קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום אני חדש כאן....
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 21:45
  2. חדש כאן...
    על ידי avivhk בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 06:22
  3. מעצב חדש כאן כנסו לברך !...
    על ידי BlackCard בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 21:02
  4. חדש, כאן !
    על ידי DreAm בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 17:19
  5. היי אני חדש כאן
    על ידי Evil Fire בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 21:34
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

חדש כאן - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב יש לי PASSPORT רוסי ואני אזרח רוסיה בתכלס, ואני מחרטט לכולם פה שאני מרוסיה בכלל ולא מזכיר את ישראל בכלל בכלל, הדבר האחרון שאני רוצה זה קשר לישראל יש לי כוח לאנטישמים האלה? אני רוצה לשפר את הLMS שלי לרמות קיצוניות ולעוף גם מפה תכלס חחח עם כמה שעדיף פה מישראל אני מעדיף להיות ברוסיה או במקרה הרע בתאילנד. HATERS GONNA HATE. אפילו את הת''ז שלי שרפתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא חוזר לפה ימות העולם אני מעדיף להתאבד. קיצר תחנה הבאה - רוסיה, בעוד המון המון שנים אחרי שכבר לא אצטרך לעבוד יותר לעולם ואהיה בשיא האסתטיקה שלי. HATERS KEEP HATING
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה טועה. בתלאינד כל זקן בן 60 ומקריח מזיין. למה? כי כולן שם כמעט זונות (איפה שהתיירות) וגם מי שלא, חולמת שהוא יקח אותה איתה. ברוסיה מה שעוזר לך זה שאתה יודע את השפה+לא נראה מקומי = WIN. אתה חושב שתצליח לזיין תאילנדיות לא זונות? אתה טועה.
    בנאדם ממוצע לא רוסי שלא יודע את השפה. יזיין כן, הוא יזיין זונות במקרה הרע, במקרה הטוב הוא יזיין גולדיגרית, בידיוק כמו שהוא יזיין זונות בתאילנד. ההבדל הוא שבנאדם שנראה זר+יודע את השפה יזיין בלי הפסקה בנות רגילות, זונות כל מה שהוא ירצה. RUSSIAN CUCKOLD

אפילו ההכי פצצות פה בישראל לא משתוות לממוצעת מרוסיה. זה עולם אחר. כונפות שחורות שעירות פה עם פוזה חושבות שהן יפות אשכרה עם ה1.50 וה10 קילו איפור שהן דופקות על עצמן.
    אני הולך לחיות שם בדוק. כבר 2 בנות מדברות איתי רציני על חתונה חחחחחחחח אני מבלבל להם תמוח שיש מצב רק כדי לחזור לתת להם בראש SECOND ROUND, ושיכירו לי את החברות שלהן ואת המקומות

אחי, זה שאתה בא מחו"ל ויודע רוסית, זה כבר כל הSTATUS שם מבחינת הבנות שאתה צריך, אתה יותר מכל רוסי זיין שם.
    זה שאתה נראה שונה, זה כבר LOOKS. אם אתה נראה טוב, בשילוב עם זה שאתה זר, אתה בליגה אחרת בכלל.

ALL U NEED IS MONEY - וזה מה שאני פאקינד מנסה לעשות כרגע.

קיצר נתראה ברוסיה, לפי הבנות הרוסיות שאני איתן אני לא הולך למוסקבה כי כולם שם, יש מקומות נדירים יותר בלי תיירות בכלל, כמו רוסטוב או ניז'ני נובוגורד.
    אני לא יכול לחכות להגיע להכנסה פסיבית ולהזדיין מפה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 22:33.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז אתה באותו ראש כמו שלי...מה שכן יש לי שאלה, צריך להיות שם טוב עם בנות? כי אני די אספרגר ואני לא יודע להתחיל עם בנות, כל הזרימות שיצאו לי עם בנות היו בגלל המראה החיצוני שלי והמעגלים החברתיים...בחיים נגיד לא התחלתי עם מישי ויצא לי מזה משו אבל לא ניסיתי כ''כ הרבה...אני גרוע מאוד למרות שבמעגלים חברתיים התקשורת שלי טובה מהממוצע...זה ישפיע? המטרה שלי כרגע זה גם להגיע למצב של הכנסה פסיבית די גדולה (אני מניח שאפשר לחיות מהכנסה של 10 אלף דולר לחודש בחור מסריח כמו רוסיה) ואני הגעתי למצב שאני יוצא רק בסופשים כדי לא להתחרפן, לא מעניין אותי יציאות בנות פייסבוק כל החרא הזה מעניין לי תזין, יום יום אני על המחשב, דבוק אליו פשוט יושב עם אוכל כי אני במסה אחרי הכל, קורא דברים על כסף, חורש, זה נהיה האובססיה שלי לא פחות ממכון כושר, אני הבנתי משו אחד בחיים, אני בחיים לא ירצה לעבוד בשביל מישו אחר, רק בשביל עצמי, לא רוצה תחיים המסריחים של המשכנתא האישה הכונפה והילדים, לא שייך לחיים האלה, לא קשור לזה בכלל, זה לא אני. בחיים האלה, אם אתה רוצה להיות מלך, אתה חייב להיות סיק קאנט, אתה חייב להיות אסתטי, אתה חייב להיות חופשי שלא עובד בעבודה עם עוד סאד קאנטס, אתה חייב להנות מהחיים ולזיין כוסיות שמתנהגות אליך כמו לאלוהים שירד מהרי האולימפוס לספק אותן מינית. זאת הפאקינג מהפכה ואני הולך לעשות את זה GET LMS OR DIE MIRIN. מה שכן יש לי אזהרה בשבילך רק כי אתה נשמע בחור לעניין - אל תתחתן עם הרוסיות, הן גולדיגריות יותר מהתאילנדיות. ובטח, בטח לא להביא אותן לישראל או ארה''ב או איפה שלא יהיה, לא משנה מה, לא לעשות את זה, לא להתאהב, לא. פשוט לא. תזכור תמיד..שהן איתך...רק כי אתה אסתטי עשיר או מה שזה לא יהיה...הן לא איתך כי הן אוהבות אותך...אם היית פצאן רגיל מהכפר...הן היו מחרבנות עליך בקשת...תזכור את זה תמיד BRAH WE ARE GOING TO MAKE IT

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אז אתה באותו ראש כמו שלי...מה שכן יש לי שאלה, צריך להיות שם טוב עם בנות? כי אני די אספרגר ואני לא יודע להתחיל עם בנות, כל הזרימות שיצאו לי עם בנות היו בגלל המראה החיצוני שלי והמעגלים החברתיים...בחיים נגיד לא התחלתי עם מישי ויצא לי מזה משו אבל לא ניסיתי כ''כ הרבה...אני גרוע מאוד למרות שבמעגלים חברתיים התקשורת שלי טובה מהממוצע...זה ישפיע? המטרה שלי כרגע זה גם להגיע למצב של הכנסה פסיבית די גדולה (אני מניח שאפשר לחיות מהכנסה של 10 אלף דולר לחודש בחור מסריח כמו רוסיה) ואני הגעתי למצב שאני יוצא רק בסופשים כדי לא להתחרפן, לא מעניין אותי יציאות בנות פייסבוק כל החרא הזה מעניין לי תזין, יום יום אני על המחשב, דבוק אליו פשוט יושב עם אוכל כי אני במסה אחרי הכל, קורא דברים על כסף, חורש, זה נהיה האובססיה שלי לא פחות ממכון כושר, אני הבנתי משו אחד בחיים, אני בחיים לא ירצה לעבוד בשביל מישו אחר, רק בשביל עצמי, לא רוצה תחיים המסריחים של המשכנתא האישה הכונפה והילדים, לא שייך לחיים האלה, לא קשור לזה בכלל, זה לא אני. בחיים האלה, אם אתה רוצה להיות מלך, אתה חייב להיות סיק קאנט, אתה חייב להיות אסתטי, אתה חייב להיות חופשי שלא עובד בעבודה עם עוד סאד קאנטס, אתה חייב להנות מהחיים ולזיין כוסיות שמתנהגות אליך כמו לאלוהים שירד מהרי האולימפוס לספק אותן מינית. זאת הפאקינג מהפכה ואני הולך לעשות את זה GET LMS OR DIE MIRIN. מה שכן יש לי אזהרה בשבילך רק כי אתה נשמע בחור לעניין - אל תתחתן עם הרוסיות, הן גולדיגריות יותר מהתאילנדיות. ובטח, בטח לא להביא אותן לישראל או ארה''ב או איפה שלא יהיה, לא משנה מה, לא לעשות את זה, לא להתאהב, לא. פשוט לא. תזכור תמיד..שהן איתך...רק כי אתה אסתטי עשיר או מה שזה לא יהיה...הן לא איתך כי הן אוהבות אותך...אם היית פצאן רגיל מהכפר...הן היו מחרבנות עליך בקשת...תזכור את זה תמיד BRAH WE ARE GOING TO MAKE IT
    חחחחח לא ניראה לי הן מחפשות גבר שיצחיק אותן
    וטיילר יפישר מה זה 10K בחודש האחוז באוכלוסייה שעושה את זה כל כך קטן אז עוד פסיבי אתה רוצה
    באיזה עולם אתה חי?
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-05-2013 בשעה 23:19.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הייתי עם ישראלית אחת כל החיים, אני בן 20. נראה לך שאני טוב עם בנות? NO.
    אין לי AA, אבל אחרי שאני ניגש פשוט אין לי מה לאמר יותר מדי. כאילו... U HOT I WANNA FUCK U זה כל מה שעובר לי בראש, אני לא רוצה להיות החבר שלך.
    מצד שני אני נראה טוב, אבל פשוט פעם היה חשוב לי הלימודים יותר מהכל וויתרתי על דברים בגלל זה, ועכשיו אני בעבודה מלא. אני גם בעיר חדשה אז יקח לי זמן להתאקלם חברתית. התוצאה: ISRAELI INCEL

בנוגע לבנות רוסיות, אם אתה מתקשה לדבר איתן תעשה מבטא כאילו אתה מתקשה להבין אותם זה עלול להרטיב אותן. אני עכשיו תמיד מדבר עם הורים שלי רק ברוסית מאז שחזרנו לישראל כי אני יודע שיום אחד אחזור. כשהייתי שם דיברתי כמו עילג, בקושי הבנתי מילים. ככה שתמיד אתה יכול לשחק אותה קשה הבנה, זה אפילו עדיף ככה לדעתי.

אני מסכים איתך בכל מה שאמרת לגבי התאוריה על החיים והכסף.
    אבל רק בדבר אחד לא - אני לא רוצה להתאבד בגיל 40. קשה לי להיות 100% אגואיסט כמוך, אני בטוח שאמא שלך תזכור יום יום כל החיים שלה שהבן שלה התאבד. אני גם יודע שכשאעבור מדינה הניתוק מהמשפחה לא יהיה כמו אצלך בכיף, אצלי זה יהיה מאודדדדדד קשה עבורי ובעיקר עבור המשפחה שלי. בגלל זה אני בסופו של דבר בשנות ה30 המאוחרות מתישהו כן אמצא לי מישהי יפה להתחבר איתה ברמה שונה, אני מקווה. אני יודע שהיא לא הייתה איתי אם הייתי קירח מכוער וטיפש, אבל אפשר להבין אותה. אם היא יכולה להביא מישהו יותר טוב מאותו קירח, למה שתתן לו צ'אנס?
    יש הרבה תשוקות בחיים חוץ מסקס עם כוסיות. אתה לא יודע איזה אדרנלין זה לפתוח עסק ולהתחיל לראות מכירות מגיעות ממה שיצרת.
    או נגיד לבוא לבקר באולד טראפורד לראות משחק של מנצ'סטר יונייטד מבחינתי היה פי 1000 יותר טוב מסקס.

אגב, 10000$ פסיבי זה המון לרוסיה. זה לחיות כמו מלך העולם. נראה לי גם ב3000$ אתה תסתדר, אם אני לא טועה המשכורת הממוצעת שם זה פחות מ1000$.

