|
|
איפה אני בודק אחוזי שומן? ולכמה אני צריך לשאוף?
אבל למה אתה מטריל
ברור שהתחתון אחי מה קרה לך יש לו גבות נמוכות אחי יש לו מבט גברים ומאיים ומרוב טסטוטרון השיניים החדות שלו יוצאות החוצה אחי כמו צייד אחי
אתה מבין אחי זה בגלל שהוא לוקח אפקות ניפוח וקריאטין אז הוא כמו הכושי המגודל הזה רוני קולמן.... רק שלא יגזים עם האפקות שהשריר לא יהפוך לשומן
פסיכולוגית, אנשים שנוטים לאחר ואנשים שנוטים לדייק הם אנשים שונים קצת בחשיבה שלהם .
למשל אנשים שנוטים לדייק ואפילו להקדים אלו אנשים שאם הם מקבלים משימה הם יבצעו אותה א,ב,ג,ד. ויסיימו אותה בהקדם. אלה מקובעים יותר לדברים.
לעומת זאת אנשים שנוטים לאחר אלו אנשים שאם הם מקבלים משימה הם בודקים דרכים אחרות לביצוע המשימה, אפילו קלות יותר כדי לסיים אותה בהקדם. הם רואים הדברים מרחוק ואז פועלים.
גם אני הייתי מאלה שמגיעים כל פעם בזמן לביצפר ואפילו מקדימים, אבל אז כשאתה קולט שהמורה כל פעם מגיעה 5 דקות-10 דקות אחרי הצלצול אתה אומר fuck it נמאס. התחלתי לאחר בכמה דקות כל פעם. בינתיים בבית הייתי מספיק לאכול ארוחת בוקר משביעה עם קפה ונהנה יותר מהבוקר במקום לבזבז אותו בציפייה למורה בכיתה.
אבל מכיוון שהייתי תלמיד טוב ולא מופרע בתיכון זה לא הפריע לאף אחד.
בסוף השנה היו לי ציונים יחסית גבוהים, אבל לא רק זה, גם החיסורים והאיחורים שלי נכנסו לתחרות מול הילדים המופרעים ואפילו הצלחתי לעקוף אותם. זה לא דבר טוב, אבל מצחיקה אותי העובדה שאנשים חייבים להיות נוכחים בביצפר בכל יום. הרי מה הטעם אם הם עדיין מקבלים ציונים גרועים? עדיין אני לא מבין למה המדינה מחזיקה מוסדות בית ספר כשאפשר לשדר שיעורים באינטרנט חופשי לתלמידים הביתה. כל מי שירצה - יצפה.
יש מדינות בעולם שהתחילו כבר בזה וזו אחת הסיבות שהן נמצאות במקומות הראשונים במקצועות החינוך, כמו פינלנד שמשלמת לסטודנטים על דירתם ובמידה והם מסיימים את הלימודים בהצלחה הם מקבלים בונוס כספי נכבד.
בוריס.