קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לכל מי שרצה את הקראק לTMNT שיכנס...
    על ידי netanelj בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-03-2007, 16:30
  2. לכל מי שרצה להזמין .. כנסוו דחוףףףף
    על ידי Mc.KorKy בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 16:03
  3. לכל מי שרצה ללכת, וחשב פעמיים - כנסו
    על ידי Fabio בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 20:04
  4. לכל מי שרצה לקנות אבקות או משהו כזה
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 03:29
  5. [פתרון]במשחק NFS:MW לכל מי שרצה לשנות לקמ"ש במקום MPH
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 01:49
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 51

לכל מי שרצה הוכחות מדעיות בהקשר של אוננות וטסטוסטרון - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    ליימון ליימון..תיצור נוחות ואז תנשק אותה!!
    תהיה חתיך על ושרירי ואם לא אין לך סיכוי בעולםםםם!!!
    וזין על הנוחות שלה ואיך היא מרגישה ואיך אתה מצטייר בעיניה מעבר לאיך מרחת את הג'ל בשיער בבוקר ועד כמה המסה של הכתף שלך גדולה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לפחות לו יש כתף.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מי מורח היום ג'ל ?!?

לא קראת את המאמר של טיילר על שיער ???????

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לפחות לו יש כנף.
    טיילר, היום אין ווינגמנים כי אנשים הבינו שלהתחנן לזיון זה לא דבר שעושים ביחד

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אלה הכנפיים היחידות שאני רוצה:

LATS PLS

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טרולינג זו אומנות. אם אני, שינטן, ייטינגר ונחוי נעזוב תפורום המקום יהפוך למקום משעמם מאוד

אגב שומע רודני מצאתי דרך בשבילך לא לשרוף קלוריות למה אתה קשה לך לעלות במשקל אמרת...
    בין סט לסט אל תזוז מהמקום ואל תנשום
    זה שורף קלוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

רציני עכשיו לא מבין למה חושבים שאני מקנא בבנאדם הכי ליצן שקיים שבשנה הגיע למשו שהגעתי אליו ב3 חודשים מינוס ויש לו מינוס בבנק

מישו מוכן להסביר תתופעה?
    כי הוא מזיין הרבה יותר ממך.
    והוא מזיין כי הוא נראה טוב ובגלל שיש לו גוף כזה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יש לו גוף כזה LOL עשית ממנו ZYZZ

אתה מבין שאם עכשיו אני מחטב אני נראה יותר אסתטי ממנו בכל המובנים? אבל מה הקאצ' לא בא לי להיות שחיף מסכן אלא לצבור עוד טיפה בשר ולחטב ואז תראה מה זה באמת גוף אסתטי כי אני רואה שחסר לך ידע בנושא

לגוף שלו מגיעים ב3 חודשים לא מבין מה התלהבת...הוא ליצן שלא יודע להתאמן וזאת עובדה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 26-06-2013 בשעה 11:41.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב ייטינגר נראה פי 10 יותר טוב ממנו ואני לא רואה אותך מגן עליו ככה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יש לו גוף כזה LOL עשית ממנו ZYZZ

אתה מבין שאם עכשיו אני מחטב אני נראה יותר אסתטי ממנו בכל המובנים? אבל מה הקאצ' לא בא לי להיות שחיף מסכן אלא לצבור עוד טיפה בשר ולחטב ואז תראה מה זה באמת גוף אסתטי כי אני רואה שחסר לך ידע בנושא

לגוף שלו מגיעים ב3 חודשים לא מבין מה התלהבת...הוא ליצן שלא יודע להתאמן וזאת עובדה.
    לא..אתה מפספס את הנקודה.
    לא הכל שחור ולבן, יש המון "אופציות" בשביל גוף יפה.
    תאמין או לא, יש בנות שמעדיפות גוף מאסיבי קצת עם פחות שרירים מאשר גוף שרירי על 8 אחוז שומן שמבליט את הכל.
    כל אחת והעדפה שלה.
    הגוף של ליאון נחשב לגוף יפה, אם תרצה או לא תרצה.
    זה לא משנה אם זה קשה להגיע לזה או לא..מה שמשנה זה שהגוף שלו נחשב יפה.

אם אין לך בעיה להגיע לכזה גוף, אז תגיע..אתה לא רוצה? לא צריך. אבל תפסיק לחפור על זה.

ולא אכפת לי איך ייטינגר נראה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הגוף שלו נחשב לגוף יפה מהסיבה הפשוטה - כולם שחיפים שמנים בגילו (שחיפים על אחוז שומן גבוה עם כרס וצדדים) או יותר גרוע סתם שמנים. אם יבוא מישו אסתטי באמת, כולם יתעלמו מקיומו. סמוך עלי ראיתי דברים כאלה בלייב, היה איזה ילד קוביות כמוהו שכולם התלהבו ממנו והוא היה נחשב "סוס" ואז הגיע איזה שרירי אסתטי חטוב והשחיף עם הקוביות נבלע לתוך האדמה. כי מתוך האכלוסיה הכללית זה הבחירה הכי טוב שיש...אנשים עם גוף של רונלדו הם מיעוטים אחושרמוטה. אפילו גוף של דוגמן אברקרומבי אין לו שזה גוף שקל להגיע אליו יחסית.

ובוא לא נשכח שמדובר בישראל, במקום אחר הוא היה ממוצע או מתחת. בישראל הוא סמל סקס מאותן הסיבות שציינתי.
    מזכיר לי שאיזו מישי בפייס עשתה שיתוף לתמונה עם 20000 דוגמנים של אברקרומבי ואמרה משו כמו "מתי יהיו כאלה בארץ"? ומישי אחרת אמרה "אין כולם מכוערים
    " ותכלס צודקות, הישראלי הממוצע הוא מטר 70, מקריח, שחיף עם כרס וצדדים ושעיר כמו קוף....

אולי לעומת עקומים כמו קותי הוא נראה סמל סקס אבל זה לא חוכמה...

ממישו שמתאמן שנה אני מצפה לתוצאות קצת יותר טובות מהחרא הזה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 26-06-2013 בשעה 11:56.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הגוף שלו נחשב לגוף יפה מהסיבה הפשוטה - כולם שחיפים שמנים בגילו (שחיפים על אחוז שומן גבוה עם כרס וצדדים) או יותר גרוע סתם שמנים. אם יבוא מישו אסתטי באמת, כולם יתעלמו מקיומו. סמוך עלי ראיתי דברים כאלה בלייב, היה איזה ילד קוביות כמוהו שכולם התלהבו ממנו והוא היה נחשב "סוס" ואז הגיע איזה שרירי אסתטי חטוב והשחיף עם הקוביות נבלע לתוך האדמה. כי מתוך האכלוסיה הכללית זה הבחירה הכי טוב שיש...אנשים עם גוף של רונלדו הם מיעוטים אחושרמוטה. אפילו גוף של דוגמן אברקרומבי אין לו שזה גוף שקל להגיע אליו יחסית.

ובוא לא נשכח שמדובר בישראל, במקום אחר הוא היה ממוצע או מתחת. בישראל הוא סמל סקס מאותן הסיבות שציינתי.
    מזכיר לי שאיזו מישי בפייס עשתה שיתוף לתמונה עם 20000 דוגמנים של אברקרומבי ואמרה משו כמו "מתי יהיו כאלה בארץ"? ומישי אחרת אמרה "אין כולם מכוערים
    " ותכלס צודקות, הישראלי הממוצע הוא מטר 70, מקריח, שחיף עם כרס וצדדים ושעיר כמו קוף....

אולי לעומת עקומים כמו קותי הוא נראה סמל סקס אבל זה לא חוכמה...

ממישו שמתאמן שנה אני מצפה לתוצאות קצת יותר טובות מהחרא הזה.
    את זה עוד אמרתי בהתחלה...גבר בישראל שמתאמן בחדר כושר הוא כבר נחשב ל"מציאה" בגלל שמעטים הגברים שמתאמנים ועושים עם עצמם משהו בארץ.
    אז בגלל זה, גבר כמו ליאון, שמשקיע בעצמו (שיער, זקן, גוף) הוא נחשב לגבר "הורס" וחתיך בארץ מהסיבה הפשוטה שאין הרבה כמוהו.

זאת עובדה מצערת בתכלס..אבל אנשים שחושבים קצת מעבר לקופסא (כמוני ) רואים את העובדה המצערת הזאת כאל דבר מבורך!
    ברגע שאני משקיע בעצמי ולא סתם מזניח את איך שאני נראה, אני כבר נראה יותר טוב מ80 אחוז מהחבר'ה שלי.

ולגבי הנשים שהעלו תמונות של הדוגמנים של אברוקמבי, מה אתה רוצה להגיד בזה?
    אני כשאני רואה תמונות של פצצות מקנדה, מיאמי, ניו יורק וכל השאר, אני נגנב ואז חברים שלי משם עושים לי "Bro...what's wrong with you? she's nothing but average in here" ואז מה שאני חושב זה...למה לעזאזל אני תקוע במדינה שפרחות נחשבות לשוות?

אתה מבין? אבל אני לא כמוך..אני לא מחפש דפקטים ואנשים לשנוא..אני מתרכז בהשקעה שלי, בלנסות להבהיר לאנשים בפורום שכולם יכולים להראות טוב (חוץ מכאלה עם לסת נסוגה ) וכמובן מחפש בנרות נשים איכותיות..(כרגע מסתפק במפגרות שנראות טוב חח)

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    את זה עוד אמרתי בהתחלה...גבר בישראל שמתאמן בחדר כושר הוא כבר נחשב ל"מציאה" בגלל שמעטים הגברים שמתאמנים ועושים עם עצמם משהו בארץ.
    אז בגלל זה, גבר כמו ליאון, שמשקיע בעצמו (שיער, זקן, גוף) הוא נחשב לגבר "הורס" וחתיך בארץ מהסיבה הפשוטה שאין הרבה כמוהו.

זאת עובדה מצערת בתכלס..אבל אנשים שחושבים קצת מעבר לקופסא (כמוני ) רואים את העובדה המצערת הזאת כאל דבר מבורך!
    ברגע שאני משקיע בעצמי ולא סתם מזניח את איך שאני נראה, אני כבר נראה יותר טוב מ80 אחוז מהחבר'ה שלי.

ולגבי הנשים שהעלו תמונות של הדוגמנים של אברוקמבי, מה אתה רוצה להגיד בזה?
    אני כשאני רואה תמונות של פצצות מקנדה, מיאמי, ניו יורק וכל השאר, אני נגנב ואז חברים שלי משם עושים לי "Bro...what's wrong with you? she's nothing but average in here" ואז מה שאני חושב זה...למה לעזאזל אני תקוע במדינה שפרחות נחשבות לשוות?

אתה מבין? אבל אני לא כמוך..אני לא מחפש דפקטים ואנשים לשנוא..אני מתרכז בהשקעה שלי, בלנסות להבהיר לאנשים בפורום שכולם יכולים להראות טוב (חוץ מכאלה עם לסת נסוגה ) וכמובן מחפש בנרות נשים איכותיות..(כרגע מסתפק במפגרות שנראות טוב חח)
    אמרת דבר יפה, מצב הגברים בארץ הוא ברכה וקללה, תלוי איך לוקחים אותו.

אותו דבר עם נשים, הרבה פה חושבים שאם יטוסו למקומות בהם יש נשים שנראות טוב הם יזיינו יותר כי הם מגדירים את כחתיכים בארץ.
    אבל כמו שהרמה של הנשים עולה שם ככה גם הרמה של הגברים.

אז זה או שאתה חתיך ביחס לסביבה שלך והולך עם בחורות שנראות טוב יחסית.
    או שאתה ממוצע בארץ אחרת, ומכוון לבנות ממוצעות (שממוצע שם יותר גבוה מממוצע פה)

עניין של יחס, לא בטוח מה עדיף

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עדיף להיות ברוסיה ומדינות בסגנון הזה בהנחה שאתה שזוף אסתטי עם לוק "מיוחד" כמו שנחוי אומר אתה תזיין שם בכמויות...הוא אמר שהוא היה שם שחיף מחוצ'קן וזיין 4 בנות בלי להזיע ופרסם אחת מהן ובנות כאלה הן הטופ 10% בעולם המערבי....ככה תחשבו לבד מה מישו שנראה כמו ZYZZ היה משיג שם....ואני נוטה להאמין לו כי שמעתי מספיק סיפורים על מקומות כאלה וכולם התבררו כאמיתיים

למה זה כ''כ שונה שם?

כי....

-רוב הגברים מכוערים אלכוהוליסטים חוץ ממוזרקים סוסים כאלה אבל אותם יש בכל מקום בעולם - אתה יותר יפה מרוב הגברים

-רוב הנשים כוסיות ויש הרבה יותר נשים מגברים במועדונים ובכללי - אין מצבים של "מסיבולבול"...חבר'ה שהכרתי טסו לאוקראינה צילמו לי סרטונים מהמועדונים שם ונגנבתי, לא ראיתי בשום מדינה בעולם כ''כ הרבה בנות וכ''כ קצת גברים וגם המעט גברים שהיו שם היו מכוערים...מישו אסתטי שזוף וגבוה היה חוגג שם.

-בניגוד לעולם המערבי להיות שמנה שם זה לא "מקובל" ויורדים שם על שמנות באופן פתוח...אם תעשה את זה בישראל או ארה''ב יכנסו בך...מה שאומר ששמנות מקבלות שם יחס של חרא מה שמביא פחות אחוזים של שמנות

מקום קר? מזג אוויר? חחחחח רק החסרי נסיון אומרים תבולשיט הזה!!!
    ויש מקומות שאין בהם שלג בכלל ברוסיה ואוקראינה ויותר חם של מישראל ככה שמזג האוויר לא קשור...אני אישית נולדתי במקום שאין בו שלג בכלל זה סוג של ערי נופש שם...כמו תמיד מי שמכיר מקומות יודע לאן לסוע נהנה, מי שלא....לא.

החסרון היחיד שיש המון פשע אבל דוגרי שכונה של כושים בארה''ב או דרום ת''א הן לא יותר בטוחות אם אתה לא מכיר תאיזור בלילה....החוכמה היא לדעת לאן אתה נכנס ולא לסמוך על אנשים מפוןקפקים שהכרת לפני שעה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 26-06-2013 בשעה 14:01.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מה שאתה אומר הוא שצריך קשרים מוכנים במקום שאליו אתה מגיע

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

רצוי אבל לא חובה ראיתי אנשים מסתדרים בלי זה

למרות שיש לי חברים בישראל שיש להם ידידה מאוקראינה ככה שיהיה לי לאיזה מעגל חברתי להדחף כשאגיע לשם בהתחלה. משם הדרך שלי סלולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect