כן זה לא מעניין אותי..
היא ילדה מדהימה ומצחיקה.. ותכלס כלום לא משנה כבר כל הדיון שהיה פה חח..
אני שמח שפגשתי אותה.. זה הדבר הכי טוב שקרה לי בתקופה האחרונה.
![]()
כן זה לא מעניין אותי..
היא ילדה מדהימה ומצחיקה.. ותכלס כלום לא משנה כבר כל הדיון שהיה פה חח..
אני שמח שפגשתי אותה.. זה הדבר הכי טוב שקרה לי בתקופה האחרונה.
![]()
|
|
שיהיה לך המון בהצלחה איתה![]()
אחיי אני יגיד לך מה.
היום היא באה אלי לבית היינו כל היום דבוקים אחד לשני כמו לאיודע מה.. היא כל היום נוגעת לי בשרירים, היא מכורה לזה חח.. הקיצר היא פספסה תאוטובוס וישנה אצלי..
שעה אנחנו מתמזמזים.. (ממש אבל) אבל שהיא החליטה לתפוס לי אותו..
ויצא שהיא הביאה לי ביד.. ואז אחרי שעה גם מצצה לי (זה היה אדיררר!!!!) שאלה.. זה יכול לעשות מחלות מין ?
הקיצר.. סתם אחרי זה שאלתי אותה "עשית את זה פעם?" היא ענתה "נו מה זה השאלה הזאת חח" יוצא מכך שברור שהיא עשתה את זה לפני.. אבל לא משנה. היה כיף רצח..
עכשיו גם לפני כן יצא לנו לדבר על סקס היא אמרה לי "זה גבול מבחינתי שאני לא עוברת" חארטה.. לעשות מין אוראלי זה סקס.. אבל מצמצה מוציא אותך מההגדרה של בתול? כי היא גם בתולה בלי קשר(את זה אני יודע) אז כבר לא?
אה ושאלתי אותה כזה.. "היית רוצה שנעשה סקס?" היא חייכה כזה ואמרה לא יודעת.. הבנתי שכן (אבל הפעם בכל מקרה לא הייתי עושה כי לא היה קונדום)
אז מה אומר רודני אחרי שקראת?
בטח בחורה לחתונה היא לא חחחח =]
נראלי שהיא שיקרה לך בנוגע לעבר שלה..
אם היא באמת עברה התעללות מינית ודברים כאלה אין סיכוי שהייתם מגיעים לדברים האלה.
בכל מקרה, אם לא איכפת לך מזה..גם לה לא צריך להיות אכפת.
פעם הבאה, אל תשאל אותה "מה את אומרת בקשר לסקס.." אל תשאל את השאלות האלה, פשוט לך על זה והכי הרבה תקבל ברקס.
היא תרד לך, קח אותה למיטה, תרד אתה לה, תשארו שניכם בלי תחתונים, תעלה למעלה, תנשק אותה ותנסה לזיין אותה..מקסימום היא לא תיתן לך להכניס אותו.
לי קרה דבר דומה שכבר שמתי את הכיפה על החריץ של הכוס שלה, רק הייתי צריך טיפה להפעיל כוח ולהכניס אותו...באתי להיכנס ואז היא פשוט שלחה יד למטה והוציאה לי אותו...אין מה לעשות.
היא הייתה עם תחתונים וגרביון דק כזה.. ושעה אני נוגע לה בכוס ממש שעה והיא גונחת.. שאני בא להוריד תגרביון היא תופסת לי את היד.. ואומרת "לא" קצת התאכזבתי חח
אבל אם הייתי רוצה הייתי שוכב איתה פשוט אסור לקחת סיכונים בדברים האלה חייב לקנדם ולא היה לי.
וזה לא קשור לעבר שלה אחי.. כי לא אנסתי אותה אנחנו נמשכים אחד לשני והיא חרמנית עלי מאוד..וכל שלב שעברתי איתה.. אם זה היה בהתחלה ליגוע לה בתחת אחרי זה בכוס.. היא הרגישה ממש בנוח איתי מספיק בנוח כדי להוריד לי תבוקסר ולמצוץ לי.. אבל שאני ניסיתי להוריד לה היא לא נתנה לי אולי היא מתביישת או משהו. גם בציצים היא לא נתנה לי לגעת פעם אחת.. קיצור לא הבנתי אותה ממש.
בכל מקרה לא ממש היה אכפת לי מהציצים שלה רק מהתחת כי היא פשוט מושלמת יש לה גוף מפחיד כמה שהוא מושלם.
אבל למרות שהיא עשתה את זה איתי אחי.. טיפה ירד לי ממנה בקטע של קשר רציני. כי מה שעשינו מצד אחד גרם לי יותר לאהוב אותה, אבל מצד שני כיאילו מה את עושה.. זה כולה פעם שניה שאנחנו נפגשים. אתה מבין?
נראה לי שאני פשוט יקח אותה בתור יזיזה-חברה כזאת.. מישהי שהולכים אליה להתפרקק וליהנות. ופחות לחשוב על העתיד שלנו..
בקשר לגרביון, סבבה..גם לי זה קרה עם בתולה אחת שמפחדת עדיין ממגע של גבר..אין לך מה להיבהל מזה..פשוט פעם הבאה היא תיתן לך.
אגב, תנסה לראות את זה מהמבט של הבחורה..היא יודעת שאם היא תיתן לך להכנס את היד מתחת לגרביון, אתה תרגיש חופשי ותרצה לעבור לשלבים הבאים.
אז היא עושה חשבון בראש "אם אני יתן לו את זה, הוא ירצה עוד..אז אני לא יתן לו את זה, ויהיה לי ראש שקט כי הוא ידע מה הגבולות שלו" אז היא נתנה לך לעשות לה יד דרך המכנס..זה גם משהו. במיוחד עם הבחורה שווה אז אתה גם נהנה מסקס יבש..אם היא סתם איזה אחת אז זה באסה. אם היא כוסית..אז..אפשר להסתדר עם זה. חוץ מהביצים הכחולות
בקשר לקונדום - צודק ולא צודק...אם זאת בחורה שאתה יודע שהיא בתולה ככה ששום איבר לא עבר שם עוד..אז הדרך שלך סלולה..אתה יכול לשכנע אותה שאתה שולט על השפיכה שלך, אני פשוט מוכיח לה שאני שולט והיא סומכת עליי, ואז אתה יכול לזיין אותה בלי קונדום, ובשנייה האחרונה להוציא אותו ולגמור לה על הבטן.
אם אתה לא סומך על עצמך...אז או שבאמת תשתמש בקונדומים (דבר שאני מאד מאד שונא) או שהיא תיקח גלולות.
בקשר לעבר שלה, אתה לא צודק כי אתה לא רואה את זה בעין של בחורה.
היום בחורות מחשיבות אפילו שריקה של גבר בתור סוג של "אונס" כי אתה חודר לפרטיות שלה מערער לה את הבטחון..כן..ממש ככה. עזוב, אל תנסה להבין, הן עם מטומטם.
קראתי איזה משהו בוואלה על אחת שסיפרה שיצאה עם גבר, הם ישבו בפארק, הוא ליטף אותה באיזור המותניים\ירכיים והיא לקחה את זה לכיוון של אונס וזה מאד מאד הרתיע אותה...שוב אני אומר, אל תנסה להבין. זה היה ככה וזהו.
בקשר לזה שירד לך ממנה קצת - Welcome to my world.
גם לי אין מושג איך להסביר את זה..אבל כשאני זורם עם כוסית, והולך לי בן זונה איתה...אין לי מושג למה, במקום לשמוח שהולך לי איתה, ממש יורד לי ממנה כי אני כאילו אומר לעצמי בראש "פאקקק...את כזאתי כוסית, אז איך זה שאת כל כך מהר זורמת לסקס ירידות וכאלה? כאילו מה נסגר איתך?"
בקשר לחרטות שרצות לך בראש- תעשה מה שאני עושה, אל תחשוב בצורה פזיזה מידי.
מזתומרת? אל תנסה לחשוב לאן הקשר הולך..פשוט זרום!
אם היא תבוא לך פעם אחת (מה שקרה לי) כשתתנשקו, היא פתאום תעצור אותך ותעשה לה "תקשיב..חשבתי על זה...ו..נראלי שעדיף שלא נתקדם קדימה בקשר..."
ואז אתה עושה לה "רגע, אז מה זה אומר? את רוצה להפסיק עכשיו?"(כאילו לא בטון מפוחד או מוטרד, אלה דווקא בטון שאתה כאילו מנסה להבין, בלי להיות לחוץ)
ואז היא תענה לך "לא לא..חחח אני לא רוצה להפסיק..כיף לי איתך" ואז אתה מורח חיוך של 700 מליון דולר על הפנים ומבין שהרגע אמצת לעצמך יזיזה שווה...זה בדיוק מה שיש לי ואני מודה לאלוהים שנתן טיפה מוח לנשים![]()
אני יגיד לך מה היא מאוד מאוד אוהבת אותי.. ממש בלי קשר לקטע המיני היא פשוט מתה על האישיות שלי ועל המראה שלי, אולי בגלל זה היא הרגישה בנוח לא יודע היא אמרה לי "בחיים לא התקדמתי מהר כל כך עם גבר, פשוט איתך אני מרגישה בנוח"
זהו שאלתי אותה לגבי הגרביון אז היא אמרה לי "לא יודעת קצת פחדתי.. כי זה פעם ראשונה" למרות שאני עדין איתה מאוד..
ואחי אין מצב שהיא בתולה אין!!! אני חושב שהיא פעם אמרה לי שהיא בתולה, אבל אני פשוט לא מאמין. בחורה שמצצה בעבר לגבר בטח גם שכבה איתו. ושהיא מצצה לי זה היה כיאילו בשיא הכיף שלה עושה לי "רוצה ננסה?" אני עושה לה "מה?" כולה מחייכת כזה מסתכלת למטה.. אמרתי טוב נו מה יש לי להפסיד. בחיים לא חשבתי שזה יהיה כל כך כיף.. כי זה פעם ראשונה בשבילי.
תקשיב הייתי איתה 12 שעות בערך.. כל ה12 שעות היא הייתה דבוקה לי לזין לא זזה לשניה אם זה שהיינו באוטובוס בדרך לבית שלי עד למיטה ששם עשינו סקס יבש בערך 5 שעות ברצף.. הביצים שלי כבר לא יכלו לסבול את זה. אז בסוף שגמרתי פשוט הזרם לא הפסיק זה היה כמות שסוס מוציא חחחחחח ובפעם השניה בכלל.
שמע בתכלס דיברנו על זה היא אמרה שהיא לא יכולה להיות איתי בלי מגע.. היא עושה לי "אני מאוד מאוד נמשכת אליך, ואני לא יכולה סתם לשבת לדבר"
אבל זה לא ככה רק איתי.. היא ממש מינית ממש.. בטח גם עם הקודמים שלה.
בקשר לקונדום.. שמע קודם כל אם הצלחתי להחזיק 5 שעות בלי לגמור בסקס יבש מטורף.. והצלחתי להחזיק יותר מ10 דקות שהיא הביאה לי ביד ואיזה 7 דקות שהיא מצצה לי.. נראה לי שזה מספיק.. אני ממש שולט על זה יודע בדיוק מתי להפסיק כדי לא להגיע לזה.
אבל זה לא משנה גם אם אני לא יגמור לה בפנים יש זיבה.. שזה כמות קטנה של זרע שנמצאת תמיד על הזין. וגם מזה אפשר להיכנס להריון אז אם זה זיון זה רק עם קונדום, אבל אם היא תמצוץ לי שוב להשים קונדום או לא? כי תכלס מה הסיכוי שאני ידבק במשהו ממין אוראלי? (הקונדום הורס את כל הכיף)
שמע בחורה שמהר זורמת איתך לירידות אני לא יודע.. היא בטוח לא תהיה אשתך כי אתה יודע שיצר המין חזק ממנה, ובטח היא עשתה את זה בעבר הרבה.
פשוט הרגשתי מוזר אחרי זה.. כיאילו טיפה אני רואה אותה באור אחר עכשיו חשבתי שהיא פחות זורמת.. זה די מבאס אבל מצד שני אני שמח על זה.
שמע לא נראה לי אני מביא אותה לבית שלי יותר.. שמע היא מהכוסיות האלה שמבליטות את זה היא הולכת עם גרביונים וחצאית מיני.. ויש לה תחת מושלם פשוט ממש מושלם.. אם הייתי רואה אותה ברחוב לא הייתי מתפלא אם היו מספרים לי שהיא איזה כוכבת פורנו או זונה.. ולא בא לי שההורים שלי יחשבו שאני כל היום מזיין אותה.. למרות שאמא שלי כבר נכנסה לחדר וראתה אותנו הפוכיםםם והיא הבינה..
בכל מקרה.. היא עשתה לי "חח אולי נשכיר כל פעם שנפגשים חדר בבית מלון וזהו" וצחקה.. ותכלס יש בזה משהו אנחנו פשוט לא מסוגלים לצאת לבלות למרות שאנחנו אוהבים אחד את השני.. הבילוי שלנו זה מזמוזים ותמיד שאנחנו עושים את זה ברחוב כולם מסתכלים וזה מבאס!
נערך לאחרונה על ידי matany001; 21-02-2013 בשעה 17:21.
אם אתה לא מאמין לה שהיא בתולה..בעיה שלך.
