|
|
משיגים בחו"ל חברים יותר טובים. למשפחה גם ככה אני אמנם קשור אבל לא אתגעגע ברמה שזה יציק לי.
אגב סיפרתי להורים שאני מת לעזוב לחו"ל כשאוכל והם הסכימו איתי שזה עדיף. u mirin?
זה שמעליי צודק!
אני כבר שנה אצל הדוד סאםםם כפרההה עליו
טיילר יצאת פריאר שלא אמרת שאתה ישראלי, במקומות כמו LA מיאמי וניו יורק זה עוזר לך רצחחח.
אתם חושבים עכשיו גרוע ?? חכו שהערבים והחרדים יכפילו את עצמם עוד 20 שנה... מעניין בקצב ריבוי המטורף של החרדים מי ישלם עליהם עוד 20 שנההה מי??
אני מת שיתעוררו כבר בארץ, חבללללללל, אין על ישראלים!!
ואין על החברים והמשפחה בארץ. תכלס? אני כן רוצה שהילדים שלי יגדלו בארץ.
אבל אין מה לעשות בשביל לחיות בארץ צריך שיהיה כסף! ואז אפשר להשתין על כולם בקשת![]()
מה זה עוזר לי? שיצעקו עלי שאני גונב אדמות מפלסטינים (ותכלס זה נכון וכולם יודעים את זה שישראל לא שייכת ליהודים ובהיסטוריה הערבים היו פה תמיד חוץ מהספר הדמיוני הזה שנקרא תנ''ך...) ושאני נאצי? ככה אני רוצה שיקבלו אותי בעולם? מה אני צריך תחרא הזה?
שיקראו לי יהודי מסריח שהורס את ארה''ב ויסתכלו עלי בשוק כל פעם שאני מזמין צ'יזבורגר במקדונלדס וישאלו "איך אתה אוכל את זה זה לא כשר"?
שאני יסגור קשרים פוטנציאלים עם כל הערבים? אחי הסתובבתי קצת עם ערבים שם אתה יודע כמה כסף יש להם? כמה בנות הם מביאים? כמה קשרים יש להם? את כל זה אני צריך למנוע בשביל אדמה מסריחה שלא קשורה אלי או בשביל דוסים מסריחים? כי מצידי שבעוד שנה יתנו את כל האדמה הזאת לערבים ונגמור עניין...אני מחרבן על ישראל
קיצר לאדע על מה אתה מדבר כפרה זה נשמע הזוי מה שאתה אומר
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני שם זין על מי היה פה קודם, אין לי מושג מי היה פה קודם וזה גם מעניין לי תביצה
אני מרחמים על ימנים
אני מרחם על שמאלנים
אני מרחם על אנשים שעובדים במשרד
אני מרחם על אנשים מקובעים
אני מרחם על אנשים בלי טיפה יצירתיות או יוזמה
אני מרחם על ג'ובניקים
אני מרחם על אנשים שלא עוצרים רגע לחשוב
אני מרחם על אנשים שנותנים לאחרים לקבוע עבורם
יש את אלה:
ויש את אלה:
הישראלים והיהודים הרבה יותר חזקים בארה"ב מאשר הערבים... כמעט כל העסקים איפה שאני נמצא של יהודים, וגם אם לא, הבניין שייך ליהודי. כמעט כל החברים הישראלים שלי עובדים אצל ישראלים.
חוץ מזה שזה לא שורף לך קשרים, יש לי פה חבר איראני ודיברתי עם הרבה ערבים ולכמעט כולם לא אכפת, זה לא כמו בארץ. ולקמצות שאכפת שילכו להזדיין.
חוץ מכמה מפגרים שיודעים רק לאמר פלסטין אבל אין להם מושג משום דבר אחר, לא נתקלתי בשום קללות ושום חארטות. זה לא צרפת.
ישראלים עוזרים אחד לשני ! אצלי ישנו 2 בנות ישראליות שנתקעו בלי מקום שינה.
סוף סוף קצת גאווה לישראלים... לא תראה עם אחר כזה.