כמו שבחורה לא רוצה להתפשר על הרצונות שלה, איך שאמרת היא קובעת...
קובעת ביצים שלי אולי
כמו שבחורה לא רוצה להתפשר על הרצונות שלה, איך שאמרת היא קובעת...
קובעת ביצים שלי אולי
מעצב גראפי לכל מטרה.
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תגיד לי נראה לך באמת שאנחנו לא מתפשרים?
אם לא הייתי מתפשר באמת, הייתי מת בן 90 בלי אף בחורה בחיים שלי בגלל שאני לא מוכן להתפשר עד שבר רפאלי תיהיה חברה שלי.
כולם מתפשרים בסופו של דבר, קולטים בחורה יפייפיה עם אף קצת נשרי, ובכל זאת ממשיכים איתה.
או לחילופין בחורה מדהימה ביופייה שמזדיינת כמו בול עץ כל פעם מחדש.
או לחילופין בחורה יפייפיה שהיא פלרטטנית באופי שלה ויש לה שלללללללללללללללללללללללללללללללל של ידידים וחברים טובים שכל פעם במועדון אתה רואה אותה רובצת עם עוד איזה 3 גברים שמקרקים סביבה...(קרה לי)
אז על מה אתה מדבר תגיד לי?
לא רוצה להתפשר על היופי כי זה חשוב לי. לך חשוב יותר האופי. תהנה, תתחתן עם כונפה שיודעת למצוץ לך כל בוקר ולנשק לך את הביצים בצורה שרק אתה אוהב...תהנה.
חחחחחח אש רודניק
אש בתחתון
מעצב גראפי לכל מטרה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא שיניתי פאזה, אתה פשוט לא מבין דברים בכלליות..אין דבר כזה לאף אחד שהוא לא מתפשר בכלל. כמו שאמרתי, אם בן אדם לא היה למתפשר כלל, הוא היה עובר לגור ליד הבית של מורן אטיאס ומחזר אחריה כל ימי חייו עד שיום אחד אולי בתקווה היא תבוא ותגיד לו "שלום".
כולם מתפשרים פה קצת ושם קצת..אבל בעינייני אופי..לא רואה איפה אפשר להתפשר.
מההה? מה ברור? חחח תשתפי אותי גם!
אין פה בעייתיים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו ויסתכל בצלחת שלו.
מעצב גראפי לכל מטרה.
כפותח האשכול וכקורא החפירה הנני מודאג מכמה דברים.
1.אורי לפי תגובתך הראשונה זה נראה שאם הייתי רושם שהיא בת 15 זה גם לא היה מפריע לך להגיד כן לך על זה,פעם העירו לך על דבר כזה?
2.יצאתי איתה היה כיף יחסית,רק הבעיה היחידה שלי שאני מרגיש שאני שלב אחד אחריה בחיים יותר בוגר וזה מה שמפריע לי,מצד אחד אני יכול ללמד אותה הרבה דברים מצד שני אני מפחד שזה יהיה מעיק בנקודה מסוימת.
3.בעניין הפשרה ,כן צריך להתפשר כל אחד ומצבו,מצבי שאני נראה קטן לגילי(מאוד),ובנות גילי לא לוקחות אותי ברצינות בגלל המראה החיצוני בלבד הן מעדיפות לצאת עם בני 30 שנראים גדולים,וכן אין לי מה לעשות בנדון אז אני מתפשר.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-04-2013 בשעה 16:04.
אני יגיד את זה בצורה מוזרה אבל,אני רוצה שתהיה לי חברה אבל מצד שני אין לי כח לזה,האם אני בתסביך בתוך עצמי? כנראה שכן..