4
Slayer-Raining Blood
4
Slayer-Raining Blood
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
6
Iron Maiden - Phantom Of The Opera
אסף אתה חזק עם גיטר הירו
8
Disturbed - Stricked
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
למה 6 ל hollow למה!!!!
8
amorphis-a servant
ג'יימס בונד:אתה צודק אחי אחד המשחקים!
סרפנט:אל תאמין יש את השיר הזה בגיטר הירו שזה מתחיל כזה כמו גשם ואז תופים כל פעם בום בום בום חחחח אל תאמין...
6
Queens Of The Stone Age-3'S And 7'S
אויש אתה מכור... אבל גמאני!
10!
Tenacious D - Classico
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
8,
Psycho Holyday - pantera
דרל דיימבאג, R.I.PRock Legend
חחחחח כמה אתה צודק!סיימתי את המשחק ב-5 שעות על קשה ועכשיו אני באמצע באקספרט...
7
Aerosmith-Same Old Song And Dance
8
Led Zeplin - Black Dog
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
7
The Rolling Stones-Paint It Black
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 03-07-2008 בשעה 19:34.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
D.T - Another Day
דרל דיימבאג, R.I.PRock Legend
לא מכיר
Metallica-Master Of Puppets