קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

we're boned - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    תקשיב.. באלי לכתוב לך שזה בגלל איפה שתגר וזה חח

אבל גם ברור שזה קצת קשור לא ככה אחי? או שתגיד לי שזה התירוצים של בישראל חרא וזה..

עברתי ככה בזריזות על הפייסבוקים שלהם ונראה שהחיים שם שונים בהרבה מפה ופה אתה מתאמץ פי 10 מאשר שם, או שסתם שטויות אחויה?

למרות שפעם כתבו פה לאדע אידינחוי או לא יודע מי שתכלס אין מה לעשות מדינה קטנה.. כל אחד מכיר אחד תשני אז כולם כבר התרגלו
    להיות יותר סגורים, הבנות פחות זורמות נגיד מאיפה שתגר למה מדינה קטנה מחר כבר יספרו להורים שלה וכאלה..

בני כמה הם בערך אלה שנתת תפייס שלהם?
    נתתי עוד שתיים,וכולם שמה בני 18+ בערך

אני לא יודע מה קורה שמה בישראל,לא ביקרתי כבר איזה 5 שנים באמת,אתה תספר לי מה קורה שמה,אבל אתה עדיין יכול לקחת את החיים שלהם להשראה

הפייס הראשון שנתתי הוא של דויד אובגי,הבנאדם זמר מתחיל והבחור נראה לי יעשה עוד מעט שיר עם DJ KHALED לא יודע אם אתה מכיר,KHALED עשה כמה שירים עם זמרים מפורסמים.אני בהחלט לוקח את האנשים האלו כאחלה השראה אולי חוץ מאחד שמה שקוראים לו קרלוס,הוא סתם דופק פוזות והוא נהיה FB FAMOUS בגלל החברים שלו,חבר שלי אמר כשהוא נכנס ל HOOD שלו הוא חיכה שמה שהבנות יבואו אליו והוא לא הביא הרבה בחורות,חבר שלי לקח ממנו את רוב הבחורות

אבל השאר,הם בהחלט האנשים הכי מוכרים אצלנו פה במונטריאול,הם צעירים והם מגשימים את החלומות שלהם

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בארץ הכל שונה.

ערסים בד"כ הולכים עם פרחות, אומנם יש פרחות שנראות פצצה אבל עדיין הן סתומות יותר מנעל שכל היום הן עושות לק בציפורניים..אבל הם משיגים כאלה בנות.

אני לא מחפש כאלה בחורות. לא אכפת לי לא לזיין חצי שנה אם זה רק לזיין פרחות כאלה.
    לא אכפת לי.
    אני רוצה להיות בחברה של אנשים משכילים, שיש לי על מה לדבר איתם, לא עם מטומטמים שלא יודעים דבר וחצי והנושאי שיחה היחידים שלהם זה על האופנה.

בלי קשר, AWAKE, התמונות שהבאת של החבר'ה אצלך, זה מן הסתם כי זה מה שהולך בחו"ל.
    כמו שבחו"ל הולך הכובע הזה עם המצחייה הישרה (החלק הזה שמכסה את הפנים משמש) אז באצלנו בארץ הולכים עם המצחייה בצורה עגולה, כי ככה זה יפה פה בארץ.
    מי שהולך עם הכובע כמו שהוא, הוא נקרא לפלף.

בחו"ל הולכת התספורת שהבאת..בארץ אנשים שיצחקו עלייך ולא יבינו למה אתה לוקח את השיער כל כך למעלה..מה נסגר איתך?
    לי אישית יש תספורת שהיא דיי דומה..אני פשוט מרים רק את החלק מקדימה למעלה וכל שאר השיער למטה רגיל..ואני לא מוריד בצדדים.
    אני משאיר הכל אבל מסתפר פעם פעמיים בחודש.

ודבר אחרון, זה שהחברים שלך מקבלים 6000 לייקים על תמונה לא מעניין אותי..הפייסבוק הזה על הזין שלי, מאז ומתמיד, ככה אני אישית מרגיש וחושב.
    זה שהם מקבלים מלא לייקים על תמונה לא באמת הופך אותם לחתיכים..זה פשוט נקרא סטטוס.
    הם אנשים מוכרים.

נגיד על התמונה הזאת -
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...95942542_n.jpg
    הוא קיבל איזה 300 ומשו לייקים...נו אז?
    אין לו באמת גוף מפחיד..הוא נראה ממוצע, לא יותר.
    עדיף על שחיפים מגעילים..את זה אני יודע, אבל הוא לא משהו מפחיד.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

הבחור האחרון מתלבש לטעמי:

רק שיעיף את השרשרת סבתא הזאת, ואת הכובע והמשקפיים יעני SWAG הזה, ושיחליף לצמידים נורמלים (אני גם הולך עם 2 צמידים של סיליקון לבנים בכל יד כי יש לי WRISTS של ילדה קטנה) . וילך לחדר כושר לעבוד על יד, כתף וחזה שהחולצה תשב טוב יותר.

אבל יש לי מאין הרגשה כזאת שבקנדה ככל שאתה מראה יותר אביזרים זה כאילו יותר "יוקרתי" ו"אופנתי", לא?

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    הבחור האחרון מתלבש לטעמי:

רק שיעיף את השרשרת סבתא הזאת, ואת הכובע והמשקפיים יעני SWAG הזה, ושיחליף לצמידים נורמלים (אני גם הולך עם 2 צמידים של סיליקון לבנים בכל יד כי יש לי WRISTS של ילדה קטנה) . וילך לחדר כושר לעבוד על יד, כתף וחזה שהחולצה תשב טוב יותר.

אבל יש לי מאין הרגשה כזאת שבקנדה ככל שאתה מראה יותר אביזרים זה כאילו יותר "יוקרתי" ו"אופנתי", לא?

מה עם רגליים גב יד קידמית אחורית

אתה רוצה להראות כמו מקל?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    מה עם רגליים גב יד קידמית אחורית

אתה רוצה להראות כמו מקל?
    להרוויח כמו גל מקל

יד זה יד זה יד, יד זה הכל מבחינתי.
    אני לא מתאמן על גב בכלל (אני גם לא יודע איך וכרגע לא מזיז לי יותר מדי) ועדיין אני רואה שהוא משתפר.

רגליים? אין לי CHICEKN LEGS גם ככה. כדורגל וזה... הרגליים שלי בצורה לא פורפורציונלית מפותחות בגלל הכדורגל..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

רודני לא מכיר אף אחד מהם,פשוט שמעתי סיפורים עליהם,ויש לי שתי ידידות שיצאו עם שניים מהם (זה שפירסמו את התמונה שלו והשני שקוראים לו סבסטיאן)

אגב אולי אני לא מבין כל כך במכון כושר ובהיקפי יד,אבל תראו את התמונה העכשווית שלו:

https://www.facebook.com/photo.php?f...pe=1 &theater

לדעתי היא בסדרר לא?

ואידי נאחוי,בזמן של התמונה,הבחור התלבש טוב ל SWAG,עכשיו זה השתנה טיפה אבל העיקרון נשאר אותו עיקרון,זה לא משהו שישראליים יבינו,כמו למשל אלו שהולכים עם ה JORDANS,כולם פה יצאו עליי שזה מכוער אבל מה לעשות זה אופנת ה SWAG באמריקה וקנדה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

למה צריך להראות "מפחיד"? מפחיד זה מגעיל אחושרמוטה, צריך להראות אסתטי. מייקל לואיס היא דוגמא טובה. והבחור שלא הבנת "מה מיוחד בו" נראה פי 10 יותר טוב מלאון המכוער הזה שאתה תופס ממנו....
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    למה צריך להראות "מפחיד"? מפחיד זה מגעיל אחושרמוטה, צריך להראות אסתטי. מייקל לואיס היא דוגמא טובה. והבחור שלא הבנת "מה מיוחד בו" נראה פי 10 יותר טוב מלאון המכוער הזה שאתה תופס ממנו....
    נראה כאילו אתה מקנא בלאון עם כל הדיבורים עליו
    אף אחד לא הזכיר אותו בכלל... כולה אמרו שהוא נראה רגיל וזאת האמת אולי הוא נראה כמו מי שמתאמן בקטנה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא מקנא באף אחד ובטח בטח שלא בו, יש לי יותר כסף מלאון (להתחשב בעובדה שיש לו מינוס בבנק כמו לכל לוזר שני), אני פחות שעיר מלאון בהרבה, אני יותר אסתטי מלאון, יש לי פנים יותר יפות משל לאון, יש לי תספורת יותר יפה משל לאון, יש לי צבע עור יותר אסתטי משל לאון וכנראה אופי יותר טוב משלו כי הוא נשמע ילד של אמאלה.

אני מדבר על זה שרודני מעיר לבנאדם שנראה פי 10 עליו ויש לו ככל הנראה יותר כסף ממנו ומזיין יותר ממנו דברים שלא במקום..מה זה "הוא לא נראה מפחיד הוא רזה מדי"? למה לאון כן נראה מפחיד? חחחח

אם הייתי צריך לבחור בין החיים של לאון לחיים של ילד אקראי מהאלה שAWAKE הביא הייתי בוחר בהם בלי לחשוב פעמיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

נו אז הבנאדם הוא הישראלי הממוצע הבנו את זה
    מה לעשות שלא כולנו נולדו בLA או בקנדה אבל תכלס מנסים להתקדם עם מה שיש
    לא צריך לקחת אישי שהוא אומר שהבנאדם לא נראה משהו זה לא קשור לכסף או לכמה הוא מזיין זה עובדה ואני בטוח שגם אתה יודע את זה בלי קשר ללאון

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בארץ הכל שונה.

ערסים בד"כ הולכים עם פרחות, אומנם יש פרחות שנראות פצצה אבל עדיין הן סתומות יותר מנעל שכל היום הן עושות לק בציפורניים..אבל הם משיגים כאלה בנות.

אני לא מחפש כאלה בחורות. לא אכפת לי לא לזיין חצי שנה אם זה רק לזיין פרחות כאלה.
    לא אכפת לי.
    אני רוצה להיות בחברה של אנשים משכילים, שיש לי על מה לדבר איתם, לא עם מטומטמים שלא יודעים דבר וחצי והנושאי שיחה היחידים שלהם זה על האופנה.

בלי קשר, AWAKE, התמונות שהבאת של החבר'ה אצלך, זה מן הסתם כי זה מה שהולך בחו"ל.
    כמו שבחו"ל הולך הכובע הזה עם המצחייה הישרה (החלק הזה שמכסה את הפנים משמש) אז באצלנו בארץ הולכים עם המצחייה בצורה עגולה, כי ככה זה יפה פה בארץ.
    מי שהולך עם הכובע כמו שהוא, הוא נקרא לפלף.

בחו"ל הולכת התספורת שהבאת..בארץ אנשים שיצחקו עלייך ולא יבינו למה אתה לוקח את השיער כל כך למעלה..מה נסגר איתך?
    לי אישית יש תספורת שהיא דיי דומה..אני פשוט מרים רק את החלק מקדימה למעלה וכל שאר השיער למטה רגיל..ואני לא מוריד בצדדים.
    אני משאיר הכל אבל מסתפר פעם פעמיים בחודש.

ודבר אחרון, זה שהחברים שלך מקבלים 6000 לייקים על תמונה לא מעניין אותי..הפייסבוק הזה על הזין שלי, מאז ומתמיד, ככה אני אישית מרגיש וחושב.
    זה שהם מקבלים מלא לייקים על תמונה לא באמת הופך אותם לחתיכים..זה פשוט נקרא סטטוס.
    הם אנשים מוכרים.

נגיד על התמונה הזאת -
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...95942542_n.jpg
    הוא קיבל איזה 300 ומשו לייקים...נו אז?
    אין לו באמת גוף מפחיד..הוא נראה ממוצע, לא יותר.
    עדיף על שחיפים מגעילים..את זה אני יודע, אבל הוא לא משהו מפחיד.
    חחחחחחחחחחחח הוא ניראה מפגר אחושרמוטה עם הכובע הזה יש איזה רוסי אחד שלמד איתי גם בדיוק בקטע הזה מתלבש ככה ניראה ככה מצטלם ככה
    כמה מכות דפקנו למסכן
    אני לא מאמין שיש מקומות בעולם שהחרא הזה ניראה טוב

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מקנא באף אחד ובטח בטח שלא בו, יש לי יותר כסף מלאון (להתחשב בעובדה שיש לו מינוס בבנק כמו לכל לוזר שני), אני פחות שעיר מלאון בהרבה, אני יותר אסתטי מלאון, יש לי פנים יותר יפות משל לאון, יש לי תספורת יותר יפה משל לאון, יש לי צבע עור יותר אסתטי משל לאון וכנראה אופי יותר טוב משלו כי הוא נשמע ילד של אמאלה.

אני מדבר על זה שרודני מעיר לבנאדם שנראה פי 10 עליו ויש לו ככל הנראה יותר כסף ממנו ומזיין יותר ממנו דברים שלא במקום..מה זה "הוא לא נראה מפחיד הוא רזה מדי"? למה לאון כן נראה מפחיד? חחחח

אם הייתי צריך לבחור בין החיים של לאון לחיים של ילד אקראי מהאלה שAWAKE הביא הייתי בוחר בהם בלי לחשוב פעמיים
    אם היית זוכר נכון, אמרתי שגם לליאון אין גוף מטורף או משהו...אבל הגוף שיש לליאון זה גוף שבארץ אוהבים.
    הוא מפותח (כמו הבחור ששמתי) ויש לו שיזוף יפה (לא כמו הבחור ששמתי).
    עכשיו הבנת מה חסר?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הבחור ששמת נראה פי 10 עליו בכל המובנים לא מבין על מה אתה מדבר

וTRYXYX בטח הרוסי הזה היה סתם פריקון מסכן שלא יודע ללכת מכות וזה למה נטפלתם אליו, אם הוא היה נראה סוס עם אופי של סיקקאנט הוא היה פותח לכולכם תתחת...אל תביא תשוליים של החברה בתור דוגמא

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

הבחור ששמת נראה פי 10 עליו בכל המובנים לא מבין על מה אתה מדבר

וTRYXYX בטח הרוסי הזה היה סתם פריקון מסכן שלא יודע ללכת מכות וזה למה נטפלתם אליו, אם הוא היה נראה סוס עם אופי של סיקקאנט הוא היה פותח לכולכם תתחת...אל תביא תשוליים של החברה בתור דוגמא
    אחשלי כל אחד פה שיילך עם כובע ככה יהיה שוליים של החברה
    אתה באמת חושב זה ניראה טוב?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחח הוא ניראה מפגר אחושרמוטה עם הכובע הזה יש איזה רוסי אחד שלמד איתי גם בדיוק בקטע הזה מתלבש ככה ניראה ככה מצטלם ככה
    כמה מכות דפקנו למסכן
    אני לא מאמין שיש מקומות בעולם שהחרא הזה ניראה טוב
    אייייי אחי הבחור הזה ערבי חצי ערס אם אני לא טועה,לא יודע מה הייתם עושים לו בישראל,אבל בקנדה אתה חוטף דקירה ביחד עם כל החברים שלך והוא עוד לא צריך לזוז מהכיסא,הוא פשוט נותן פה מילה מילה שם ואת שלך אתה תקבל

קרה פעם שאיזה FB FAMOUS היה מכות עם מישהו מהשמועות ששמעתי,ה FB FAMOUS לא זז מהכיסא והמשיך לשלוח על הבנאדם אנשים עד שמצאו אותו והכניסו לו מכות

הייתי עוד מבין אם היית אומר מישהו שדומה לבנאדם שאידי נאחוי פרסם את התמונה שלו,כי לו יש יותר הייטרס מ FANS במיוחד בגלל שהוא זמר אחד הגרועים,אבל סטטוס זה סטטוס אין מה לעשות,מעל 10K FOLLOWERS אתה נחשב מפורסם ובנות ימצצו לך בשביל שתביא להם SHARE,ככה העולם שלנו בנוי

קיצר חפרתם עליהם,מי שרוצה יקח דוגמא,מי שלא לא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect