|
|
הוא אוכל אותי כי הוא אומן לחימה שנולד בשביל זה והתאמן ביומיים כמו שאתה לא מתאמן בכל החיים שלך מבין?
אין לו גוף יפה בכלל והוא די ממוצע הוא פשוט על אחוז שומן מאוד נמוך וזה נראה לך "סוס", זה עדיף על להיות שמן או משו אבל זה עדיין לא מטרה בשבילי ובשביל כל אחד שמבין משהו מהחיים שלו ולא עושה תרגילים של שחיפים
בלונים? המטרה שלי נכון לעכשיו זה רק 80-85 קילו על 10-8 אחוז שומן (אני מטר 80) זה בלונים ידגנרט? פיטנס מודל זה בלונים? כוס אמק סע לי מהעיניים ישחיף מסריח לך תעשה כפיפות בטן בתקווה שתקבל מזה ריבועים
עזוב אתה נראה לי מהגייז האלה שאומרים שדדליפט הורס תגב וסקווט הורס תברכיים יא סיסי מסריח
i will ask again u pussy
do you even lift, bro?
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 11-01-2013 בשעה 22:33.
80 קילו שרירים זה מנופח אבל לא בלון, בואו לא נגזים.
אני לא מציב לעצמי מטרה של משקל כי אני אתאמן עד שאני אגיע לגוף הכי קרוב לשלמות מבחינתי.
בגלל זה אני שם זין על משקל וגובה, כי זה לא אומר כלום בלי לדעת מבנה גוף
עלק אלי האנה לך לישון ימכוער
טוב שלא תגיד רוני קולמן וזהו תגזים עוד קצת
בזמן שאני יהיה גדול ואסתטי ילדי קוביות כמוך יסתכלו עלי בפחד שאנלא יגנוב תכונפה שלהם (לא שאני ירק לכיוון שלה) והכונפה שלכם תאונן עלי בזמן שהיא נמצאת במיטה איתך, עם הקטן שלך ועם הקוביות המעפנות שהשגת
אז מה מודל היופי שלך, מוכר פלאפל קירח עם לסת נסוגה 60 קילו עם קוביות מגעילות בבטן?
זה פחות או יותר המטרה שלי..איפה אתה רואה בלון יא ילד מסכן? היית מת לגוף כזה ואם אתה אומר שלא אתה שקרן ילד כאפות (אגב שניהם שוקלים בערך כמו שאמרתי והם שניהם יותר נמוכים ממני ככה שזה בכלל לא משקלים גבוהים יאספרגר)
ככה גבר צריך להראות..לא כמו הערסים המסריחים אצלכם בישראל שחושבים שהם סוסים כי הם עושים כפיפות בטן ושכיבות שמיכה ונראים כמו ניצולי אושוויץ שאפילו שחיף מוריד אותם בכאפה
עזוב לך תעשה כפיפות בטן בתקווה שזה יתן לך גוף של ברוס לי יא סיסי
DO YOU EVEN LIFT, PHAGGOT?
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-01-2013 בשעה 01:54.
אז לך תפתח גוף של שחיין אם זה מה שתה רוצה, תדבוק במטרה שלך. גם בשביל גוף של שחיין צריך להתאמן.
אני לא מבין אתם מתווכחים על טעם אישי?