קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כנות (נכתב על ידי Nadav Hazan)
    על ידי rodney1 בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 06-12-2012, 22:17
  2. [פרסום] הבמאי של הבורר שי כנות מספר איך נולד הרעיון לסדרה
    על ידי SaYGoDBaY בפורום הבורר
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 19:55
  3. האם אפשר לחיות עם 100% כנות נטו..?
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 12:44
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

כנות - עמוד 3

אני אגיד לך יותר מזה
    אני לא גר בבית ככה שאין לי בעיית לוגיסטיקה של להביא בחורה אליי
    תוסיף את זה לפאזל

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    כנות? כנות
    אני נראה טוב, אני ממעמד יחסית גבוה, אני לומד, אני חברותי, אני מושך, יש מס' אנשים שרואים אותי כדמות "ראשית", יש לי השקפת עולם נורא ייחודית, אני אדם מעניין ומצחיק, יש לי אחלה טעם במוזיקה,

ובחצי שנה האחרונה זיינתי רק 2 בנות
    חרא על החיים שלי
    אוהבים אותך wizede ...
    סתם אחי, אבל באמת שזה שטויות, אם אתה בנאדם שדיי סגור על עצמך ואתה נראה טוב ואתה חברותי, אז אתה רק צריך לשבור את הקיר הזה של הבחורות.
    וזה לא בעיה, פשוט תיכנס בזה בכל הכוח.
    אני מאמין שאתה מכיר בחורות כבר, או לפחות יוצא עם חברים ופוגש בנות, או במועדונים או בפאבים...העיקר שיוצא לך לפגוש בנות נכון ?
    פשוט תיכנס בהן בכל הכוח, אם תהיה פשוט במקום ותחכה שהן יבואו, לא יקרה כלום.
    אם תיכנס בהן עם הראש, אבל אני מתכוון בכוח, יעני תנגח בהן, בלי קסדה, אתה תזיין בחצי שנה הקרובה יותר מ2 בחורות, מבטיח.

לזיין בחורות זאת לא הבעיה
    לזיין בחורות שאני נמשך אליהן זאת הבעיה
    אני פרפקציוניסט חרא שנמשך נטו למראה חיצוני וגם אם עכשיו תבוא אליי כלת פרס נובל שמצאה תרופה לסרטן ויהיה לה סנטר כפול אני יקיא עליה

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    לזיין בחורות זאת לא הבעיה
    לזיין בחורות שאני נמשך אליהן זאת הבעיה
    אני פרפקציוניסט חרא שנמשך נטו למראה חיצוני וגם אם עכשיו תבוא אליי כלת פרס נובל שמצאה תרופה לסרטן ויהיה לה סנטר כפול אני יקיא עליה
    אני בדיוק כמוך, אני הולך רק עם בנות שאני נמשך אליהן.
    אבל בכל מקרה....לא חסר בחורות ביומיום שאתה נמשך אליהן, ולא חסר בחורות שאתה נמשך אליהן בכל מועדון או בפאב.
    אז מתוך כל 30 בחורות שאתה פוגש רק ל5 אתה נמשך,
    תיכנס בחמש האלה, כי רוב הפעמים מתוך כל 100 בחורות שאנחנו פוגשים אנחנו מנהלים שיחה עם אחת מהן...
    אם תתחיל אם כל מי שאתה נמשך אליה, אבל עם ביצים, לא כמו פחדן,
    שאני אומר תיכנס בה זה אומר שאתה הולך עם חבר שלך ברחוב מחוץ למועדון ורואה בחורה יפה תתפוס אותה ותגיד לה "את" ומה שהיא תגיד היא תגיד.
    תאמין לי מניסיון רב שנים שאני רציני מאוד אבל...כשאני יוצא עם חבריי לנמל, אני מאוד כריזמטי ואנרגטי ומאווד מיני,
    אני תופס בחורות, מרים אותן באוויר ומתחיל ללכת מהחברות שלהן בזמן שהחברים שלי מתחילים עם חברות שלהן....
    תנסה אחי, מקסימום שייצא מזה זה כיף וצחוקים של החברים אם לא תזיין....אתה תהנה מבטיח לך.
    אל תחשוב, צא ותהנה, תשתה, תתחיל עם כוסיות, תזיין, תשחה ערום בלילה כשאתה מסטול....סמוך עליי, אם תתחיל לחיות ככה אתה תזיין בחצי שנה הקרובה הרבה בחורות שאתה נמשך אליהן.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמוני כמוך אחשלי.
    גם לי יש בעיה רצינית עם מראה..אני חייב שהבחורה תראה טוב + כדי שאני יגיע לה בחולצה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    שאני אומר תיכנס בה זה אומר שאתה הולך עם חבר שלך ברחוב מחוץ למועדון ורואה בחורה יפה תתפוס אותה ותגיד לה "את" ומה שהיא תגיד היא תגיד.
    אתה הולך על חבל דק אחושרמוטה נשמה..תזהר מזה!
    האמת שאני כמוך, אין לי אלוהים עם בחורות..אבל צריך להזהר, אם אתה תופס בחורה ואתה משדר לה שאתה עוד רגע אונס אותה בטעות, זה יכול להתפתח לתיק במשטרה בגין אונס (אונס זה לאו דווקא זיון שבחורה אומרת לא, זה גם יכול להיות סתם נגיעה לא במקום או אפילו הערה שובניסטית שהבחורה מוצאת לנכון שהשפלת אותה וזה משפט ועיניינים...True story)

