|
|
אה כןן?! לנו אין אופי?... כנראה שבחרת להסתובב עם בנות שאין להן אופי אני לוקחת את זה באופן אישי בתור אחת שמכירה המוןן בחורות יפות עם אופי טוב זה שאתם הבנים אוהבים פרחות שפותחות את הרגליים בדייט השני לא אומר שאין לנו אופי. ואם אני רואה מישהו דוגמן אני ממש לא שמה לול תכונות טובות... יש הבדל בין דוגמן לבין צ'ארמר.. רוב הבנים שהם "דוגמנים" חושבים שמגיע להם הכל וזה כולל את כל הבנות במדינה. הם פשוט שמוקים...
גלית תכירי לי כמה מהחברות שלך
אז במקום להראות שיש לך אופי ואת אשכרה יכולה לקבל ביקורת את ישר קפצת למחתרת ההגנה לנשים.
אגב "כנראה שבחרת להסתובב עם בנות שאין להן אופי" זה חארטה. זה מילה במילה מה שאומרים בכל מיני פורומים לתמיכה בזוגיות. מתישהו אחרי שחוזרים על זה כל כך הרבה זמן אתה אומר לעצמך מה באמת קורה שמה.
ומה שאמרת על דוגמנים זה כלום לעומת כל כונפה ממוצעת.. לפחות הלוזר הממוצע עושה מאמץ לעומת הכונפה הממוצעת שחושבת שהיא הנכדה של יצחק תשובה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
למה דייט שני ולא ראשון חחח סתם
תקשיבי מאמי אני רואה נשים בים תמיד שעובר חתיך הן מדביקות לו ואי בטח הוא מזה חכם ומצליח כריזמטי יש לו לוק של בחור אסרטיבי הוא נראה אחד שאוהב בעלי חיים בטח הוא טוב ועוד מלא קישקושים
אתן כאילו מדביקות לבן אדם אופי אין מה לעשות את לא יכולה לומר שזה לא נכון
בונא אתם חיים בסרט!
בחיים לא הדבקתי למישהו תכונות אופי... אולי קצת שוטפת תעיניים כשהוא עובר(כאילו שאתם לא עושים את זה)
דרך אגב המשפט ״בסוף את יודעת למי אתן הולכות״ נשבעת שממש במקרה יצא שנפלתי על מניאקים בשנה האחרונה הם יודעים לשקר טוב מאוד!
אבל נראה לי שסוף סוף השגתי מישהו ששווה משהו ושבאמת מחזר כמו שצריך חח ( יש לחזר ויש לחזר)
קיצור אני ממש לא מסכימב איתכם... אומנם לוקח זמן לפעמים למצא אותן אבל באמת שיש בנות איכותיות ו ״כוסיות״ עם אופי טוב שם בחוץ
אז תחפשו אותןחחח בידיוק כמו שאנחנו לא מתיאשות מהמניאקים ובסוף הם אוכלים אותה.. כי יוצא שהם רק מזיינים ואף אחת לא רוצה קשר איתם.