קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 85
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 01:21
  2. חברה אתם יכולים להביא לי שילובים של בגדים? כנסו
    על ידי Maniac בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 12:37
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-03-2006, 18:48
  4. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 20:40
  5. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 21:39
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34

בגדים - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה לא?
    מי קבע שחולצה טובה ואיכותית צריכה לעלות הרבה כסף?
    אתה מודע לזה שחולצות מכינים במכונות על פס, נכון? אתה מודע לזה שמכינים כמה מאות חולצות בכמה דקות נכון? אז למה שחולצה תעלה הרבה כסף?

זה פשוט לא יאמן מה שהחברה עשתה לנו..
    כשבן אדם אומר לך "קניתי תחולצה הזאת ב200 שקל!" אתה מסתכל עליו ומעריץ אותו במקום להסתכל עליו במבט של WTF ולהגיד לו "מה נסגר איתך..? זה חולצה..למה שמת עלייה 200 שקל, זה נראלך הגיוני?"
    אני מסכים איתך, גם אצלי רוב הארון הוא בגדים שעלו פחות מ100 לפריט ורובם אפילו פחות מ50 (2 ב50, 1 ב-30 וכאלו).
    אין לי כמעט מותגים בארון (פה ושם קסטרו, וחולצה אחת של ראלף לורן ועוד 3 סמרטוטים של אמריקן איגל, בזה זה מסתכם).

סביר להניח שהבגדים היותר "יוקרתיים" (חולצות מכופתרות/ג'ינסים) יעלו הרבה יותר מ50, גם אם לא מותג.
    בכל זאת תמיד כדאי שיהיו בארון בגדים שהם "רמה מעל" באופן שבו הם יושבים על הגוף לכל מני אירועים מיוחדים (דייט, ערב חג, חתונה וכו').

בגדול, בגדים זה לא משהו שאמור להוות חלק גדול מהמשכורת, אחרת זה בזבוז על כלום.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    רוב הזיינים שאני מכיר הולכים עם גופיה מכנס קצר וכפכפים. גם בישראל וגם בארה''ב (גם ZYZZ הולך ככה). זה רק האינסלים המכוערים מנסים לפצות על הכיעור שלהם בבגדים יקרים. אין דבר יותר מצחיק מלראות ערס שמן ומכוער מטר 70 בחולצה של טומי וג'ינס של דיזל והוא עדיין נראה כמו זין עם כל הבגדים האלה. אם אתה חתיך אתה חתיך גם בגופיית סבא ומכנס קצר וכפכפים ועוד איך תוכל לצאת ל"דייט" ככה אפילו אני עשיתי את זה והלך לי לא רע. או שאתה מכוער או שאתה חתיך...בגדים לא משנים שומדבר כל עוד אתה לא מתלבש מוזנח עם בגדים של ילדי כאפות (רוצה למצוא צלי, כובע סניה, ג'ינס רחב למטה, נעלי ריצה).
    AMEN FOR DAT!!! VIRTUAL HIGH-FIVE RIGHT NOW!

אם יש לך גוף בן זונה, אתה שזוף ונראה טוב...ללכת עם גופיות ONE SIZE כאלה ב20 שקל + מכנס קצר פשוט וכפכפים..אתה נראה מליון דולר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תאמת זה לא משנה כמה החולצה עולה או איך היא נראית, מה שבאמת משנה זה איך החולצה יושבת לך על הגוף.
    אני רואה מלא ילדים שחיפים עם גב באורך שני סנטימטר לובשים חולצות של לקוסט ובוס וכל הדברים האלה אבל החולצה נופלת להם מהשרוולים או יושבת עליהם כמו קולב שהשרוולים מכסים רק שליש מהיד.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי swedish צפיה בהודעה
    תאמת זה לא משנה כמה החולצה עולה או איך היא נראית, מה שבאמת משנה זה איך החולצה יושבת לך על הגוף.
    אני רואה מלא ילדים שחיפים עם גב באורך שני סנטימטר לובשים חולצות של לקוסט ובוס וכל הדברים האלה אבל החולצה נופלת להם מהשרוולים או יושבת עליהם כמו קולב שהשרוולים מכסים רק שליש מהיד.
    נו סבבה זה בדיחה אנשים שלובשים בגד רק בגלל שהוא מותג אפילו אם הוא לא יושב טוב
    אבל לגוף שלי אין בגד שהוא לא מותג אפילו מותג זבל כמו אמריקן איגל
    זה גזרה כזאת כמו חולצות של חדר כושר שהן ברוחב מקרר ואורך של הזין שלי

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect