קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. No Doubt - Hella Good
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 06:44
  2. The Good Girl - 04/09/2005
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:57
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

LIFES GOOD - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    אתה תמיד יכול לבקש חריג ואולי יתנו לך אתה לא יכול לדעת

תגיד איך קיבלת פגישה עם קצין מיון ? למה אחרי הדברים ששינטן אמר אני הולך להתהפך עליו שם
    ביקשתי חריג, ניסיתי לעלות פרופיל, כלום

אני מתפלא איך עם אסטמה כמו שלי קיבלתי 72

אנשים עם בעיות פחות גרועות משלי קיבלו 64 ומטה, מוזר

ואת הקצין מיון לא ביקשתי או משהו, פשוט שלחו לי זימון באופן מפתיע, דווקא לכמעט כל מי שאני מכיר שלחו זימון לקצין מיון בזמן כזה או אחר
    והבנתי שמי שלא מזמנים אותו ביום הגיוס מקבל בבקו״ם, בתנאי שהוא דורש את זה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    רציתי להגיע לימ״ס, זה בתכלס החלום שלי, אבל עם פרופיל כזה אין לי סיכוי לכלום.
    המינימום זה יחידה לוחמת איכותית שגם זה אני לא יכול, לא בזין שלי תפקיד בינוני כמו שיריון שגם ככה מקצצים בו וכולם אוכלים שם חרא.

אני אתן צ׳אנס לקצין מיון לפרגן לי באיזה ג׳וב איכותי עם ניסיון לאזרחות, אם לא אז לא
    הכי גרוע באמת אני אתנדב, ככה אני קובע את התנאים ולא צה״ל

ואין לי בעיה עם מדים ודיגום, זה החלק שפחות מפריע לי, אבל לא מתאים לי לבזבז תזמן כמו מניאק

אם כבר תפקיד ימיות של 4 שעות או משהו, זה בסדר מבחינתי
    תנסה קורס תוכניתנים או משהו בסגנון. מחשבים זה תחום שמתפתח ככה שזה יכול לספק לך עבודה לעתיד או לשעת חירום + אתה מקבל ניסיון.
    ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    ההורים של כולנו הם כאלה. צריך להבין שהם קורבנות של המערכת, הם לא אשמים. ישלה כוונות טובות.
    אתה צודק אבל זה דיי רחב.. יש לי דוד שהיה בצבא וחגג למרות שהוא היה בעייתי ולא ממש אכפת לו, יש לי דודה ואמא שבגלל שהן היו דתיות כולם סיפרו להן כמה שהצבא מגניב או משהו והן מתעקשות שאני פספסתי חוויה או משהו.

הכוונות טובות אבל גם צריך לקבל ביקורת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    אתה תמיד יכול לבקש חריג ואולי יתנו לך אתה לא יכול לדעת

תגיד איך קיבלת פגישה עם קצין מיון ? למה אחרי הדברים ששינטן אמר אני הולך להתהפך עליו שם
    מתקשרים ללשכת גיוס ומבקשים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

גם אני לא שירתתי שירות חובה מלא, בסך הכל הייתי כמה חודשים ואז השתחררתי, ואני שמח מאוד בזה. כל מי שמתעניין אני לו אומר שקיבלתי שחרור מוקדם מסיבות בריאותיות ואף אחד לא אומר לי כלום על זה.

דווקא לפני כמה זמן עלה ויכוח מעניין בחבר'ה, אחד קרבי העיר על זה שהבנות לא תורמות מספיק בצה"ל ומרביתן בוחרות להשתמט.
    ישר כל הבנות ששירתו בצה"ל נכנסו בו, אלא שהשתמטו שתקו. אני דווקא ניסיתי להראות נקודה חשובה לקרבי הזה, אפילו שלא שירתי 3 שנים כמוהו הכרתי את הגוף הזה לא פחות ממנו, למה בכלל חיילים משתמטים שזוהי גם הסיבה האמיתית שלי למה החלטתי שלא להמשיך לשרת.
    הסיבה האמיתית שרבים בוחרים להשתמט היא חוסר מוטיבציה בצה"ל לחלוטין! לדוגמה כשבנאדם נכשל בגיבוש של השייטת, מודיעים לו שהוא לא מתאים למרות שזה היה החלום שלו מגיל קטן. נראה לך שהוא היכנס לשרת בתפקיד מעפן 3 שנים שבחיים לא חשב שיהיה סגור במשרד תחת מזגן במקום להיכנס לתפקיד הקרבי מלא האקשן והאדרנלין שחלם עליו?

אותו אחד קרבי אמר, מי שרוצה להיות קרבי בסוף יהיה קרבי בצה"ל. אבל גם זה לא נכון, מכיוון שהיו איתי אנשים שלמדו מחשבים ואלקטרוניקה. אנשים יחסית מפותחים לגילם שרצו מאוד להיכנס לתפקיד קרבי, אבל בעקבות הידע שלהם במקצועות הללו הצבא לא רצה להעביר אותם לקרבי כי בצה"ל מספיק שאתה יודע להגיד את המילה "א-ל-ק-ט-ר-ו-נ-י-ק-ה" ישר מכניסים אותך למערך הטכני.
    זה משהו נורא מטומטם במערכת הזאת לפי דעתי, שפועלת על פי הפסד ורווח בלבד. מה שהיא מפסידה באמת היא לא רואה - את החיילים עצמם.

בוריס.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    גם אני לא שירתתי שירות חובה מלא, בסך הכל הייתי כמה חודשים ואז השתחררתי, ואני שמח מאוד בזה. כל מי שמתעניין אני לו אומר שקיבלתי שחרור מוקדם מסיבות בריאותיות ואף אחד לא אומר לי כלום על זה.

דווקא לפני כמה זמן עלה ויכוח מעניין בחבר'ה, אחד קרבי העיר על זה שהבנות לא תורמות מספיק בצה"ל ומרביתן בוחרות להשתמט.
    ישר כל הבנות ששירתו בצה"ל נכנסו בו, אלא שהשתמטו שתקו. אני דווקא ניסיתי להראות נקודה חשובה לקרבי הזה, אפילו שלא שירתי 3 שנים כמוהו הכרתי את הגוף הזה לא פחות ממנו, למה בכלל חיילים משתמטים שזוהי גם הסיבה האמיתית שלי למה החלטתי שלא להמשיך לשרת.
    הסיבה האמיתית שרבים בוחרים להשתמט היא חוסר מוטיבציה בצה"ל לחלוטין! לדוגמה כשבנאדם נכשל בגיבוש של השייטת, מודיעים לו שהוא לא מתאים למרות שזה היה החלום שלו מגיל קטן. נראה לך שהוא היכנס לשרת בתפקיד מעפן 3 שנים שבחיים לא חשב שיהיה סגור במשרד תחת מזגן במקום להיכנס לתפקיד הקרבי מלא האקשן והאדרנלין שחלם עליו?

אותו אחד קרבי אמר, מי שרוצה להיות קרבי בסוף יהיה קרבי בצה"ל. אבל גם זה לא נכון, מכיוון שהיו איתי אנשים שלמדו מחשבים ואלקטרוניקה. אנשים יחסית מפותחים לגילם שרצו מאוד להיכנס לתפקיד קרבי, אבל בעקבות הידע שלהם במקצועות הללו הצבא לא רצה להעביר אותם לקרבי כי בצה"ל מספיק שאתה יודע להגיד את המילה "א-ל-ק-ט-ר-ו-נ-י-ק-ה" ישר מכניסים אותך למערך הטכני.
    זה משהו נורא מטומטם במערכת הזאת לפי דעתי, שפועלת על פי הפסד ורווח בלבד. מה שהיא מפסידה באמת היא לא רואה - את החיילים עצמם.

בוריס.
    חמל ואלקטרוני זו התשוקה שלי, אתה אומר שאם אני אגיד לקצין מיון שאני טוב בזה הוא יזרוק אותי בטכני חיל האוויר?

ללא ספק, כן.
    רק אם יש לך מכרים בצבא של המשפחה שיוכלו למשוך אותך לתפקידים טובים בתחום, זכית. אם לא, ישימו אותך איפה שחסר להם. וזה יכול להיות תפקידים שכוללים עבודה פיזית קשה ולאו דווקא קשר ישיר לאלקטרוניקה.
    חבר שלי היה תותח באלקטרוניקה ומחשבים, זה בא לו כל כך טבעי שהוא היה נכנס לדיונים בכיתה עם המורים שאף אחד בכלל לא הבין בהם. אבל היו מעניינים מאוד. הוא הגיע לתפקיד בצה"ל כל כך מגעיל... שבכלל לא מאפיין את היכולות הידע שלו בכלל. שמו אותו בנש"מ שזה נשק מונחה. לנקות במשך שעות את התחמושת של המטוס, לסחוב אותה מהמטוס ובחזרה, לפרק ולהרכיב אותה בכל פעם שהמטוס נוחת או ממריא. הוא ישתגע מזה אחרי חודש הוריד לעצמו פרופיל ל-45 ועבר לבסיס אחר בתפקיד פשוט יותר. רק אנשים חכמים עושים את זה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ללא ספק, כן.
    רק אם יש לך מכרים בצבא של המשפחה שיוכלו למשוך אותך לתפקידים טובים בתחום, זכית. אם לא, ישימו אותך איפה שחסר להם. וזה יכול להיות תפקידים שכוללים עבודה פיזית קשה ולאו דווקא קשר ישיר לאלקטרוניקה.
    חבר שלי היה תותח באלקטרוניקה ומחשבים, זה בא לו כל כך טבעי שהוא היה נכנס לדיונים בכיתה עם המורים שאף אחד בכלל לא הבין בהם. אבל היו מעניינים מאוד. הוא הגיע לתפקיד בצה"ל כל כך מגעיל... שבכלל לא מאפיין את היכולות הידע שלו בכלל. שמו אותו בנש"מ שזה נשק מונחה. לנקות במשך שעות את התחמושת של המטוס, לסחוב אותה מהמטוס ובחזרה, לפרק ולהרכיב אותה בכל פעם שהמטוס נוחת או ממריא. הוא ישתגע מזה אחרי חודש הוריד לעצמו פרופיל ל-45 ועבר לבסיס אחר בתפקיד פשוט יותר. רק אנשים חכמים עושים את זה.
    תיארת אותי

תלמידים בשכבה הרגישו שכשאני בשיעור זה הופך שיעור פרטי שלי עם המורה, עד שהמורה מבין שהוא סוטה מהתכנית ומשתיק אותי

נשמע שזימבר אותו בחרא תפקיד, מייל התעסק בלפתח את המערכות הנחייה שזה תפקיד שיכול למנף אותו באזרחות, אבל להיות סבל של טילים? פחח

לכל תפקיד מסריח דופקים שם מפוצץ

תראה אני לא אומר לך "זהו, לך להשתמט"... כי אם אתה באמת רוצה להתגייס אז לך על זה. אבל תתגייס לאן שאתה באמת רוצה להיות. תתחיל כבר מעכשיו מכתבים, טלפונים, פקסים. תברר הכל ותדאג שתכנס ליחידה שהיית רוצה להיות.

מישהי יפהפייה שהכרתי, בלונדינית עיניים כחולות רצתה נורא להתגייס לצה"ל. הבעיה היחידה היא שהיא פחדה שיגלו שהיא חולה... יש לה מחלה מוזרה כנראה סרטן, היא לא ממש גילתה לי איזה. בבדיקות הרפואיות בצה"ל לא עלו על זה אבל היא עדיין חששה. היא ביזבזה את רוב הימים שלה בבילויים כמה שיותר והיא עשתה הרבה שטויות. ואחד הדברים שהיא רצתה להספיק בחיים האלה הוא גם להתגייס לצבא למקום שרצתה. חודשיים לפני הגיוס היא הספימה את הפורומים של משקיות הת"ש שלהם(היא רצתה להיות מש"קית ת"ש), טלפונים, פקסים ובאמת לא הפסיקה לנדנד עד ששלחו לה זימון לראיון. היא הייתה בשמיים. ישר אחרי הראיון אחת מהמשקיות הת"ש ראתה שהיא לחוצה לגבי התשובה הסופית אז היא אמרה לה "אין לך מה לדאוג, בלונדינית עם עיניים כחולות בטוח תתקבלי". בסופו של דבר היא התגייסה והיא משרתת בתור מש"קית נפגעים, קיבלה רכב מהצבא לבקר נפגעים קרביים, מרוויחה כמו לוחם בצה"ל(לא שזה מעניין אותה היא טחונה), היא פשוט נהנית מהתפקיד הזה של לנחם ולייעץ לאנשים. זה מה שהיא רצתה בדיוק ובסופו של דבר קיבלה ושמחה בזה.

כדאי לך להפסיק לבזבז זמן על דיבורים ולהתחיל לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תראה אני לא אומר לך "זהו, לך להשתמט"... כי אם אתה באמת רוצה להתגייס אז לך על זה. אבל תתגייס לאן שאתה באמת רוצה להיות. תתחיל כבר מעכשיו מכתבים, טלפונים, פקסים. תברר הכל ותדאג שתכנס ליחידה שהיית רוצה להיות.

מישהי יפהפייה שהכרתי, בלונדינית עיניים כחולות רצתה נורא להתגייס לצה"ל. הבעיה היחידה היא שהיא פחדה שיגלו שהיא חולה... יש לה מחלה מוזרה כנראה סרטן, היא לא ממש גילתה לי איזה. בבדיקות הרפואיות בצה"ל לא עלו על זה אבל היא עדיין חששה. היא ביזבזה את רוב הימים שלה בבילויים כמה שיותר והיא עשתה הרבה שטויות. ואחד הדברים שהיא רצתה להספיק בחיים האלה הוא גם להתגייס לצבא למקום שרצתה. חודשיים לפני הגיוס היא הספימה את הפורומים של משקיות הת"ש שלהם(היא רצתה להיות מש"קית ת"ש), טלפונים, פקסים ובאמת לא הפסיקה לנדנד עד ששלחו לה זימון לראיון. היא הייתה בשמיים. ישר אחרי הראיון אחת מהמשקיות הת"ש ראתה שהיא לחוצה לגבי התשובה הסופית אז היא אמרה לה "אין לך מה לדאוג, בלונדינית עם עיניים כחולות בטוח תתקבלי". בסופו של דבר היא התגייסה והיא משרתת בתור מש"קית נפגעים, קיבלה רכב מהצבא לבקר נפגעים קרביים, מרוויחה כמו לוחם בצה"ל(לא שזה מעניין אותה היא טחונה), היא פשוט נהנית מהתפקיד הזה של לנחם ולייעץ לאנשים. זה מה שהיא רצתה בדיוק ובסופו של דבר קיבלה ושמחה בזה.

כדאי לך להפסיק לבזבז זמן על דיבורים ולהתחיל לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר.
    ניסיתי לעשות הרבה, ביקשתי מלא זימנום ומיונים ולא קיבלתי כלום אחי

רציתי 8200 וכאלו, כל פעם הם אמרו לי שאין להם כלום בשבילי
    ולתפקידים הבאמת איכותיים מתקבלים רק ממיונים מוקדמים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בוא נתחיל מזה שלדעתי אין דברים טובים בצבא (לפחות בשבילי ספיציפית) אבל נזרום ונגיד שגם אם יש תפקיד X שאתה מאוד מאוד רוצה ובאמת רוצה ולא כי מכריחים אותך, אז אני יגיד לך משו אחד...תחשוב על התפקידים הכי מבאסים בצה''ל ששמעת עליהם

עכשיו, ישך יותר סיכויים לתקבל לתפקידים האלה מאשר לתפקיד שאתה רוצה.

אלא אם כן כמו שבוריס אמר, ישך קשרים ויכולים לכוון אותך לאן שאתה רוצה. אם לא, אכלת אותה. יכולים לשים אותך בחור נידח בדרום גם אם אתה גר בת''א ואתה תצטרך להיות שם כל בוקר בשעה 7 נסיעה זה שעה וחצי שעתיים פקקים זה אומר שאתה צריך לקום ב 4-3 לפנות בוקר...השאלה היא...אם באמת זה מה שאתה רוצה כי ראיתי מספיק מקרים כאלה שפשוט תקעו אנשים כדי למלא פערים ולקום כל פעם ב3-4 בבוקר זה חרא של החרא. ואני מדבר בתור אחד שאוהב לקום מוקדם, אבל לא בשעות מזדיינות. אתה אומר לעצמך "עזוב אחי זה לא יקרה לי" ובסוף זה כן יקרה לך כי האנשים שאמרו לי "זה לא יקרה לי" קיבלו תתפקידים הכי חרא שאתה יכול לדמיין.

לדעתי צבא זה או לעשות מה שאתה אוהב או לא לעשות בכלל כלום להשתמט...כי אם אתה לא נהנה אז למה שתעשה משו שאתה לא נהנה ממנו? כי המערכת החליטה? המערכת בשנת 39 בגרמניה החליטה גם לרצוח יהודים, מה ההבדל בין המערכת הזו למערכת של ישראל 2013? אין הבדל. כופים עליך להיות מה שאתה לא (רוצח, עבד, זה לא משנה)
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-08-2013 בשעה 01:29.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

אהבת חיי היחידה טוב לראות שיש עוד אנשים עם שכל

walk alone to the rain walk alone to the rain you will neverא walk alone
    נערך לאחרונה על ידי palaka; 18-08-2013 בשעה 01:45.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בוא נתחיל מזה שלדעתי אין דברים טובים בצבא (לפחות בשבילי ספיציפית) אבל נזרום ונגיד שגם אם יש תפקיד X שאתה מאוד מאוד רוצה ובאמת רוצה ולא כי מכריחים אותך, אז אני יגיד לך משו אחד...תחשוב על התפקידים הכי מבאסים בצה''ל ששמעת עליהם

עכשיו, ישך יותר סיכויים לתקבל לתפקידים האלה מאשר לתפקיד שאתה רוצה.

אלא אם כן כמו שבוריס אמר, ישך קשרים ויכולים לכוון אותך לאן שאתה רוצה. אם לא, אכלת אותה. יכולים לשים אותך בחור נידח בדרום גם אם אתה גר בת''א ואתה תצטרך להיות שם כל בוקר בשעה 7 נסיעה זה שעה וחצי שעתיים פקקים זה אומר שאתה צריך לקום ב 4-3 לפנות בוקר...השאלה היא...אם באמת זה מה שאתה רוצה כי ראיתי מספיק מקרים כאלה שפשוט תקעו אנשים כדי למלא פערים ולקום כל פעם ב3-4 בבוקר זה חרא של החרא. ואני מדבר בתור אחד שאוהב לקום מוקדם, אבל לא בשעות מזדיינות. אתה אומר לעצמך "עזוב אחי זה לא יקרה לי" ובסוף זה כן יקרה לך כי האנשים שאמרו לי "זה לא יקרה לי" קיבלו תתפקידים הכי חרא שאתה יכול לדמיין.

לדעתי צבא זה או לעשות מה שאתה אוהב או לא לעשות בכלל כלום להשתמט...כי אם אתה לא נהנה אז למה שתעשה משו שאתה לא נהנה ממנו? כי המערכת החליטה? המערכת בשנת 39 בגרמניה החליטה גם לרצוח יהודים, מה ההבדל בין המערכת הזו למערכת של ישראל 2013? אין הבדל. כופים עליך להיות מה שאתה לא (רוצח, עבד, זה לא משנה)
    צדק, מבחינתי יש 3 אופציות

1- תפקיד שאני ממש מסופק מלעשות אותו, נהנה בו, ויש אנשים ממש סבבה שאני מתחבר אליהם והכל
    2- ג׳וב חארטה שאני ב12-1 כבר בבית, יככה אני גם מתאמן, גם נהנה, גם עובד וגם עושה צבא
    3- משתמט ומתחיל את החיים בגיל 19

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

בוריס.
    שמע אני לא אוהב את הצבא אבל זה לא מדויק מה שאמרת כי לוקחים את כל מי שיש לו פרופיל מתאים לקרבי גם אם הוא לא רוצה המקרים היחידים הם כשאתה ממש מטומטם עם קב"א 41-43 ואז אתה מתחיל קודם בחוות השומר ואם אתה טוב שם אתה מגיע לקרבי וכאלה שהלכו לבית ספר טכני וחתמו שהם יתגיסו למשהו ספציפי אז ברור שלא יתנו להם.

וכן צבא זה המון פרוטקציות עכשיו אני בתהליך של לממש את הפרוטקציות שיש לי לתפקיד שאני רוצה ואם לא אז להשתחרר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    צדק, מבחינתי יש 3 אופציות

1- תפקיד שאני ממש מסופק מלעשות אותו, נהנה בו, ויש אנשים ממש סבבה שאני מתחבר אליהם והכל
    2- ג׳וב חארטה שאני ב12-1 כבר בבית, יככה אני גם מתאמן, גם נהנה, גם עובד וגם עושה צבא
    3- משתמט ומתחיל את החיים בגיל 19
    "ג'וב חרטא"? לא עדיף להשתמט ופשוט לעבוד? הרי אתה גם ככה לא רוצה תג'וב חרטא הזה...בזבוז זמן

אני אומר לך המסכנים האלה מהקריה הם פרזיטים שמשחקים אותה עושים צבא..חצי מהשירות הם בעזריאלי מריצים דאווינים ועוד מטיפים על להתגייס כאילו הם מינימום הרמטכ''ל

אותם אני הכי שונא כאילו פאק אתם לא עושים כלום בצבא תצאו וזהו במקום להטיף לאחרים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    "ג'וב חרטא"? לא עדיף להשתמט ופשוט לעבוד? הרי אתה גם ככה לא רוצה תג'וב חרטא הזה...בזבוז זמן

אני אומר לך המסכנים האלה מהקריה הם פרזיטים שמשחקים אותה עושים צבא..חצי מהשירות הם בעזריאלי מריצים דאווינים ועוד מטיפים על להתגייס כאילו הם מינימום הרמטכ''ל

אותם אני הכי שונא כאילו פאק אתם לא עושים כלום בצבא תצאו וזהו במקום להטיף לאחרים
    נכון, אבל אם זה גם ככה לא מפריע לי ולוקח לי יותר מדי זמן להעביר אותו, זה כאלו אני מתעורר כל יום ב1 , לפחות אני יכול להספיק לעבוד ולהרתאמן ופה ושם לצאת
    ועדיין נחשב לי שעשיתי שירות צבאי בכבוד, עם כל הבונוסים של זה ( מענק,פיקדון, הטבות במשכנתא, בביטוח לאומי ועוד הטבות לחיילים ומשוחררים)

אם זה לחזור כל סופ״ש או כל יום ב5 זה כבר לא שווה לי כי אני לא מספיק כלום וגם זה יהיה תפקיד שלא בא לי בטוב, ובמצב כזה אני מעדיף לצאת מהצבא

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אם אני הייתי קם כל היום ב1 לא הייתי מספיק כלום חוץ מהלהתאמן ולאכול. כלום.

ואין שום הטבות בביטוח לאומי לחיילים הם בני זונות שלוקחים לכולם אפילו ממני הם גנבו קצת כסף באתי צעקתי עליהם ואמרתי שהם ייחנקו עם הכסף ושהם שרמוטות גנבים מזדיינים והלוואי שיפלו כבר חחחחחחחחח היה מצחיק רצח כל הזונות מערכת הסתכלו עלי כמו על לאדע מה

תודה לאל אנלא יראה אותם יותר עוד פחות מחודש

ואין גפ שום הטבות במשכנתא (ועזוב שהרעיון עצמו של המשכנתא הוא מפגר ובכלל לקנות משו שאתה לא יכול להרשות לעצמך זה התנהגות של עני)

קיצר חירטטו אותך רצח כל הסיפורי גולני האלה... הדבר היחידי שקיים זה עבודה מועדפת שזה חרא עבודות שגם ככה לא היית רוצה לעבוד בהם (חוץ מבל בוי במלון שזה טיפים משו בנזונה ועבדתי בזה פעם בגיל 18 וגם לזה צריך קומבינות), מענק שחרור קטן של 10 אלף שקל שזה גרושים שאתה עושה בחודשיים שלוש באזרחות בעבודה של שכר מינימום ובקושי מספיק כדי שינתו לך בכלל לפתוח חשבון אצל ברוקר נורמלי וזהו שלום על ישראל..

האכילו אותך יותר מדי סרטים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect