יום יפה בחוץ![]()
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:17.
|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.
יום יפה בחוץ![]()
יכול להיות שאתה צודק.
כבר אמרתי שעליתי לניהול בגלל שאני משקיע בפורום ובגלל שאני דואג לענות לכל בן אדם שמגיע לפורום שלי ושואל שאלה שאני יודע את התשובה לגביה.
אבל יכול מאד להיות שמנהל צריך יותר מלכתוב פוסט ולפרסם סרטון...אם אתה יודע מה צריך כדי להיות מנהל טוב יותר..אני ישמח לשמוע.
אגב, מה אתה מצפה ממנהל בפורום פיקאפ ושיפור עצמי להיות?
יום יפה בחוץ![]()
אני מכי את הסרטון הזה ואפילו ראיתי את הסרט בנימה אישית שלי אם אני יכול להביע דעה
בסרטון או סרט (לא זוכר) יש רעיון שלפי דעתי הוא חזק "פעל כאילו ש.." ACT AS IF ... אני חושב שזהו רעיון חשוב מאוד שדובר עליו רבות בתחום האימון האישי
אם אתה רוצה להיות אדם שמח ,פעל כאילו אתה אדם שמח בסופו של דבר הפעולה שאתה יוצר תסתנכרן עם החיים שלך. ולפי דעתי זה תקף לעוד הרבה דברים בחיים. שאל את עצמך שאלות איך חושב אדם שמח ? איזה הבעת פנים יש לאדם שמח ? איזה הרגלים יש לאדם שמח ? פעל אילו ש.... ובסופו של דבר תהפוך לאדם שמח.
דרך אגב לא קראתי את כול הפוסט אבל ממה שקראתי הבנתי שיש בינכם אי הסכמה על נושאים מסויימים.
לי יש כלל אם אני רואה משהו שלפי דעתי לא קשור לפורום ,אני יחפש את הקשר שלו לפורום במיוחד אם האדם שעלה את הפוסט הוא משתמש וותיק שיש לו ניסיון. ולא תמיד ול פוסט צריך להיות קשור לפורום אפשר לפתוח פוסטים נחמדים שיאווררו את הפורום.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-01-2013 בשעה 20:54.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.
לא קראתי תגובות, אבל יש לי דעה נחרצת על הסרטון.
כסף - הוא אחד מהטופ של מה שאדם מוכרח בחייו. אני לא חושב שזה יעשה אותך מאושר, אבל הכל תלוי במקצוע העבודה שאתה בוחר...
נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 12-01-2013 בשעה 17:24.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?