קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה תמונות , ואגב מה אתם אומרים על השיער חח להסתפר ?
    על ידי yonyon בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 06-04-2009, 16:05
  2. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 31 מתוך 31

מה אתם אומרים להסתפר או לא ? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    -טיילר-

מחזקים עם תוכניות כוח כמו SS ו5X5 (שאני עכשיו עושה) ולא עם התרגילים שהמאמן שלך נתן לך. המאמן שלך ליצן שילד בן 13 שקרא בBB MISC מבין יותר ממנו.
    סתם תבזבז חודש, תשאר שחיף עם 0 התקדמות ותתקדם בשנה כמו שאחד שעושה תתרגילים הרציניים יתקדם בחצי שנה. או שאתה עושה את התרגילים הרציניים או שאתה לא מתאמן חד וחלק...לא חובה לעשות SS וכאלה, מצידי תעשה פיצולים (אני בעצמי עובר לפיצולים בשלב מסויים) אבל שיכללו תתרגילים האלה...מה זה תוכנית בלי בנצ'? אתה אמיתי? אפילו בתוכנית הכי ליצנית שקיימת יש בנצ'...רק נקבות אצלנו לא עושות בנצ' (אבל לפחות הן עושות סקוואט ודדליפט)
    מגיב לך רק כי ראיתי את בייקר עובר בין הודעות פה וראיתי תהודעה שלך וריחמתי עליך כיי אתה כולך בן 14 ואם הייתי מתחיל בגיל שלך הייתי הופך לZYZZ הבא.

ואין לי כוח לעשות מדריכים על השיער שלי פה, אנשים לא מעריכים את מה שאני עושה ואת העובדה שאני מרחיק כובעים מהפורום הזה ומעלה תרמה. אני פרשתי מפה, בייקר יגיב פה מהמשתמש הזה ואולי יפרסם דיווחי שטח מהסופשים שלנו אבל אני פרשתי.
    תהנו עם נדב חזן, אריאל סרוסי ומריו הכובעים. מי שרוצה ללכת בדרכי הLMS ולהקשיב לי (פשוט תעברו על ההודעות הישנות שלי, לא חסר שם חומר) שיהנה מהחיים שלו, מי שלא שימשיך להשפיל את עצמו בשביל לקבל סקס רחמים מאחת שנראית כמו האקסית של סניה פעם בשנה-חצי שנה.

I'm out phaggots

-טיילר-
    בולשיט אחי, יש לי חברים שמתאמנים, שאלתי אותם, זה תוכנית טובה להתחלה בינתיים והמאמן שלי לא ליצן תאמין לי, הייתי קצת במכון אחר עם מאמן ליצן ואני יודע מה זה מאמן ליצן שאמר לי כל אימון לעשות כפיפות בטן ולהרים משקולות של 2 קילו אחרת זה יפגע לי בגדילה.
    המאמן שלי רוסי חיה, יודע איך לאמן ויודע תטכניקה טוב, אם היית רואה אותה היית מבין, אתה לא יכול לשפוט כל מאמן ולחשוב שהוא חרא בגלל שהוא לא עושה SS על ההתחלה שדרך אגב יש לי חבר שהתחיל מ60 קילו על 1.80 והוא עכשיו איזה 80 קילו והוא חיה ברמות והוא אמר לי שזה סבבה.
    אני מעדיף להתאמן על בטוח מאשר בסוף להיות עם פציעה ולא להתאמן שנה וחצי.
    בכ''מ אחי, אם אתה מגיב פה לאנשים, או בכללי לי רק כי אתה "מרחם" עליי אז עדיף שלא תגיב בכלל

דרך אגב אני לא עושה מסה, אני בחיים לא יעשה מסה עם תוכנית כזאת, ני עושה מין של חיטוב, שאני אגיע למשקל שאני רוצה שזה בטח יהיה עוד חודשיים שלוש אני אתחיל מסה רצינית
    נערך לאחרונה על ידי Biech; 11-04-2013 בשעה 06:19.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect