נכתב במקור על ידי DarkDesign אני שותה ומעשן... ועוד כמה דברים... אבל אני לא מת על זה יעני על עישון אני ממש לא אוהב אבל קשה לי להפסיק קשה..קשה להפסיק. חחח מזה עוד כמה דברים?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי moshesee מישו חשב אחרת בגיל הזה O_O? השמוליקים שלנו, אבל הם לא חשבו להגיד לנו! ובגלל זה, אנחנו הגברים, חונקים אותם בתנועת המעלית, עד היום! ואחרי זה! והבנתם!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Wolf Man השמוליקים שלנו, אבל הם לא חשבו להגיד לנו! ובגלל זה, אנחנו הגברים, חונקים אותם בתנועת המעלית, עד היום! ואחרי זה! והבנתם! XD תקשיב בגלל שאתה חמוד וזה תעלה לי מוניטין XD לך לפורום מכירה תראה שם תמודעה שלי
נכתב במקור על ידי DarkDesign
נכתב במקור על ידי prowinner O DAMN U FAIL KID
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
נכתב במקור על ידי moshesee XD תקשיב בגלל שאתה חמוד וזה תעלה לי מוניטין XD לך לפורום מכירה תראה שם תמודעה שלי אני עצלן מידי..
נכתב במקור על ידי IdaNoSs O DAMN U FAIL KID
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני עצלן מידי.. בשבילי
נכתב במקור על ידי prowinner קשה..קשה להפסיק. חחח מזה עוד כמה דברים? אתה לא יודע? זה שאתה הולך לים עם חברים ולוקח את חברה שלך משתכר עושה מישהי אחרת מתחת לסוכה של המציל וכולם מציצים כלל החברה שלך?
נכתב במקור על ידי prowinner JUST BECAUSE .. איזה להיט!
נכתב במקור על ידי DarkDesign אתה לא יודע? זה שאתה הולך לים עם חברים ולוקח את חברה שלך משתכר עושה מישהי אחרת מתחת לסוכה של המציל וכולם מציצים כלל החברה שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי IdaNoSs JUST BECAUSE .. איזה להיט! "every day i'm shuffling" (אין לי סאונד )
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חבל שהיא הבינה שאני שפוך רק אחרי שהלכנו מכות עם כמה תיירים...
נערך לאחרונה על ידי Attack; 16-08-2011 בשעה 04:06.
נכתב במקור על ידי moshesee בשבילי לצערי, אין ביכולתי אפשרות לזוז
חוקי הפורום