חחח זה היה נכון אם הוא היה נראה כמוהם אבל הוא סתם שחיף בלונדיני עם חוסר טסטוסטרון
מה שכן זה היה סיוט ומזל שלא הייתי לידו שיצאתי
חחח זה היה נכון אם הוא היה נראה כמוהם אבל הוא סתם שחיף בלונדיני עם חוסר טסטוסטרון
מה שכן זה היה סיוט ומזל שלא הייתי לידו שיצאתי
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אוקי אני חייבת להודות שזה נשמע נורא מגניב אם זה אפשרי לעשות דבר כזה, אבל עשו לי את זה פעם וזה לא כ"כ עבד....
רק אל תקרא לי חמודה, אני שונאת כשאומרים לי את זה.
ואני לא אעתיק לכם שיחות כדי שתצחקו על אנשים...
לא קראתי שום תגובה אבל יש לי רק שאלה אחת -
אם לבחורה רשום בפרופיל נניח "למדה בתיכון בליך - נתניה" (מונפץ כמובן, אין לי מושג איזה תיכונים יש בנתניה)
ואז אתה אומר לה שאתה יודע שהיא גרה בנתניה, נניח שהיא תשאל אותך איך אתה יודע, ונניח שתגיד לה "קוסם" זהו כבשת אותה?
אם אחרי שאתה אומר לה "קוסם" היא עוד תאכל תסביכים על איך אני יודע, אני מצטער מאוד אבל לא בא לי אפילו לזיין מישהי עם רמת משכל כזאת.
ואפילו לא עם רשום לה בפרופיל, גם אם יש לה איזה תמונה שהיא העלתה לפני שנה וחצי עם חולצת בצפר ואיכשהו זיהית, היא עדיין לא אמורה לאכול את זה.
אני הפסקתי מזמן לעבוד עם פייסבוק, אני הפסקתי מזמן לעבוד האמת יש לי חברה אבל זה לא קשור...
אני חושב שזו אחת הדרכים הכי גרועות ששמעתי עליה, דרך פייסבוק לפחות.
אני לא יודע מה זה AFC או מה זה AA, וגם לא שום מושג אחר ב"פיק אפ" הזה שלכם, ואני בטח לא יבוא לסנטר, אפילו לא כדי ללמוד (תתפלא)
אבל אני די בטוח שמה שאני עשיתי בשנים האחרונות לא תצליח לעשות עם ה"קוסם" הזה שלך.
וכמו שאמרתי מקודם, אולי זה עובד לך, אבל אם כן אני בטוח שאלה בחורות שלא הייתי רוצה לתקוף
זה נראה שאנשים כאן לא מבינים הומור וציניות.. מעניין..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi