1- לא. אני לא יכול לחיות עם 2 חבילות טונה בשבוע. אני את ה3 שני של בצה"ל כבר עשיתי, נשבר לי לאכול טונה, לא יכול לראות את החרא הזה יותר..לא מסוגל להריח את זה, לא יכול לראות שאחרי שפותחים מוציאים את כל השמן\מים מזה, לא יכול לאכול את זה..המרקם של זה מגעיל לי תצורה..לא מסוגל לגעת בטונה.
חוץ מזה, אם אפשר לאכול חביתה מ2 ביצים, שזה עדיף בטעם ובהכל מטונה..למה לא?
2- ג'אנק פוד לא יהרוג אותי..חלאס כבר לבלבל תמח. אתה חושב שאני לא יודע שזה לא בריא שומן רווי? יודע, אבל אני גם יודע שכדי להשמין חובה גם להכניס לשומן לגוף, עדיף בלי רווי (שמגיע מאבוקדו, שקדים, וכו') אבל זה פשוט פחות טעים! אני רוצה להעלות במסת השריר בכיף, לא רוצה לסבול.
10 פרוסות לחם ביום זה מטורף, לא בריא, מאד יקר (אתה ילד, בגלל זה לא איכפת לך מהכסף, זה מהכיס של ההורים) וחוץ מזה שזה פשוט לא טעים כל כך הרבה לחם ביום. אני מעדיף לאכול 4 פרוסות בבוקר, בערב לאכול מלוואח ולהנות מהחיים.
הכנסת גם את העניין של חלבון...תכלס להגיד לך? עוד לא התגבשה לי החלטה בראש.
מצד אחד, אני אוכל מאד מאד טוב במשך כל השבוע, ככה שנראה לי שאני לא באמת צריך עוד 30 גרם חלבון ביום..זה נראה לי סתם.
מצד שני, הבנתי שרק אם עוברים את המכסה של 4 גרם חלבון לכל קילו בגוף זה יכול לגרום לנזקים ככה שאם אני אוכל עוד 30 גרם חלבון ביום...רע זה לא יכול לעשות לי.
מצד שלישי, אם אני שותה כל יום שייק חלבון, זה אומר בחודש 28 סקופים, ככה שתוך חודשיים וחצי אני מסיים קופסא של 400 שקל אבקת חלבון...זה מטורף!

ציטוט ההודעה