אגב כרגע, גם בסופ"שים אני לא יוצא וגם ליום הסטודנט יש מצב גדול שלא אצא כי אני עובד על הסטארטאפ שלי. אני מקריב עכשיו כדי להנות אחר כך.
    בזמן שאני כותב פה אני עובד.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 15-05-2013 בשעה 23:47.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    הייתי עם ישראלית אחת כל החיים, אני בן 20. נראה לך שאני טוב עם בנות? NO.
    אין לי AA, אבל אחרי שאני ניגש פשוט אין לי מה לאמר יותר מדי. כאילו... U HOT I WANNA FUCK U זה כל מה שעובר לי בראש, אני לא רוצה להיות החבר שלך.
    מצד שני אני נראה טוב, אבל פשוט פעם היה חשוב לי הלימודים יותר מהכל וויתרתי על דברים בגלל זה, ועכשיו אני בעבודה מלא. אני גם בעיר חדשה אז יקח לי זמן להתאקלם חברתית. התוצאה: ISRAELI INCEL

בנוגע לבנות רוסיות, אם אתה מתקשה לדבר איתן תעשה מבטא כאילו אתה מתקשה להבין אותם זה עלול להרטיב אותן. אני עכשיו תמיד מדבר עם הורים שלי רק ברוסית מאז שחזרנו לישראל כי אני יודע שיום אחד אחזור. כשהייתי שם דיברתי כמו עילג, בקושי הבנתי מילים. ככה שתמיד אתה יכול לשחק אותה קשה הבנה, זה אפילו עדיף ככה לדעתי.

אני מסכים איתך בכל מה שאמרת לגבי התאוריה על החיים והכסף.
    אבל רק בדבר אחד לא - אני לא רוצה להתאבד בגיל 40. בגלל זה אני בסופו של דבר בשנות ה30 המאוחרות מתישהו כן אמצא לי מישהי יפה להתחבר איתה ברמה שונה, אני מקווה. אני יודע שהיא לא הייתה איתי אם הייתי קירח מכוער וטיפש, אבל אפשר להבין אותה. אם היא יכולה להביא מישהו יותר טוב מאותו קירח, למה שתתן לו צ'אנס?
    יש הרבה תשוקות בחיים חוץ מסקס עם כוסיות. אתה לא יודע איזה אדרנלין זה לפתוח עסק ולהתחיל לראות מכירות מגיעות ממה שיצרת.
    או נגיד לבוא לבקר באולד טראפורד לראות משחק של מנצ'סטר יונייטד מבחינתי היה פי 1000 יותר טוב מסקס.

אגב, 10000$ פסיבי זה המון לרוסיה. זה לחיות כמו מלך העולם. נראה לי גם ב3000$ אתה תסתדר, אם אני לא טועה המשכורת הממוצעת שם זה פחות מ1000$.

אגב כרגע, גם בסופ"שים אני לא יוצא וגם ליום הסטודנט יש מצב גדול שלא אצא כי אני עובד על הסטארטאפ שלי. אני מקריב עכשיו כדי להנות אחר כך.
    בזמן שאני כותב פה אני עובד.
    באנה ימפגרים 10000 פסיבי זה הרבה בכל חור אפילו בארצות הברית זה הרבה
    ב10000 פסיבי בחודש כל אחד ואחד בפורום המסכן הזה יזיין ולא משנה כמה fat short bald הוא...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ועוד שאלה בתור אחד עם ציונים שיכול ללכת ללמוד רפואה גם.

למה אתה לומד אם אתה לא רוצה להיות עבד של המערכת?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני לא רוצה להתאבד בגיל 40 אם אהיה עשיר, למה להתאבד בגיל 40 אם אתה עשיר? זה מפגר. אני מדבר על כלל האכלוסיה, האלה שבגיל 40 יש להם אפס LMS. חיים ללא LMS שווים לתחת. אף אחד לא נראה טוב בגיל 40. זה הגיל שבו אם אתה לא עשיר אכלת אותה. או שאתה מתחתן עם איזו מגעילה שמחזיקה אותך בביצים ואני לא רוצה חיים כאלה, אני מעדיף להתאבד עם יד על הלב אני אומר את זה. את האדרנלין שלי אני מקבל במכון, סמוך עלי. ותכלס סקס לא מעניין אותי כ''כ. אני מחפש שליטה. אני רוצה לראות אנשים כנועים לכוח שלי, כי יש לי משו שהם מחפשים, או משו שאין להם. הכוח הזה הוא LMS. אני אוהב להרגיש מעל אחרים. כשאני רוצה סקס אני פשוט מביא נערת ליווי, סקס עם נערת ליווי יותר טוב מכל סקס שיהיה לך אי פעם עם מישי רגילה אלא אם כן אתה יזיזים חצי שנה שזה עניין אחר. כשישך עליונות על אנשים ואתה יכול להפוך אותם לחיילים שלך בלי שהם שמים לב...זה הדבר האמיתי...ואפשר לעשות מזה עוד יותר כסף למי שיש תראש לזה, אז למה לא?! אגב אני בהתליך להפוך נערת ליווי קבועה ליזיזה, מקווה שילך לי. אני אומר, יש לי יזיזה כוכבת פורנו כשאני סיק קאנט אסתטי. HATERS KEEP HATING

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    באנה ימפגרים 10000 פסיבי זה הרבה בכל חור אפילו בארצות הברית זה הרבה
    ב10000 פסיבי בחודש כל אחד ואחד בפורום המסכן הזה יזיין ולא משנה כמה fat short bald הוא...
    אחי ברגע שאני מגיע ל3-4K שאני שזה פסיבי ושזה יחזיק. אני טס. תאמין לי אפשר להסתדר עם 1-2K גם.
    הוא פשוט סתם הגזים עם ה10K. אולי בארה"ב זה מישהו עשיר רגיל, ברוסיה זה לגמרי מטורף.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני לא רוצה להתאבד בגיל 40 אם אהיה עשיר, למה להתאבד בגיל 40 אם אתה עשיר? זה מפגר. אני מדבר על כלל האכלוסיה, האלה שבגיל 40 יש להם אפס LMS. חיים ללא LMS שווים לתחת. אף אחד לא נראה טוב בגיל 40. זה הגיל שבו אם אתה לא עשיר אכלת אותה. או שאתה מתחתן עם איזו מגעילה שמחזיקה אותך בביצים ואני לא רוצה חיים כאלה, אני מעדיף להתאבד עם יד על הלב אני אומר את זה. את האדרנלין שלי אני מקבל במכון, סמוך עלי. ותכלס סקס לא מעניין אותי כ''כ. אני מחפש שליטה. אני רוצה לראות אנשים כנועים לכוח שלי, כי יש לי משו שהם מחפשים, או משו שאין להם. הכוח הזה הוא LMS. אני אוהב להרגיש מעל אחרים. כשאני רוצה סקס אני פשוט מביא נערת ליווי, סקס עם נערת ליווי יותר טוב מכל סקס שיהיה לך אי פעם עם מישי רגילה אלא אם כן אתה יזיזים חצי שנה שזה עניין אחר. כשישך עליונות על אנשים ואתה יכול להפוך אותם לחיילים שלך בלי שהם שמים לב...זה הדבר האמיתי...ואפשר לעשות מזה עוד יותר כסף למי שיש תראש לזה, אז למה לא?! אגב אני בהתליך להפוך נערת ליווי קבועה ליזיזה, מקווה שילך לי. אני אומר, יש לי יזיזה כוכבת פורנו כשאני סיק קאנט אסתטי. HATERS KEEP HATING
    מה תעשה בגיל 50 עם כסף? הזין שלך בכלל לא יתפקד. מה יניע אותך להמשיך לחיות אחרי שכבר ראית הכל (זיינת, עשית כסף, קיבלת את כל הVALIDATION הכי שאפשר)?
    בארה"ב יש נערות ליווי פצצות בטח, פה אין (ממה שאני יודע, וזה לא הרבה).

תמיד עניין אותי,
    מה לעזזאל עושים עם נערת ליווי לפני האקט? היא דופקת לך בדלת. אתה אומר לה שלום זונה שלי בוא נזדיין? אני ארגיש נבוך רצח רק מעצם העובדה שהזמנתי נערת ליווי = אני נואש ולא יכול להשיג מישהי אמיתית, במיוחד שאני צעיר ונראה טוב והיא תחשוב לעצמה בראש WTF IS WRONG WITH U?!!?.

משהו כנראה דפוק בי: נגיד, הייתי יכול למשל להיות עם נערת ליווי שכאילו הזמינו עבורי כאילו שאני לא יודע על זה. אבל להזמין אותה בצעמי אני פשוט בחיים לא יוכל.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ברור שברוסיה זה מטורף, הכלכלה שם בתחת. דולר אחד זה...30 רובל? והמשכורת הממוצע זה 10K רובל שזה...350 דולר? WTF זה מה שאני מבזבז רק על אוכל בחודש...אני חי כמו אוליגרך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח נהייתי אשכרה מפונק, אני צריך לחזור לרוסיה לפאצאני בכפר ולצעוק צ'ו צ'ו אופה ניחויה. ולמה אני לומד? כי פה זה שונה מישראל, אני בעקרון לומד בשביל ידע כללי כי אני לומד משו שיעזור לי+החוויה של ה"סטודנט" פה שזה סטטוס משמע מסיבות בית...וכי זאת הסיבה היחידה שלי "להיות" פה עד שיהיה לי גרין קארד..אתה חושב שלא תכננתי את זה ואני באמת ובתמים הולך להיות זונת מערכת? חחח עוד מתחילת התיכון זה היה מתוכנן...כל החיים שלי מתוכננים ורצים יותר טוב ממה שאני מצפה טפו טפו טפו. בכל מקרה...10K פסיבי בחודש זה אפילו לא מליונר. זה לא -כזה- הרבה אבל אפשר לחיות מזה כמו קינג זה כן, אני יצטט לכם מישו מהצד של אבא שלי שבא לבקר אותנו בישראל לפני איזה שנתיים שלוש "המליון הראשון נראה לך הרבה עכשיו שאתה ילדון, אבל ברגע שאתה עושה אותו, הוא נראה לך כלום". רוסיה, אני מגיע. מה שכן, אם ישך מידע על הכנסה פסיבית שפוך, אני תמיד שמח ללמוד מאחרים.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ברור שברוסיה זה מטורף, הכלכלה שם בתחת. דולר אחד זה...30 רובל? והמשכורת הממוצע זה 10K רובל שזה...350 דולר? WTF זה מה שאני מבזבז רק על אוכל בחודש...אני חי כמו אוליגרך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח נהייתי אשכרה מפונק, אני צריך לחזור לרוסיה לפאצאני בכפר ולצעוק צ'ו צ'ו אופה ניחויה. ולמה אני לומד? כי פה זה שונה מישראל, אני בעקרון לומד בשביל ידע כללי כי אני לומד משו שיעזור לי+החוויה של ה"סטודנט" פה שזה סטטוס משמע מסיבות בית...וכי זאת הסיבה היחידה שלי "להיות" פה עד שיהיה לי גרין קארד..אתה חושב שלא תכננתי את זה ואני באמת ובתמים הולך להיות זונת מערכת? חחח עוד מתחילת התיכון זה היה מתוכנן...כל החיים שלי מתוכננים ורצים יותר טוב ממה שאני מצפה טפו טפו טפו. בכל מקרה...10K פסיבי בחודש זה אפילו לא מליונר. זה לא -כזה- הרבה אבל אפשר לחיות מזה כמו קינג זה כן, אני יצטט לכם מישו מהצד של אבא שלי שבא לבקר אותנו בישראל לפני איזה שנתיים שלוש "המליון הראשון נראה לך הרבה עכשיו שאתה ילדון, אבל ברגע שאתה עושה אותו, הוא נראה לך כלום". רוסיה, אני מגיע. מה שכן, אם ישך מידע על הכנסה פסיבית שפוך, אני תמיד שמח ללמוד מאחרים.
    תפסיק להטריל ותלמד על affilates זה גם באינטרנט ככה שזה לא יפריע לסדר היום הפרוע שלך
    אגב כדי להצליח בזה צריך יותר מוטיבציה מלהרים במכון
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 16-05-2013 בשעה 00:15.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני גם רוסיי חחחח ותאכלס אין לי מה לעשות ברוסיה

התחנה הבאה שלי זה ארצות הברית

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני גם רוסיי חחחח ותאכלס אין לי מה לעשות ברוסיה

התחנה הבאה שלי זה ארצות הברית
    למה?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect