושה את זה ורואה שהוא לא מת, והוא עושה את זה שוב ושוב הפחד שלו יעבור והוא כבר לא יפחד לדבר עם בנות.
    וזה לא ויכוח כי זאת עובדה.
    אבל הכל תאורטי. למה תאורטי כי אתה אומר שהפחד שלו יעבור. וכדי שהפחד שלו אתה צריך לחשוב שיש לו 100% הצלחה. כי דחיה אחת והוא מקבל AA משתק ולא יווצא מהבית חודש.
    ואנשים בסארג'ים לא מביאים בנות לדעתי כי הם יותר מדי לא אמיתיים. הם יותר מדי דופקים משפטים מוזרים ומתנהגים מוזר.
    כשתתחיל עם בנות כמו שבראש שלך אתה חושב שבנאדם תותח צריך להתחיל עם בחורה אתה תראה את ההבדל. רק צריך לאזור את האומץ הזה.
    נ.ב
    כמובן שצריך גם להראות כמה שיותר טוב ולא לצאת מהבית עם טרנינג וליפה על הראש.
    אם כבר אתה יוצא תצא עם חברים. למה? כי אז קבוצה יכולה להתמזג. אבל לכובעים אין את זה (זתומרת חבורה של בנים מטופחים ובלי ליפה ובלי טרנינג) אז מקסימום הם ישבו ויאכלו פיצה כמו מעפנים. ואם באמת חבורה של מטופחים יוצאים ביחד תהיה בטוח שזה לא כדי לצוד בחורות אז כל הלצאת שלך נכשל במציאות.

מקווה שכמה שיותר כובעים נהרגו כי הם לא יכלו לקרוא את ההודעה עד הסוף.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 12-01-2013 בשעה 21:41.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect