|
|
מה אתם סתומים? מה אכפת לי שהוא דוגמן? הבן אדם נראה כמו נרקומן! הוא מכוער ברמות מטורפות!
אני בכיף יכול להתעלם מהדיון הזה ולהמשיך האלה, זה לא יעשה לי כלום
אבל יש לי הרגשה שאתה פשוט מדרדר לדברים לא חשובים לא לך ולא לנו , יש לך ראש יצירתי ברמה מטורפת ושכל
תעזוב תשטויות האלה של הלסת ותפסיק להיות מושפע של ZYZZ , הוא מודל לחיקוי אבל זה לא אומר להיות מושפע מאיך שהוא מתלבש ומדבר, אלה לשאוף לעשות את השינוי שהוא עשה מאפס למלך.
מה נסגר עם הפורום הזה
מביאים להם תמונות של זיז, אברקרומבי, דוד גנדי וכולם נראים להם מכוערים
ואז מביאים תמונה של איזה כושי עם שחצי מהגוףהשלו זה שומן או עוד יותר גרוע אחד שנראה כמו קותי סבג ואומרים ש״ככה גבר צריך להראות״
Is this real life?
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
תן לי קודם להגיע לגיל 30 סבבה?
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
לפי דעתי עד אז תסתדר לך הקופסא ותבין מה חשוב באמת
לילה טוב
נערך לאחרונה על ידי Gattuso8; 01-04-2013 בשעה 03:50.
צודק, בגיל 30 מראה זה לא הכל
מראה וכסף זה הכל
ולדעתי אין טעם בלחיות מעבר לגיל 40 אם אתה לא עשיר. בשביל מה? בשביל להתחתן עם איזה כונפה שמשמינה? בשביל משכנתא ל20 שנה? בשביל להיות עבד מ9 עד 5?
לפחות שאתה צעיר אתה נהנה.. בגיל 40 אין לך גם את זה אלא אם כן אתה עשיר או מפורסם..
בהצלחה למי שמתכנן לחיות חיים רגילים בגיל הזה ומצפה לשכנע את עצמו שהוא ״נהנה@ ממה שיש לו בזמן שהוא רואה דוגמן בן 25 נוסע על פרארי ומזיין בנות 18. בזמן שהוא תקוע עם מישי בת 30 בעלת עודף משקל
האמת כואבת להרבה פה אבל זאת האמת וזאת הסיבה למה אין טעם לחיות כשאתה לא עשיר בגיל 40.. ועם איך שרוב הגברים נראים בגיל 30 (מקריחים משמינים העור נהיה חרא) הייתי אומר גם 30. אני התברכתי בגנטיקה טובה מהישראלי בממוצע אז אני נותן לעצמי יותר כי אני רואה את עצמי גם בגיל 30 מביא בנות 18-25 שנראות טוב..
סבבה
טיילר, מצטער שאני לא אוהב מראה של גברים על מינוס 5 אחוזי שומן שרואים להם תצלעות, מצטער.
אני אישית מעדיף שלא יהיו לי ריבועים בבטן אבל לפחות שאני יהיה קרנף.
כשאני חושב בראש שלי על מטרה של גוף שאני רוצה, ריבועים בבטן וידיים גדולים זה מה שיש לי בראש.
מה שיש לי בראש זה חזה מפותח, טפרזים, כתפיים וגב.
כל אחד מה והשאיפה שלו, מי אתה שתגיד לי מה נכון בשבילי?
או יותר נכון להגיד, מי אתה שתגיד לכל אחד ואחד מהפורום הזה או בכלל מה נכון בשבילו?
ZYZZ אומנם השתנה מהקצה אל הקצה, הוא פיתח גוף יפה והכל, אבל הוא פשוט שכח שהוא בן אדם.
אם זה השאיפה שלך בחיים, שיהיה לך בהצלחה.
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב