אני באמת לא יודע אם אתה מסוגל לקרוא את ההודעה שלך ולראות את זה או לא, אבל על האגו הזה.
אגב הבעיה בך היא לא רק אגו. הבעיה בך היא שאתה מתחיל להיות יותר ויותר בטוח בעצמך מיום ליום, מבלי שרמת הטיפים שלך תעלה. לעיתים היא אף יורדת. אתה לא יודע מה אתה עושה באמת. אין לך נסיון בקואוצ'ינג (העובדה שאתה עוקץ את האנשים המתייעצים איתך מוכיחה את זה היטב) וברמת הפיקאפ שלך אתה בינוני מינוס. לפחות ברמת הידע, אני לא יודע איך זה משתקף על ההצלחה שלך אבל מדברים שאתה כותב ניתן להסיק שהידע חופף לרמת ההצלחה. רק שכאן אני לא בטוח אז לא אגיד שום דבר ודאי.
יש סיכוי שאתה גם מגדיר הצלחה באופן שונה ממני.
אתה לא יודע להבדיל בין סוגי אנשים וסוגים של אנשים המבקשים טיפים. אתה בטוח ב-200% שהדרך שלך היא הנכונה ומבטל לחלוטין כל דבר שהוא לא הדעה שלך - אפילו שלעיתים קרובות היא לא נכונה. כן, בסדר, בשבילך זה עובד בחלק מהמקרים. זה לא נכון כלפי 90% מהאנשים, או לפחות דרך החשיבה היא לא נכונה.
יש לך כישרון מסויים בלהבין דברים, אבל אתה חוקר עד האמצע ולא מיישם את זה בפועל עד הסוף, ולכן לא מסוגל לתת תשובה נורמאלית בחלק גדול מהמקרים. עם זאת, זה לא מפריע לך להעמיד פני גורו.
עכשיו... כל זה לא שם אותך בנקודה של בן אדם רע. אני יודע שאתה מנסה לעזור. אבל אל תתעלם מהעובדה שאתה מכניס המון תחרותיות ואגו לסיפור, ורק אידיוט גמור לא יראה את זה מהצד.
בפועל אתה עדיין יותר טוב מיגאל שטארק או סטס סגין, שמוכרים לך בינוניות בכסף. לפחות אתה עושה את זה בחינם. רק שליגאל ולסטס, במפתיע, יש הרבה פחות אגו. אולי בגלל שהם זרקו זין על ההצלחה והלכו ישר לקטע הכלכלי. אולי זה הפתרון בשבילך: קח כסף![]()

ציטוט ההודעה