לצורך העניין, יצא לי פעם אחת שנגשתי לשתי בחורות מאחורה שעמדו מול מעין שולחן גבוה כזה, נתתי להן נגיעה קלה בכתף ואמרתי "היי" במטרה שהן יסתובבו אבל הן לא רצו חחח אז פשוט שלחתי את יד ימין לימין הימנית של הבחורה הימנית ואת יד שמאל ליד השמאלית של הבחורה השמאלית ואז אשכרה כמו ריקוד משכתי את שני הבנות משני הצדדים וסובבתי אותן בבת אחת 180 מעלות לכיווני והן היו בשוק, ואז כמו איזה דון גואן "אהלן בננות " חחחח זה היה ערב מצחיק
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 01-02-2013 בשעה 18:37.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה הולך על חבל דק אחושרמוטה נשמה..תזהר מזה!
    האמת שאני כמוך, אין לי אלוהים עם בחורות..אבל צריך להזהר, אם אתה תופס בחורה ואתה משדר לה שאתה עוד רגע אונס אותה בטעות, זה יכול להתפתח לתיק במשטרה בגין אונס (אונס זה לאו דווקא זיון שבחורה אומרת לא, זה גם יכול להיות סתם נגיעה לא במקום או אפילו הערה שובניסטית שהבחורה מוצאת לנכון שהשפלת אותה וזה משפט ועיניינים...True story)

לצורך העניין, יצא לי פעם אחת שנגשתי לשתי בחורות מאחורה שעמדו מול מעין שולחן גבוה כזה, נתתי להן נגיעה קלה בכתף ואמרתי "היי" במטרה שהן יסתובבו אבל הן לא רצו חחח אז פשוט שלחתי את יד ימין לימין הימנית של הבחורה הימנית ואת יד שמאל ליד השמאלית של הבחורה השמאלית ואז אשכרה כמו ריקוד משכתי את שני הבנות משני הצדדים וסובבתי אותן בבת אחת 180 מעלות לכיווני והן היו בשוק, ואז כמו איזה דון גואן "אהלן בננות " חחחח זה היה ערב מצחיק
    נראה לי לא הבנת אותי בדיוק,
    אני לא אלים .....ואני גם לא בא בצורה מאיימת משהו, אי אפשר להסביר את זה ממש פה, צריך לראות את זה חי.
    בקיצור כשאתה בא לבחורות בצורה חזקה (לא אליה, חזקה), בלי פחד , וגם אם זה עם פחד, אז תפחד אבל תעשה את זה,
    אתה תשיג תוצאות מטורפות...סמוך על שמוליק הוא יודע על מה הוא מדבר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח נשמה..מצאת את הבן אדם הלא נכון להסביר לו את זה בלי להשוויץ או משהו...אני כבר יודע דבר או שניים לגבי אסרטיביות
    (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=896794)

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני הולך רק עם בחורות שאני נמשך אליהן.... ואם אין באיזור בחורות שאני נמשך אליהן...
    בשביל זה יש וודקה ♥

זה מתכון לפאדיחות של הלייף.

