lol its oldest trolling in the book
copy and paste yetinger's link to google and see what u get
lol its oldest trolling in the book
copy and paste yetinger's link to google and see what u get
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
|
|
יטינגר של מי הפייסבוק? אין לי פייסבוק אז אני לא יכול להכנס..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ShinTen i will give u a hint
he is short, bald and fat.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
btw tyler, you places shinten in the same league that i am. WTF?
he was fucking trolled hard right now BY me.
i was never trolled in my life. by anyone.
Well, he is funny as phuck. When Senia the egghead comes here, he trolls the shit outta him.
A good troll is a funny troll. And he IS funny.
ואתם אומרים לי שLMS לא חשוב....
תראו איזה דרישות יש לבחורות היום (והם מקבלות אותם אל תדאגו)
![]()
שמע זה עלוב אחי.. אני מכיר כמה שמנות שלא במצב הנוראי הזה ואין להן דרישות שייצא איתם דוגמן שנוהג על פרארי.
בישראל זה שונה..כמוכן גם בערים הקטנות של ארה''ב (יעני מקומות שהם לא ניו יורק וLA)
לבנות אין דרישות כי הן לא רגילות לראות בנים ברמה גבוהה שנוהגים על פרארי, עם גוף כמו של זיז ושיער מושלם ושיזוף מושלם ולסת חזקה
פה זה די נפוץ....אמנם לא כל שמוק שני אבל זה לא משו שאתה רואה פעם ב.
זה עוד כלום, אני יכול להביא לכן פרופילים מPOF (אתר היכרויות) שאתם תיפלו מהכיסא, קודם כל זה אתר ש90% מהבנות שם שמנות או מכוערות ויש להן דרישות לא אנושיות, איזו שמנה אחת מהאיזור שאני גר בו פעם דרשה מישו מעל 1.85 שרירי וחטוב, לא קירח לא שמן לא נמוך לבן (הן מאוד גזעניות פה למקסיקנים ולשחורים ולאסייתים והודים בכלל לא סובלות) שנוהג באוטו טוב
ואני לא מתפלא אם הן מקבלות את זה כי היא ציינת שהיא רוצה גבר דומה לאקסים שלה או משו כזה...מה שאומר שהיא לא סתם חיה בסרט אלא באמת קיבלה פעם אחת או פעמיים את הדרישה הזו..
חבל שלא צילמתי מסך, הייתם נכנסים לשוק
תאמינו לי יש לכם מזל שאתם גרים בישראל, בישראל אתה מביא BMW מעפנה עם גג נפתח (פה זה עולה 10 אלף דולר ככה זה כלום), מפתח גוף סביר (אפילו לא כמו של זיז, אבקרומבי מספיק), ישך פנים סבירות יעני לא מכוער, ודופק שיזוף ואתה יכול להביא כל בחורה בישראל
פה זה שונה...
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 06-04-2013 בשעה 00:32.
טיילר מה אתה עושה בPLENTYOFFISH אתה נואש?
אני וכמה MISCERים משליכים את האינסל רייג' שלנו על הPOF WHALES
טיילר זה נכון שאתה אוהב פוקימון?
![]()
אין על פוקימון
דרגון בול ופוקימון זה תוכניות שגדלתי עליהם ביסודי והיו לי חיים טובים ביסודי בעיקר בזכות התוכניות האלה...
כל מי שאומר אחרת סתם מנסה לשחק אותה "מגניב" באינטרנט או שהוא בן 13
אני אפילו מעמיד שיער כמו סון גוקו לפעמים זה כמה שאני אוהב דרגון בול
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 06-04-2013 בשעה 03:42.