אין קשר בין הנסיון שלה לרדת לגברים ולבין זה שהיא בתולה. פעם אחת זרמתי עם מישהי ממועדון, לקחתי אותה החוצה, נכנסו לאיזה סימטה, היא הדביקה אותי לקיר, ירדה למטה פתחה תג'ינס ועשתה תעבודה..לא כל בחורה שיודעת לרדת גם בטוח שהיא עשתה את זה. יכול להיות שהיא ירדה להרבה גברים ויש לה נסיון או שיכול להיות שהיא נימפומנית והיא כל הזמן רואה פורנו אז היא כבר למדה איך...
ודבר שני כל תגובה שלך אני מבין יותר ויותר שהיא שקרנית. אין שום מצב שבעולם שהיא עברה דברים כמו שסיפרת בהתחלה בעבר, פשוט אין מצב. לא יכול להיות.
בחורה שעברה דברים כאלה לא מתנהגת כמו שאתה מתאר. אבל..WHO GIVES A FUCK
בקשר לזה שהיא מינית..יכול להיות שהיא באמת פשוט נמשכת אלייך בטירוף והיא נהנת לגעת בך ונהנת מהמגע שלך. הייתי פעם אחת עם מישהי גם שווה והכל אבל היא מאד בררנית, זתומרת שמאד קשה לה למצוא גבר שהיא רוצה ככה שבקושי היו לה גברים (היה לה חבר אחד לפני ועוד איזה מישהו סתם לקטע).
הקטע המוזר זה שהיא גם התנהגה בצורה מאד מינית איתי והיא לא יכלה להוריד את הידיים שלה ממני..ממש ליטופים בחזה, ליטופים בשיער, הייתה מחבקת לי את הזרוע כל הזמן, מעבירה לי ליטופים על הרגליים ליד הזין כדי להדליק אותי..כל הזמן הייתה נוגעת, וככשאלתי איך זה..היא הסבירה שהיא גם לא ממש רגילה לעצמה היא פשוט נמשכת בטירוף ועצם זה שאני נותן לה לגעת אז היא פשוט נהנת...יש כאלה, אל תנסה להבין
בקשר לקונדום, אתה צודק. יש כאלה "טיפות אהבה" שזה הזרע השקוף הזה שאמור לנקות את זינור הזרע לפני שאתה גומר וגם בו יש קצת זרע ואפשר להכנס להריון, אבל לפי מה שאני יודע, זה לא טיפות שזורמות כל הזמן..יש את זה קצת בהתחלה, זה נספג בתחתונים, מנקים את זה קצת וזהו, הזין נשאר יבש כל הזמן אחרכך...עובדה ששכבתי עם 2 בחורות בלי קונדום וגמרתי בחוץ ושניהן לא נכנסו להריון.
בקשר לירידה, פשוט תן לה לרדת בלי קונדום וכשתחליטו לשכב אחד עם השני, אל תציע קונדום פשוט לך על זה (אלה אם כן אתה לא רוצה) ואם היא תגיד לך להוציא אז תוציא. אלה אם כן יש לך כסף ואז אפשר לשכב בלי קונדום, לגמור בפנים ואז לסוע לקנות פוסטינור...חבר שלי כל הזמן היה עושה את זה.
הוא היה מתאמן לא לגמור ולפעמים הוא לא היה מצליח אז הוא היה גומר בפנים ואז נוסע לקנות חחח...חבר טיפש.
בקשר למקום, זה תמיד אבל תמיד בעיה חחח
למזלי רוב הפעמים שיצא לי כל מיני קטעים אז זה היה באיזורים של קיבוצים, ויש לי המון חברים קיבוצנקים אז תמיד הייתי מתקמבן על איזה חדר או חדר שלה או אפילו באוטו וזהו..
אם אין מה לעשות, אז פשוט תתרגלו להיות או אצלה או אצלך או שתעשה את זה באוטו.
יוו אחי זה בדיוק ככה!! כמו שאמרת על הבחורה ההיא. היא פשוט לא מפסיקה ללטף אותי בפנים בשיער, נוגעת לי בשרירים בידיים ובחזה.. כל שניה "איזה גבר חסון אתה" ונוגעת שוב, אבל זה לא אומר כלום על אהבה. אני לא יודע אם אנחנו מאוהבים או סתם חרמנים אחד על השני, או שניהם בייחד קשה להבדיל.
שאני איתה אני פשוט נרגע מהכל, ונהנה! ושאני לא איתה אני חושב עליה הרבה וגם היא.. כל שניה היא עושה לי בפלאפון "יוו איך אני מתגעגעת אליך יווו אני לא יכולה יותר, אני אוהבת אותךךך בלה בלה" אז קשה לי לדעת.. אבל צודק לא צריך לחשוב כל דבר איזה סוג קשר זה.. פשוט לזרום ולהינות .