איזה כיף זה לצאת מהסטלה ולמצוא את עצמך עם מג'וייפת
    .
    .
    .
    .
    .
    Said no one EVER.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מודה באשמה...יצא לי פעם אחת להתחיל עם בחורה עם פנים יפות אבל...בואו נגיד שהיא הרבה זמן לא עשתה כושר...לא דבה דבה אבל קצת שמנמונת...
    זה היה אחד הערבים הכי מצחיקים שהיו לי...וכמובן שהייתי אחרי איזה 700 ליטר וודקה
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 01-02-2013 בשעה 21:25.

אוקי אני גם שתף.

אז ככה אני חייל משוחרר ובחטיבה הייתי חנון ודחוי ואז לפני מספר שנים עברתי לעיר מסויימת. שבעיר הזאת התחלתי לזוז. עברתי לא מעט חרא בחיים שלי גם קצת בהתחלה שעברתי לעיר המדוברת. ואז היה לי תקופה ממש טובה שבה פגשתי מלא אנשים יצאתי אפילו הכרתי את האהבה הראשונה שלי והיינו ביחד שנתיים וחצי, ואחרי שנפרדתי ממנה רציתי לחזור אליה והיא לא רצתה (שתבינו שעד דקה לפני כל הזה היא אפילו לא יכלה לדמיין לא להיות איתי) ואני לקחתי את זה מאוד קשה זה גם היה לא קל כי היא הייתה חלק בחבורה ואז זה ניתק אותה וזה היה תהליך לא קל כי גם ככה עיר לא גדולה מדי אז כל הזמן בכל יציאה סביר להניח שהייתי רואה אותה אפילו ראיתי אותה מתנשקת עם מישהו מולי לא מעט זמן אחרי הפרידה. אבל מהרגע שהיא דחתה אותי אמרתי שאני יותר לא מתנהג כמו פעם שבכל פעם שלא היה הולך עם מישהי רצינית אז אני נכנס לדיכאון ונשאר בבית בוכה אז החלטתי שאני עושה פסיכומטרי (תוך כדי הצבא) ושאני יוצא כמה שיותר. כשאני מסתכל אחורה בתקופה הראשונה של (3 חודשים ראשונים) אז יצאתי די רציני עם 3 בחורות כל פעם 2 בו זמנית אחת מהן אפילו ידעה. פשוט הלך לי ואז בסוף נשארתי עם אחת שהייתי איתה on and off במשך כשנה. גם הייתי הראשון שלה (קרה לקראת הסוף) והאמת גם של האקסית המיתולוגית. בכל אופן הבנתי שאני איתה רק כדי להתחמק מזה שעוד קשה לי מהדחייה של האקסית ככה שהיא בעצם הייתה ריבאונד. לקח לי שנתיים באמת להתגבר על האקסית המיתולוגית ולקבל את זה שזה נגמר ושאני לא אפס ושתאחלס אני נפרדתי ממנה מלכתחילה כי לי לא היה טוב. אבל בכל הזמן הזה. (בזמן שנפרדתי מהבחורה ריבאונד) עד עכשיו (שנה בערך) לא היתה לי אף אחת אפילו לא קצת ויותר מכך החברים שלי אימצו את הריבאונד ועכשיו היא חלק מהחבורה אז אני יצאתי מהעסק וכבר לא בקשר עם כמעט אף אחד בחבורה הזאת כי מבחינתי חברים אמורים להיות בצד שלך ולא לאמץ את האקסיות שלך. בסה"כ נפרדתי מהן לא כי רציתי לראות אותך כל יום ויציאה. בקיצור לקחתי את זה כבגידה שלהם. בסוף הבנתי שאני רואה הרבה דברים לא כמו שצריך ושבעצם מה שקרה זה שדחקתי את עצמי לתוך פינה מבודדת שבה אני מצביע ומאשים את כולם במקום לקחת עניינים לידיים ולצאת ולהכיר אנשים חדשים ולקחת יוזמה ולחזור להיות בתנועה והתחיל לנסות להגדיל את מספר הנשים שהייתי איתן במיטה ובכללי לחיות שוב סוף סוף.

אני אומר את כל זה כי אני חושב שזה פורום מעולה. הרבה מהדברים שראיתי כאן בימים האחרונים ומה שאני חורש בRSD life פשוט עוזר לבנאדם גם ברמה הרגשית והיומיומית לדחוף את עצמו וליותר ולהגיד שכל האנשים מכל המקוומות יכולית להיות יותר כל יום.

הקושי שלי עכשיו כל יום זה להשלים עם העבר שלי והמציאות שלי איך שהיא כרגע. לגשת לבחורה כי אם פעם זה היה קל אז עכשיו זה נורא מלחיץ.
    ומעל להכל, כל פעם שאני רואה מישהו או שומע על מישהו מהעבר שלי שהיה לי איתו/איתה חוויה רעה אז לדעת לא לייחס לזה חשיבות בכלל. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי זה שאני יותר מדי רואה דברים לפעמים כמו ילד ויותר מזה שאני הרבה פעמים תלוי בתגובה חיצונית במקום להיות תלוי רק בתגובה הפנימית שלי.

מקווה שהצלחתי להוסיף קצת או שמה לדבר אל מישהו שחווה משהו דומה ועכשיו יודע שהוא לא היחיד חח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

גם לי יש המון ויכוחים פנימיים כאלה ואחרים.
    פעם הייתי המון מאשים אחרים, הפסקתי עם זה, והיום אני רק מאשים את עצמי בכל דבר, לא יודע אם זה טוב או לא..אבל אני לומד בצורה הכי טובה בעולם לקבל ביקורות. כל דבר קטן שאני עושה ומפשל אני נכנס בעצמי וכאילו "צועק" על עצמי ומנסה לשפר את זה.
    תכלס להגיד לך? היום אני בן אדם מאד מאד מושך. אני לא רוצה להשתחצן, אבל...בכל יציאה של החבר'ה שלי שאנחנו יוצאים, בכל יציאה, אני נחשב למסמר הערב.
    אני זה שמריץ את הצחוקים, אני זה שיורד על עצמו (בכיף), אני זה שכל הזמן מתחיל עם בחורות ועושה צחוקים, אני זה שמארגן את רוב הדברים..בקיצור, יש סביב המון חבר'ה ואני כל הזמן מגדיל את המעגל החברתי בזה שאני מתחיל עם בחורות.
    אני מתחיל עם בחורה, שואל עם יש לה חברות (כנראה שכן ) מזמין את אותה ואת כל החברות שלה לשבת עם החבר'ה שלי, וככה זה בעצם יוצא כל פעם...חברים שלי מן הסתם מאד מבסוטים ממני כי זה יוצא שכמעט כל 2 סופשים אני מארגן 2-3 בחורות חדשות שיבואו ושישבו איתנו וזה פשוט אחלה של "רענון" לעיניים. חברים שלי ממש מבסוטים ממני מכל העסק הזה.

ואו..גלשתי לנושא ממש לא קשור, אבל לא נורא.
    שאלה אליך NET70, מה זה RSD LIFE?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

פורום

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    פורום
    דיי באמת ?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

רק את האמת אמרתם?...

בדרך כלל בחורות אומרות לי שאני חתיך לגמרי. אבל יש לי בעיה עם הגוף שלי.
    אני לא שמן בכלל בכלל (לפני איזה 4 שנים הייתי שמנמן), אבל יש לי דבר שנקרא "גניקומסטיה". אני בטוח שאולי לחצי מכם היה בגיל ההתבגרות מן גוש מוזר (לפעמים כואב) בפטמות שעבר אחרי כמה שבועות - חודשים. אז זהו, שלאחוז קטן מהאנשים שיש להם את זה, זה עובר אחרי שנה-שנתיים או בכלל לא עובר לעולם. כואב לי להגיד אבל יש לי את זה כבר יותר משנתיים...זה כבר לא כואב כבר הרבה זמן, זה כאב רק כשזה רק הופיע. אבל זה עושה לי פטמות שפיציות! על אימונים, הרזייה ושכיבות שמיכה כבר חשבתי. מסתבר שלא רק שזה לא עוזר, שכיבות שמיכה גם יזיזו את הגושים קדימה יותר.
    זה לא נראה כלכך נורא, אבל לפעמים כשממש חם, הפטמות משתחררות ויוצאות ממש החוצה. לעומת זאת כשממש קר או כשיש צמרמורת ממשהו, יש מן עור ברווז בגוף, ואז הפטמות מזדקרות וזה לא נורא בכלל.

העניין הוא שאני רוצה להתחיל לפתח שרירים בגוף, לא בצורה אינטנסיבית ממש עם מכון כושר והכל...אלא כל יום קצת משקולות בבית, קצת ריצות, הרבה אימון על כפיפות בטן ושכיבות שמיכה...כל מיני כאלה. אבל הבעיה היא שזה גם מחמיר את הגניקומסטיה, וזה גם ממש מבאס אותי להתאמן ככה! אם זה היה יורד לי, הייתי עכשיו מתחיל להתאמן באושר..

יש ניתוח לזה. הוא עולה איזה 10 אלף שקל. אין לי סכומים כאלה. אין לי מהלעשות בינתיים. הלכתי לרופא והוא אמר לי שזה במצב ממש לא נורא, ושזה בטח יעבור בקרוב. אני מרגיש שזה לא יעבור. הוא שאל אותי "זה לא משתנה, קטן יותר?" ולא, זה אפילו לא שינה את עצמו קצת כבר הרבה זמן.

זה גורם לי להרגיש לא בנוח להוריד חולצה אפילו...זה ממש מעיק עליי. תחשבו שיש לכם גוף ממש סבבה לא שמן בכלל וגם לא שחיף מדי, ועל החזה הקשיח והשרירי שלכם יש לכם גוש די גדול, רך ומעצבן!!! זה אחד הדברים המציקים.

טוב זה היה אחד הדברים שהכי מציקים לי......

לגבי פיקאפ -
    המצב שלי לא מדהים. אני בחור עם חוש הומור והרבה ביטחון עצמי בכללי. בפיקאפ לא היו לי הרבה תוצאות בינתיים.
    מאז שעברתי ממש ממש לפני כמה שבועות פרידה שהייתה לי מאוד קשה, התחלתי להיכנס לקריאת חומר תיאוריה של פיקאפ באופן אינטנסיבי.
    מאז הצלחתי רק להגיע לצרפתית עם ידידה. חוץ מזה כלום.

יש רגעים שאני מרגיש במצב רוח טוב, ואני אומר לעצמי שיש לי אומץ לעשות הכל עכשיו!!!
    אבל תמיד ברגע האמת המצב רוח שלי לא משהו...ואז אני מרגיש שאין לי רצון ללכת ולהכיר בחורות.

אגב - אם את האמת אומר גם את הדברים הטובים,
    אז יש גם המון דברים שאני אוהב בי. אני בטוח בעצמי לגמרי שאני בחור מעניין, חכם ומרתק לגמרי. מצחיק, רגיש אבל גם יודע לעמוד על שלי בהמון פעמים. תלוי באיזה סיטואציות מדובר, כי יש סיטואציות שבהן אני נמושה קטנה ומסכנה בלי עמוד שדרה. אבל כשזה מגיע לנושאים שממש נוגדים את העקרונות שלי, עמוד השדרה שלי מראה נוכחות כהוגן.
    לגבי המראה שלי, אני מאוד מאוד יפה. פנים יפות, גוף נחמד. זה לא שאני נמשך לעצמי, פשוט ככה הרבה אומרות...
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 06-02-2013 בשעה 23:39.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect