קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים כנסו תבינו קצת.
    על ידי אסף רחמים בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 00:04
  2. די חדש כאן...=] קצת תמונות...
    על ידי dextor בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 21:42
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 22:16
  4. [קונה] עזרה בלמצוא כתבות על אנשים... קצת מוזר הרבה נק'
    על ידי TheKingMan בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 14:59
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 52

אנשים שכחו כאן קצת מה משמעות האמיתית של פיאקפ - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

כאן הוא בשיא הטבעי שלו ללא חומרים. אחרי שהוא התאמן איזה שנתיים+ לפני שהתחיל לזיין את עצמו בקלן, סטרואידים, HGH, ומה שאתה לא רוצה. אם זאת גנטיקה טובה בשבילך אתה חי באשליות. אני מכיר חבר'ה טבעיים שמתאמנים שנה וקצת, שוקלים פחות ממנו ונראים פי 10 יותר אסתטיים ממנו בתמונה הזאת, ואם הם יקחו תחומרים שהוא לקח, הם בכלל ישאירו לו אבק בכל הזמנים שלו. ככה שתפסיק להוריד לאנשים פה תמוטיבציה, אם היית אומר את זה על JEFF SEID הייתי מבין...לו באמת יש גנטיקה חייתית של אחד למיליארד. והמותן שלו על 5% שומן עמדה על 32 אינץ' שזה גנטיקה זוועתית. אני מכיר אנשים על 15 אחוז שומן עם מותן יותר קטנה משלו. החזה שלו מאוד קטן ולא פרופורציונלי. רואים שאתה לא מבין כלום בפיתוח גוף ואסתטיקה אם אתה חושב שZYZZ הוא חיה גנטית. הוא אקטומורף קלאסי שזיין את עצמו בחומרים. וזה בא ממישו שמעריץ אותו. PLS GO HOME
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 13-05-2013 בשעה 22:33.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

כאן הוא בשיא הטבעי שלו ללא חומרים. אחרי שהוא התאמן איזה שנתיים+ לפני שהתחיל לזיין את עצמו בקלן, סטרואידים, HGH, ומה שאתה לא רוצה. אם זאת גנטיקה טובה בשבילך אתה חי באשליות. אני מכיר חבר'ה טבעיים שמתאמנים שנה וקצת, שוקלים פחות ממנו ונראים פי 10 יותר אסתטיים ממנו בתמונה הזאת, ואם הם יקחו תחומרים שהוא לקח, הם בכלל ישאירו לו אבק בכל הזמנים שלו. ככה שתפסיק להוריד לאנשים פה תמוטיבציה, אם היית אומר את זה על JEFF SEID הייתי מבין...לו באמת יש גנטיקה חייתית של אחד למיליארד. והמותן שלו על 5% שומן עמדה על 32 אינץ' שזה גנטיקה זוועתית. אני מכיר אנשים על 15 אחוז שומן עם מותן יותר קטנה משלו. החזה שלו מאוד קטן ולא פרופורציונלי. רואים שאתה לא מבין כלום בפיתוח גוף ואסתטיקה אם אתה חושב שZYZZ הוא חיה גנטית. הוא אקטומורף קלאסי שזיין את עצמו בחומרים. וזה בא ממישו שמעריץ אותו. PLS GO HOME
    אתה יכול לזיין את המוח עד מחר, אבל גם אתה לא מומחה..
    תראה תמונות שלו ליד אחרים "אסתטים", וליד אחרים חתיכים..ותראה את הגוף שלו...לא צריך לחפור לי על אקטומורף וכל השטויות האלה, זה שאתה יודע מושגים לא אומר שבשטח המצב הוא כמו שהוא..
    תראה בעצמך מלא תמונות של כאלה שיתאמנו מלא ונהיו שרירים וסוסים, ועדיין הם סתם מכוערים עם שרירים, שאני מעדיף את הגוף שלי עכשיו מלהראות כמוהם.
    עזוב זיוני שכל, אתה יודע שאני צודק, הוא גבוה, נראה טוב, ומבנה מטורף....
    אפילו בסרטונים שלו, ותמונות שלו, רואים שהוא כמה רמות מעל כל החברים שלו...לא נראלי שהחבר'ה החמודים פה בעלי פוטנציאל כזה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בסרטונים ובתמונות הוא כבר אחרי חומרים...אם אתה חושב שבתמונה שנתתי (שזאת תמונה לפני שהוא התחיל לזיין את עצמו בחומרים) זאת תוצאה טובה לשנתיים+ אתה לא ראית חיות גנטיות באמת...אני לא אגיד שיש לו גנטיקה ממוצעת אבל זה ממש לא משו שנחשב "בלתי אפשרי". ואני חותם לך שאם אחרי שנתיים של אימונים אתה לוקח תחומרים שהוא לקח (בהנחה שאין לך חרא גנטיקה באמת) אתה תיראה כמוהו אם לא יותר טוב. גם הפנים שלו לא כאלה וואו כמו שאתה עושה אותן, מה שעושה לו תפנים זה השיער שלו והלסת שגם הוא עשה ניתוח בשבילה וסטרואידים וHGH גם תרמו לזה...אם ישך לסת חזקה בטבעי ואתה לא קירח ונראה מעל הממוצע, אתה תיראה יותר טוב ממנו אם תקח תחומרים שהוא לקח.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הפורום הזה נהיה פורום של לייצנים, בחיי.

פותח האשכול, אם אתה טוען שאין צורך להראות כדי להשיג בחורות שנראות טוב (אני לא מדבר על להשיג בחורה פעם חודש, אני מדבר על לזיין על ימין ושמאל..פעמיים שלוש בשבוע להחליף בחורות) אתה פשוט מחרטט לאנשים פה את הצורה.

גם אני חשבתי ככה פעם.
    הייתי בטוח שאפשר להראות פסדר, להסתמך על בטחון עצמי ולקוות שזה יוביל אותי למקום נכון מתישהו בחיים..שאני יפול בטעות על בחורה שווה ואיכשהו אני ישיג אותה.

ואני שואל, למה?
    למה להתסמך על התקווה הזאת? למה לא לעשות איזה שהוא שינוי במראה? למה? כי זה קשה? קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים.

יש לי חבר, שקל פעם 100 קילו, בן אדם מטר 70 בערך, דיי נמוך.
    הוא השתנה בטירוף, ירד ל60 קילו, השתזף כולו, נהיה בן אדם אחר לגמרי באופי שלו, דפק תספורת לא מהעולם הזה..ונחש מה? הוא מזיין כמו ארנב.
    נראלך שפעם זה היה ככה? היית מת!

עכשיו, יש לי פה נקודה בכל הסיפור הזה.
    אני לא אומר "אם אתם רוצים לזיין, תעשו הכל כדי להראות טוב!"

אני אומר, תעשו חושבים טוב טוב מה חשוב לכם בחיים...
    זה שיש אנשים שמזיינים בלי סוף, לא אומר שהם מאושרים.
    זה שאנשים עשירים וטחונים בכסף, לא אומר שהם עשו את כל הכסף הזה בדרך ישרה.

תחשבו טוב טוב אם כל מה שאתם רוצים בחיים זה רק לזיין, ואם התשובה היא כן, אז כן, תעשו הכל כדי לשפר את המראה שלכם.
    אם אתם רוצים להשיג בחורה רצינית לחיים, תשפרו את המראה שלכם אבל תשימו יותר דגש על האופי שלכם.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

גם בשביל לזיין פעם בחודש צריך להראות טוב או להיות עם סטטוס גבוה מספיק. רוב הגברים לא מזיינים אפילו פעם בחצי שנה. זה שהם נוטים לשקר זה כבר עניין אחר. ואם הם חסרי LMS לחלוטין הם מזיינים אולי פעמיים שלוש בכל החיים. WAKE UP. אגב לשפר מראה חיצוני בשביל לזיין זה כמו לעשות כסף בשביל להתחתן, זה מפגר. ITS ALL ABOUT VALIDATION. אני מעדיף לקבל יחס של אלוהים מבנות ולזיין פעם בחצי שנה מאשר לזיין כל חודש ולקבל אפס מחמאות. סקס זה OVERRATED בכל מקרה וסקס טוב באמת לרוב בא רק מנערות ליווי או יזיזה ותיקה של חצי שנה+-.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 13-05-2013 בשעה 23:38.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

פולו אתה מדבר כאילו אני רוצה גוף כמו של זיז

אני רוצה להיות בשיא הטבעיות שלי כמו שזיז היה לפניי שהוא לקח את כל החומרים שלו

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חוצמזה לבנות אין סטנדרטים...ילד ששוקל 60 קילו עם יד היקף 25 עם קוביות נחשב סמל סקס בישראל. היחידים שראיתי בישראל שהיו אסתטיים ברמה מטורפת היו גייז. אפילו אור מהיפה והחנון נחשב סמל סקס והוא שמן קירח. גם קותי נחשב סמל סקס והוא כולו מקל שאני יכול לשבור אותו בכאפה. ככה שתחשבו שנית אם אתם חושבים שאי אפשר להחשב אסתטי בישראל בשיא הטבעי שלך....ייטינגר אני אומר תבוא לאח הגדול בפוזה של ג'רזי שור תהיה כולך GYM TAN LAUNDRY אחד שזורק זין על כולם יעני דושבאג דושבאג ותזיין שם את כל השחיפים ההומואים מכות...הם מקבלים יותר מדי במה אצלכם ומישו אסתטי צריך להשתיק אותם. מילה שאם הייתי נשאר בישראל זה מה שהייתי עושה

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

חוצמזה לבנות אין סטנדרטים...ילד ששוקל 60 קילו עם יד היקף 25 עם קוביות נחשב סמל סקס בישראל. היחידים שראיתי בישראל שהיו אסתטיים ברמה מטורפת היו גייז. אפילו אור מהיפה והחנון נחשב סמל סקס והוא שמן קירח. גם קותי נחשב סמל סקס והוא כולו מקל שאני יכול לשבור אותו בכאפה. ככה שתחשבו שנית אם אתם חושבים שאי אפשר להחשב אסתטי בישראל בשיא הטבעי שלך....ייטינגר אני אומר תבוא לאח הגדול בפוזה של ג'רזי שור תהיה כולך GYM TAN LAUNDRY אחד שזורק זין על כולם יעני דושבאג דושבאג ותזיין שם את כל השחיפים ההומואים מכות...הם מקבלים יותר מדי במה אצלכם ומישו אסתטי צריך להשתיק אותם. מילה שאם הייתי נשאר בישראל זה מה שהייתי עושה
    Jחחחחחח בקטע הזה אני מסכים...DD

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שם: "ייטינגר". תחומי עניין: "מכון כושר, שיזוף, ובגדים. ובגדים זאת אופציה. גם אמא של קותי זאת אופציה" *שחיף כמו קותי מסתכל* "על מי אתה מסתכל ימקל בית שימוש?" *כאפה לקותי* U MAD BRAH?

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

איך הנושא שלי גלש כלכך למשהו כלכך לא קשור!!!!

לא הכניסו לשם מישהו מספיק אסתטי בשבילך שתוכל להתחרמן ממנו בשקט?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לא הכניסו לשם מישהו מספיק אסתטי בשבילך שתוכל להתחרמן ממנו בשקט?

זה לא אסתטי גם הלאון ההוא התאמן בחדר כושר שלי סתם שחיף עם פנים אש

לאון שחיף? ההוא לא אסתטי? מה נסגר איתכם חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לאון שחיף? ההוא לא אסתטי? מה נסגר איתכם חחחח
    אני אומר לך אחי הבנאדם לא היה עושה כלום וניראה בהתאם מתעסק יותר באוזניות ביטס מאשר בתרגילים
    אגב
    http://www.mako.co.il/men-mirror/fit...pId=2082585621
    פה זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו בכלוב
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 17-05-2013 בשעה 02:58.

אוקיי בוא נגיד הוא רזה אבל לא שחיף... הוא סוג של ילד קוביות אבל השני השחום הזה דור אם אני לא טועה דווקא יש לו גוף יחסית טוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect