קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:43
  2. [אחר] המדריך להכנת סרט פשוט(בהמשך אלמד איך לעשות סרט רציני יותר)
    על ידי razbbdv142 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 12:24
  3. המדריך המלא לעשות כסף באינטרנט - לחדשים !
    על ידי m0shikos בפורום כסף ברשת
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-10-2008, 21:35
  4. |מדריך| המדריך המלא לעשות כסף אמיתי דרך האינטרנט
    על ידי pumba בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 18:48
  5. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 19:49
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 81

המדריך המלא לפייסבוק,איך לעשות פרופיל מושך - עמוד 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחחחחחחחחחחחח האיידס שלי היה מקבל איידס חחחחח
    אני מסטול מעייפות 4 וחצי בבוקר אז בקצרה:
    AWAKE עכשיו תעבור לשלב הבא, תזיין ותשפר את המעמד החברתי המציאותי שך בצורה שיהיה באמת שווה להשקיע בפייס.
    כי תכלס אני רואה בזה המון פוטנציאל (לא משהו שמעניין אותי כרגע, אבל אתה יכול להרוויח המון!)- תנצל אותו!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    נו אז יצאת עוד יותר גייז (NO HATER)
    בחורה קוראת לך לבית שלה לפתוח בקבוק, אומרת לך דברים כאלה ואתה יושב פה ומזיין לנו במוח????????? פאקינג קום מהכיסא שלך עכשיו, שים מוזיקה, תרקוד כמו SICKKUNT, תתלבש, תעשה תתספורת שאתה תמיד עושה, תסתכל במראה ותגיד "OHHH U SEXY KUNT" וצא לזיין אותה מה אתה גנוב תגיד לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

כוס רבאק אני פה אוכל סינונים מבנות בפייסבוק וקוקבלוקים מכל דבר במציאות
    ואתה ישך משו מוכן על הצלחת ואתה לא מסוגל לזיין...בחיית רבאק אם הייתי אתה האיידס שלי היה מקבל איידס מרוב שהייתי מזיין נשבע לך
    חחחחחחחחחחח טיילר,מבטיח לך שאם אתה תעשה שלב שלב במדריך ואם אתה באמת נראה כמו שאתה אומר,אני נותן לך חודשיים ואתה עוקף אותי...
    הכל תלוי במאמץ וכמה זמן אתה משקיע...זה בערך כמו שרירים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

קודם כל אף אחד לא השיג עוד שרירים בחודשיים, גם לא על סטרואידים
    דבר שני, אין לי פה צלם (היו לי כמה צלמים בארץ בזמנו שהיו עובדים איתי, צלמים צלמים לא חרטה). ככה שאלה תמונות ישנות אני נראה שונה היום...(לטובה או לא אנלא יודע אבל אנלא הולך לשים תמונות מהתיכון שהייתי נראה אוחצ'ה אוחצ'ה). יש לי כמה תמונות שנראות בנזונה שנשארו לי מישראל (לא ברמה שהיה לי בתיכון אבל עדיין משו טוב שאין כמעט לאף אחד). אנלא מהגייז שמצטלמים במראה בתור תמונת פרופיל
    דבר שלישי, אני מעדיף להשקיע כרגע בקשרים אמיתיים, יש לי בעיה גדולה יותר מפייסבוק והבעיה היא זה שאני גרוע עם בנות וגם כשמישי מתחילה איתי ונמרחת לי על הצורה אני איכשהו לא מצליח לזיין אותה. וכל החוסר מזל שלי זה לא תירוץ אני בטוח שמישו פה היה מוצא פתרון למכשולים שקופצים עלי

קיצר אני SADCUNT בשלבים הראשונים, ברגע שאני עם מישי על הרחבה ​לבד ואי מנשק אותה שם=אני מזיין אותה, יש לי יותר מדי נסיון בחרא הזה בשביל לדפוק את זה. הבעיה היא השלבים שלפני...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 04-03-2013 בשעה 05:46.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    קודם כל אף אחד לא השיג עוד שרירים בחודשיים, גם לא על סטרואידים
    דבר שני, אין לי פה צלם (היו לי כמה צלמים בארץ בזמנו שהיו עובדים איתי, צלמים צלמים לא חרטה). ככה שאלה תמונות ישנות אני נראה שונה היום...(לטובה או לא אנלא יודע אבל אנלא הולך לשים תמונות מהתיכון שהייתי נראה אוחצ'ה אוחצ'ה). יש לי כמה תמונות שנראות בנזונה שנשארו לי מישראל (לא ברמה שהיה לי בתיכון אבל עדיין משו טוב שאין כמעט לאף אחד). אנלא מהגייז שמצטלמים במראה בתור תמונת פרופיל
    דבר שלישי, אני מעדיף להשקיע כרגע בקשרים אמיתיים, יש לי בעיה גדולה יותר מפייסבוק והבעיה היא זה שאני גרוע עם בנות וגם כשמישי מתחילה איתי ונמרחת לי על הצורה אני איכשהו לא מצליח לזיין אותה.

קיצר אני SADCUNT
    חחחחח וואלה נראלי יש לנו אותה בעיה אחי,לא תמיד יודע איך לקדם עניינים עם בחורות...והייתי אתמול גם sadcunt פספסתי את מסיבת מונטריאול ((( מקווה שהמסיבה של ידידה שלי בחמישי תרפה אותי מהביאוס...יהיו שמה כמה אנשים איכותיים וגם בנות,נקווה שיהיה טוב

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני לא יכול לקדם עניינים אם יש מכשול, אני הופך לSADCUNT. וכל פעם זה מכשול אחר
    בגדול, הבעיה שלי היא עד השלב שאני מבודד אותה לגמרי לרחבה ומשם רוקד איתה לבד, בלי ידידים גייז שלה, בלי חברות שלה, לבד. מהרגע שאני מנשק אותה ומתחיל לגעת כמו שצריך - הבחורה היום איתי, גם אם זה בשירותים וגם אם זה בבית שלי זה לא משנה, אני אחד שיודע לחרמן ולרקוד ולא יודע לדבר.

מהשלב הזה אני מסוגל לזיין כל אחת, אבל עד השלב הזה...הדרך ארוכה ויש 3535443534 מכשולים שכל פעם מחדש מפילים אותי

מקווה שיהיה טוב בשבילך, תן דיווח שטח וזה
    שלא תדע עוד קוקבלוקים

תכלס, LA זה המקום הכי גרוע לחיות בו אם אתה הגבר הממוצע, אתה חייב ייתרון כלשהו בשביל לזיין (אפילו כונפות שמנות), פשוט חייב. בין אם זה קשרים, פנים אסתטיות, שרירים, חומר, כסף, משהו. אתה חייב קצת בשר. לא ראיתי פה אחד שמביא בנות (לא משנה איזה) שאין לו לפחות אחד מהם.
    אם לא היו לי פנים טובות ולא היה לי לוק אקזוטי יחסית ומבטא סקסי לא הייתי מביא פה כלום

בלי זה אתה תשאר בתול שפתיים.

לא יכול לחכות שיהיה לי כבר קשרים וגוף סבבה, אני הולך לזיין עד שהזין שלי ינשור אבל זה יקח פול זמן ובזמן הזה כמעט בלתי אפשרי לזיין מישי בלי חומר

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

mirin'. אני סחי בלטה בלי חומר לא בא לי אפילו.
    פאקקקקקקקקקקקקקק אני מת על השיר הזה עושה לי אסוציאציות לתקופות טובות

HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE

אני רוצה סופש כוס אמק אני מרגיש SADCUNT

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה והאסוציאציות שלך חחחחח

קיצר מספיק עם הספאם שלנו,עוד יסגרו לי את האשכול בגלל זה...

אם למישהו יש עוד שאלות וביקורת לגביי המדריך,אני מקבל הכל

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

WTF...ציפיתי למדריך אחר לגמרי. זה פשוט גייז טהור.

הינה מדריך קטן ממני לפייסבוק טוב יותר-
    א' - תצטלמו הרבה עם בנות, והתמונה הכי טובה שתקבל הרבה לייקים (לך ולה) פשוט תגזרו את הבחורה מהתמונה, או שתגזרו רק את הפנים שלכם מהתמונה ותשימו בפרופיל.

ב' - נכון, צריך הרבה בנות בחברים, מסכים איתך AWAKE אבל תעשו את זה בצורה אמיתית ולא בולשיט. אני כל סופש מוסיף 2-3 בחורות לפייסבוק אבל לא סתם, אלה בחורות שאני מכיר מהסופש, אלה בנות שהתחלתי איתן ונתנו לי את הפייסבוק שלהן או שהן ביקשו את שלי. אם כבר להוסיף בנות, תעשו את זה בדרך אמיתית.

ג' - סטטוסים על הזין, לפחות מבחינתי. אני עושה סטטוס בערך פעם בחודש נראלי, וגם, רק שקורה משהו מעניין באמת (כמו עבודה חדשה, רכב חדש, או משפט ממש ממש חזק שראיתי או שמעתי) ותאמינו לי שאני מקבל על הסטטוסים האלה 30-50 לייקים...הקטע המצחיק? לא מעניין אותי הלייקים.

ד' - תעשו לייקים לכולם, כל הזמן וכמה שיותר. חוק פשוט - ברגע שאתם עושים לייק למישהו, הוא ירצה להחזיר לכם אחרכך. (נראלי גם מן הסתם כולם יודעים את זה)

ה' - אתם מכוערים? לא רוצים לעשות תמונות פרופיל לבד? סבבה..תצטלמו עם ידידה כוסית שלכם ותשימו בפרופיל. פשוט וקל.

ו' - אם אתם יוצאים הרבה לבלות (מועדונים פאבים) ואתם יודעים להתלבש כמוני (אני פשוט נעזר בידידות בקשר ללבוש) אז תתדאגו להצטלם פה ושם ביציאות האלה כי שם אתם נראים מחוייכים, לבושים יפה, עם איזה כוס של דרינק ביד וככה אתם בעצם נראים מבוסטים ויש לכם חברים.

ז' - אם אתם יוצאים לטיולים בארץ ואתם עוצרים לפקל קפה..אל תתטרחו להעלות את התמונה לפייסבוק, לי אישית זה פשוט נראה מטומטם בעין. את מי זה מעניין שטיילתם בארץ ועצרת לשתות קפה? מי לא עושה את זה?

ח' - אם עברתם מהפך בחיים (הייתם מכוערים והשתנתם, הייתם שמנים והרזתם, הייתם רזים והשמנתם, הייתם שחיפים ונהייתם שרירים) תעשו תמונה של "לפני" ותמונה של "אחרי" ותעלו לפייסבוק, אנשים מאד אוהבים ומעריכים אנשים שעושים מהפך בחיים...זה פשוט נורא יפה לראות בן אדם שלוקח את החיים ברצינות.

ט' - בקשר לתמונות גרועות לפני הרבה זמן, אני לא מסכים עם AWAKE, אפילו אם יש לכם תמונות מכוערות מפעם, אין מה להתבייש בהם, שיזדיינו כולם, אלה תמונות בשבילכם, שלכם מהעבר, ואם מישו חושב שהם לא יפות, שיכנס לפרופיל של בר רפאלי ויהיה לו טוב בעיניים.

וזהו אני חושב..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

במקום לבלבל את השכל בפייסבוק לא עדיף קודם שתהיה לכם בסיס חברתי טוב?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    במקום לבלבל את השכל בפייסבוק לא עדיף קודם שתהיה לכם בסיס חברתי טוב?
    אני מסכים איתו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

שמע גבר מה שעשית באמת רעיון בנזונה אבל הייתי לוקח את זה למקום קצת אחר
    יעני זה לא יכול להיות מזיק או משהו אבל פשוט אל תכנס לזה יותר מדי אחרי הכול זה כולה משו וירטואלי מה שווה 4000 חברים אם אתה מכיר טוב איזה 10 אחוז מהם אם לא פחות... וגם חבל על העבודה על המחשב והסרט של זה אם בחיים האמיתיים אתה עדיין לא טוב עם בנות כי זה לא אותו דבר

מה שכן זה יכול לעזור אם אנשים מכירים אותך כבר או להכיר אנשים חדשים בעיקר בשביל פגישה עם בנות, ואז לשים תפייסבוק בצד

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    WTF...ציפיתי למדריך אחר לגמרי. זה פשוט גייז טהור.

הינה מדריך קטן ממני לפייסבוק טוב יותר-
    א' - תצטלמו הרבה עם בנות, והתמונה הכי טובה שתקבל הרבה לייקים (לך ולה) פשוט תגזרו את הבחורה מהתמונה, או שתגזרו רק את הפנים שלכם מהתמונה ותשימו בפרופיל.

ב' - נכון, צריך הרבה בנות בחברים, מסכים איתך AWAKE אבל תעשו את זה בצורה אמיתית ולא בולשיט. אני כל סופש מוסיף 2-3 בחורות לפייסבוק אבל לא סתם, אלה בחורות שאני מכיר מהסופש, אלה בנות שהתחלתי איתן ונתנו לי את הפייסבוק שלהן או שהן ביקשו את שלי. אם כבר להוסיף בנות, תעשו את זה בדרך אמיתית.

ג' - סטטוסים על הזין, לפחות מבחינתי. אני עושה סטטוס בערך פעם בחודש נראלי, וגם, רק שקורה משהו מעניין באמת (כמו עבודה חדשה, רכב חדש, או משפט ממש ממש חזק שראיתי או שמעתי) ותאמינו לי שאני מקבל על הסטטוסים האלה 30-50 לייקים...הקטע המצחיק? לא מעניין אותי הלייקים.

ד' - תעשו לייקים לכולם, כל הזמן וכמה שיותר. חוק פשוט - ברגע שאתם עושים לייק למישהו, הוא ירצה להחזיר לכם אחרכך. (נראלי גם מן הסתם כולם יודעים את זה)

ה' - אתם מכוערים? לא רוצים לעשות תמונות פרופיל לבד? סבבה..תצטלמו עם ידידה כוסית שלכם ותשימו בפרופיל. פשוט וקל.

ו' - אם אתם יוצאים הרבה לבלות (מועדונים פאבים) ואתם יודעים להתלבש כמוני (אני פשוט נעזר בידידות בקשר ללבוש) אז תתדאגו להצטלם פה ושם ביציאות האלה כי שם אתם נראים מחוייכים, לבושים יפה, עם איזה כוס של דרינק ביד וככה אתם בעצם נראים מבוסטים ויש לכם חברים.

ז' - אם אתם יוצאים לטיולים בארץ ואתם עוצרים לפקל קפה..אל תתטרחו להעלות את התמונה לפייסבוק, לי אישית זה פשוט נראה מטומטם בעין. את מי זה מעניין שטיילתם בארץ ועצרת לשתות קפה? מי לא עושה את זה?

ח' - אם עברתם מהפך בחיים (הייתם מכוערים והשתנתם, הייתם שמנים והרזתם, הייתם רזים והשמנתם, הייתם שחיפים ונהייתם שרירים) תעשו תמונה של "לפני" ותמונה של "אחרי" ותעלו לפייסבוק, אנשים מאד אוהבים ומעריכים אנשים שעושים מהפך בחיים...זה פשוט נורא יפה לראות בן אדם שלוקח את החיים ברצינות.

ט' - בקשר לתמונות גרועות לפני הרבה זמן, אני לא מסכים עם AWAKE, אפילו אם יש לכם תמונות מכוערות מפעם, אין מה להתבייש בהם, שיזדיינו כולם, אלה תמונות בשבילכם, שלכם מהעבר, ואם מישו חושב שהם לא יפות, שיכנס לפרופיל של בר רפאלי ויהיה לו טוב בעיניים.

וזהו אני חושב..

כמה לייקים יש לך בפייסבוק?איך הבחורות שלך נראות?

אני מבקש שכל מי שזורק לי פה לא עובד זה חרטא או יותר מדי גייז ואחר כך מפרסם את הדרך שלו,שיפרסם את הפייסבוק שלו...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כמה לייקים יש לך בפייסבוק?איך הבחורות שלך נראות?

אני מבקש שכל מי שזורק לי פה לא עובד זה חרטא או יותר מדי גייז ואחר כך מפרסם את הדרך שלו,שיפרסם את הפייסבוק שלו...
    לא יודע כמה לייקים..מי פאקינג סופר?!
    חלק מהבחורות נראות טוב, חלק רע, חלק כוסיות וחלק משפחה...Who gives a damn?

בקשר לבקשה שלך - לא. אולי לך לא מפריע שיש לך כל מיני סטוקרים בפייסבוק מהפורום שכל שנייה בודקים מי אתה ומה אתה עושה בחיים שלך וכולם רוצים להיות שותפים לחיים שלך, לי זה כן מפריע! לא רוצה אנשים שאני לא מכיר אצלי בפייסבוק.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא יודע כמה לייקים..מי פאקינג סופר?!
    חלק מהבחורות נראות טוב, חלק רע, חלק כוסיות וחלק משפחה...Who gives a damn?

בקשר לבקשה שלך - לא. אולי לך לא מפריע שיש לך כל מיני סטוקרים בפייסבוק מהפורום שכל שנייה בודקים מי אתה ומה אתה עושה בחיים שלך וכולם רוצים להיות שותפים לחיים שלך, לי זה כן מפריע! לא רוצה אנשים שאני לא מכיר אצלי בפייסבוק.
    חוץ מי זה שמה שאתם אומרים זה חסר הגיון לחלוטין ברמה שאי אפשר לתאר.אתה חושב באמת אפשר להגיע למלא לייקים רק עם האנשים שאתה מכיר?בוא נגיד גם אם היה לי 400 חברים שאני מכיר בחיים האמייתים,אפילו 100 מתוכם כנראה לא היו נותנים לי לייק.

אתם רוצים הרבה לייקים,פרסום,לשפר את המעמד החברתי שלך,אבל אתם באותו הזמן רוצים להכיר את כולם...זה לא הולך ביחד.זה או זה או זה...תראה לי מישהו מפורסם אחד שמפוצץ בלייקים ומכיר את כל האנשים בפייס שלו...? כשאמרתי שאני הולך לחשוף את כל סודות הפייסבוק כדי לעשות יותר לייקים,הייתי בטוח שאתם מבינים שצריך לעשות את זה גם עם אנשים שאתם לא מכירים.אחרת מה כל הקטע?הרי כל עניין הפייסבוק הוא להכיר בחורות שאתה עדיין לא מכיר.

וככה עושים את זה,זה שיטה של 100%,וחוץ מי זה שאף אחד עדיין מאטרף לא הוסיף אותי,אז בנתיים אין סטוקרים ולא יודע על מה אתה מדבר

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,023 | הודעות: 8,173,610 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect