קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תמונה אחת שווה אלף מילים!
    על ידי osher1 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 26-03-2008, 15:34
  2. תמונה אחת שווה אלף מילים
    על ידי saidclean בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-10-2006, 07:28
  3. !~! תמונה אחת שווה אלף מילים !~!
    על ידי LinkinH בפורום כדורגל
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 01-06-2006, 20:43
  4. אשכול-"תמונה אחת שווה אלף מילים"
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 15:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 32 מתוך 32

תמונה אחת שווה אלף מילים. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לא חושב שמדובר פה בחומרים. הוא לא כזה גדול. מדובר פה בתזונה, בספורט, באימונים יומיומיים קשים מאוד שעליהם כמובן השחקן מקבל תשלום.

קראתי על שחקנים כאלו ואחרים שעושים את השינוי הזה עבור תפקיד מסוים, ובאמת זה מטורף מה שהם עוברים. חצי שנה-שנה לפני הסרט הם כבר מתחילים לעבוד. שוכרים להם מאמן אישי, עושים לה תפריט מהגיהנום שהורס להם את התיאבון, ב-5/6 בבוקר הם כבר על הרגליים עושים 10 ק"מ לפחות. זה לא פשוט לשחק בתפקידים ראשיים של סרטים. אבל אחרי זה שאתה קוטף פרס אוסקר או אפילו בכלל מועמד לפרס זה באמת כיף גדול.

כריסטיאן בייל הוא שחקן אדיר כבר מגיל קטן וזה בגלל שהוא משקיע את כל כולו לתפקיד ככה למדו אותו.
    ועדיין כנס לאיזה אתר שמוכר חלבונים וכל הדברים הנלווים ותראה כמה חומרים יש
    בנאדם ממוצע לא יכול לקנות הכול מהכול כי זה מלא מלא

הוא בא נכנס קונה לו חלבון קונה לו קריטאין קונה שורף שומנים אבקה ללפני אימון אבקה לאחרי וכל הדברים האחרים
    לבנאדם הפשוט קצת יותר קשה לממן את זה ובכמויות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    האמת אני כבר מתאמן כי אני נהנה מכל רגע של אימון ובגלל עבודתי שהיא העבודה היא לחוצה בעולם אני נחשף להרבה לחצים ושם אני פורק אותם במקום לשבור משו מעצבים. אבל נעזוב את זה שניה.

אני מתאמן גם בשביל להטריל בנות. קיץ הבא שאני חטוב ואסתטי אני יבוא לפה וילך כל יום בלי חולצה ושהן יתחילו איתי אני יגיד שאני וחבר שלי גייז, או שיש לי חברה, או חרטא אחרת. ובתור אחד שיצא לו לעשות את זה עוד בתור שחיף עם בנות שרצו אותי, כיף לראות תבאסה על הפרצוף שלהן.

אני לא באמת צריך תבנות האלה. אני אוהב תתשומת לב שאתה מקבל שאתה מודד חולצה בחנות, מוריד חולצה ורואים תאסתטיקה שלך. לא את מה שבא עם זה. רק את התשומת לב.

בוא נדבר דוגרי וכולם יודעים שזה מה שהולך. שנה הבאה אני הופך לכל מה שאישה רוצה - חתיך, אסתטי, צעיר ועשיר (אולי לא מליונר אבל אחד שחי מאוד טוב בלי תואר ואוניברסיטה).

ואני אומר לך כבר עכשיו שחברה לא תהיה לי. גם כי אין לי זמן לשטויות האלה וגם כי אני יותר נהנה מהתשומת לב הזאת מאשר מהבנות עצמן. אם אני רוצה סקס יש לי כסף לשלם לזונה הכי איכותית שגם נותנת לי זמן חינם כי כמו שאמרתי, אני לא קהל היעד של הזונות האלה. וזה תכלס מה שאנשים עשירים עושים, ולא יוצאים מהבית לשתות אלכוהול כל סופש וללכת להתחיל עם בנות בצ'ין צ'ין. אני לא צריך ללכלך את הנעליים שלי בשביל מקומות שלא שווים אותי.

U MAD?

ואתה ממשיך "להטריל" פה..ולזיין תמוח ולבלבל תביצה

U MAD?

תמיד אמרתי לך, אבל בין כל הזיוני מוח שלך, ידעת לעזור באמת לאנשים שצריכים כי לעזור אתה יודע שצריך..חבל שאתה לא מפנה 100% ממך לאנשים שבאמת צריכים עזרה
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 31-08-2013 בשעה 03:33.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect