נכתב במקור על ידי
rodney1
WTF...ציפיתי למדריך אחר לגמרי. זה פשוט גייז טהור.
הינה מדריך קטן ממני לפייסבוק טוב יותר-
א' - תצטלמו הרבה עם בנות, והתמונה הכי טובה שתקבל הרבה לייקים (לך ולה) פשוט תגזרו את הבחורה מהתמונה, או שתגזרו רק את הפנים שלכם מהתמונה ותשימו בפרופיל.
ב' - נכון, צריך הרבה בנות בחברים, מסכים איתך AWAKE אבל תעשו את זה בצורה אמיתית ולא בולשיט. אני כל סופש מוסיף 2-3 בחורות לפייסבוק אבל לא סתם, אלה בחורות שאני מכיר מהסופש, אלה בנות שהתחלתי איתן ונתנו לי את הפייסבוק שלהן או שהן ביקשו את שלי. אם כבר להוסיף בנות, תעשו את זה בדרך אמיתית.
ג' - סטטוסים על הזין, לפחות מבחינתי. אני עושה סטטוס בערך פעם בחודש נראלי, וגם, רק שקורה משהו מעניין באמת (כמו עבודה חדשה, רכב חדש, או משפט ממש ממש חזק שראיתי או שמעתי) ותאמינו לי שאני מקבל על הסטטוסים האלה 30-50 לייקים...הקטע המצחיק? לא מעניין אותי הלייקים.
ד' - תעשו לייקים לכולם, כל הזמן וכמה שיותר. חוק פשוט - ברגע שאתם עושים לייק למישהו, הוא ירצה להחזיר לכם אחרכך. (נראלי גם מן הסתם כולם יודעים את זה)
ה' - אתם מכוערים? לא רוצים לעשות תמונות פרופיל לבד? סבבה..תצטלמו עם ידידה כוסית שלכם ותשימו בפרופיל. פשוט וקל.
ו' - אם אתם יוצאים הרבה לבלות (מועדונים פאבים) ואתם יודעים להתלבש כמוני (אני פשוט נעזר בידידות בקשר ללבוש) אז תתדאגו להצטלם פה ושם ביציאות האלה כי שם אתם נראים מחוייכים, לבושים יפה, עם איזה כוס של דרינק ביד וככה אתם בעצם נראים מבוסטים ויש לכם חברים.
ז' - אם אתם יוצאים לטיולים בארץ ואתם עוצרים לפקל קפה..אל תתטרחו להעלות את התמונה לפייסבוק, לי אישית זה פשוט נראה מטומטם בעין. את מי זה מעניין שטיילתם בארץ ועצרת לשתות קפה? מי לא עושה את זה?
ח' - אם עברתם מהפך בחיים (הייתם מכוערים והשתנתם, הייתם שמנים והרזתם, הייתם רזים והשמנתם, הייתם שחיפים ונהייתם שרירים) תעשו תמונה של "לפני" ותמונה של "אחרי" ותעלו לפייסבוק, אנשים מאד אוהבים ומעריכים אנשים שעושים מהפך בחיים...זה פשוט נורא יפה לראות בן אדם שלוקח את החיים ברצינות.
ט' - בקשר לתמונות גרועות לפני הרבה זמן, אני לא מסכים עם AWAKE, אפילו אם יש לכם תמונות מכוערות מפעם, אין מה להתבייש בהם, שיזדיינו כולם, אלה תמונות בשבילכם, שלכם מהעבר, ואם מישו חושב שהם לא יפות, שיכנס לפרופיל של בר רפאלי ויהיה לו טוב בעיניים.
וזהו אני חושב..