נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
האמת אני כבר מתאמן כי אני נהנה מכל רגע של אימון ובגלל עבודתי שהיא העבודה היא לחוצה בעולם אני נחשף להרבה לחצים ושם אני פורק אותם במקום לשבור משו מעצבים. אבל נעזוב את זה שניה.
אני מתאמן גם בשביל להטריל בנות. קיץ הבא שאני חטוב ואסתטי אני יבוא לפה וילך כל יום בלי חולצה ושהן יתחילו איתי אני יגיד שאני וחבר שלי גייז, או שיש לי חברה, או חרטא אחרת. ובתור אחד שיצא לו לעשות את זה עוד בתור שחיף עם בנות שרצו אותי, כיף לראות תבאסה על הפרצוף שלהן.
אני לא באמת צריך תבנות האלה. אני אוהב תתשומת לב שאתה מקבל שאתה מודד חולצה בחנות, מוריד חולצה ורואים תאסתטיקה שלך. לא את מה שבא עם זה. רק את התשומת לב.
בוא נדבר דוגרי וכולם יודעים שזה מה שהולך. שנה הבאה אני הופך לכל מה שאישה רוצה - חתיך, אסתטי, צעיר ועשיר (אולי לא מליונר אבל אחד שחי מאוד טוב בלי תואר ואוניברסיטה).
ואני אומר לך כבר עכשיו שחברה לא תהיה לי. גם כי אין לי זמן לשטויות האלה וגם כי אני יותר נהנה מהתשומת לב הזאת מאשר מהבנות עצמן. אם אני רוצה סקס יש לי כסף לשלם לזונה הכי איכותית שגם נותנת לי זמן חינם כי כמו שאמרתי, אני לא קהל היעד של הזונות האלה. וזה תכלס מה שאנשים עשירים עושים, ולא יוצאים מהבית לשתות אלכוהול כל סופש וללכת להתחיל עם בנות בצ'ין צ'ין. אני לא צריך ללכלך את הנעליים שלי בשביל מקומות שלא שווים אותי.
U MAD?