טיילר איך אני ישתלב אם אני יגיד שאני גרוזיני?
טיילר איך אני ישתלב אם אני יגיד שאני גרוזיני?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
וואלה הולך טוב. איך לך הולך עם... אמ... אה רגע,,, איך לך בכלל מקור הכנסה. אם היה לך, היית יכול להישאר בארה"ב. לא נורא!!!!!! בהצלחה אם להשיג מתישהו הכנסה קבועה!!!!! לעוף ממדינות כי אין לך כסף למחייה ואתה צריך לחזור לגור עם ההורים זה לא כיף, אני יודע. אבל אלו הם חיי טיילר (which is mad now).
אני נעול על אירופה והבחירה היא בין ברלין, אמסטרדם ונאפה. בורגס זה למסכנים, היו לי מספיק חברים שהיו שם. אתה מוזמן להמליץ על משהו ממה שמניתי פה נשמה.
איפה בדיוק תעבוד שם אחי? כאילו עשית רושם של בן אדם חכם שיכול להצליח בקלות להרוויח משכורת מרשימה ביותר, אבל בדרך כלל לא לוקחים סטונדטים או כאלה שרק סיימו תואר לעבודות באירופה, אלא אנשים בני 30-40 עם תואר שני וכאלה לקנדה..
אבל אני ממש שמח ומעריץ אותך אם תצליח באירופה, גם חיים טובים, גם משכורת מעולה, גם בנות זורמות, למה לא
...
אוסטרליה היא באמת חלק מארה"ב, אבל ארה"ב היא חלק מישראל. אז מה קיבלנו?
חח ייטינגר ציפיתי ממך שתהיה יותר חכם מהעניים האלה...אתה מאכזב אותי...
מזה כל הניחושים האלה נודר נדר הרגת אותי
קיצר סע לאמסטרדם הכי טוב מכל אלה פה ותפסיק לנחש מה אני עושה פה והאם יש לי כסף או הכנסה או לא כי אני תכלס צוחק עכשיו מול המחשב בגללך שלא נדבר על היום שהיה לי היום מה שהוסיף לשמחה. תודה אחי אני אוהב אותך חחחחחחחחחח
קיצר אני הולך לגור אצל ההורים עד גיל 30, עד שייגמר לי הכסף (אופס הוא כבר נגמר אבל לא משנה לא אמרתי כלוםםם) ואז אני יעבוד בתור קופאי ביינות ביתן כי כמובן אין לי הכנסה ולא תהיה לי בכלל ואנ יעבוד שם עם סניה ונצחצח אחד לשני תקרחת כי אני אהיה קירח מרוב הAA המשתק שיהיה ליייייייייייייייי
MIRERS GONNA MIRE ME AND SENIA
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח