נכתב במקור על ידי LikeANoob dmspamdosmspmspsms 4934578530 לא.. נכתב במקור על ידי .Yuval dmspamdosmspmspsms 4934578530 נכון! סליחה שעבר יום פשוט משהו לא טוב נסגר עם האינטרט שלי מקווה שזה הסתדר.. מילה מבולבלת: sonviain
נערך לאחרונה על ידי INVADER; 26-10-2012 בשעה 15:13.
נכתב במקור על ידי INVADER נכון לא.. סליחה שעבר יום פשוט משהו לא טוב נסגר עם האינטרט שלי מקווה שזה הסתדר.. מילה מבולבלת: sonviain אפשר רמז ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob אפשר רמז ? נמשיך מאוחר יותר
Welcome back Carvajal ♥
אגב סליחה על הבלבול, יובל צדק ולא לייק א נוב, התכוונתי לPM9.
נכתב במקור על ידי LikeANoob אפשר רמז ? נכתב במקור על ידי .Yuval skskoemspememddmpfjf 495037 שבת שלום טוב אז יום אחרון לאתגר - שיקבע מי מקום 1 , ומי מקום 2 ממשיכים: טריוויה מתי יצא MW3 ?
נכתב במקור על ידי MaoReal שבת שלום טוב אז יום אחרון לאתגר - שיקבע מי מקום 1 , ומי מקום 2 ממשיכים: טריוויה מתי יצא MW3 ? 8 בנובמבר
נכתב במקור על ידי MaoReal שבת שלום טוב אז יום אחרון לאתגר - שיקבע מי מקום 1 , ומי מקום 2 ממשיכים: טריוויה מתי יצא MW3 ? -8 בנובמבר 2011.
נכתב במקור על ידי .Yuval 8 בנובמבר איפה השנה ? נכתב במקור על ידי LikeANoob -8 בנובמבר 2011. תשובה נכונה מילים מבולבלות: ttaese
נכתב במקור על ידי MaoReal איפה השנה ? תשובה נכונה מילים מבולבלות: ttaese Estate
נכתב במקור על ידי .Yuval Estate תשובה נכונה טריוויה הבא לי שמות של 2 מפות מ Black Ops שמתחילות באות C
נכתב במקור על ידי MaoReal תשובה נכונה טריוויה הבא לי שמות של 2 מפות מ Black Ops שמתחילות באות C Cracked Crisis
נכתב במקור על ידי LikeANoob Cracked Crisis תשובה נכונה נכתב במקור על ידי .Yuval Cracked Crisis ענו לפניך מצא את המילה: adnkslgnslngdlgnldkngarrayfknhdfnh;hnsdbndkljthsjdfnasl;hkbfh
נכתב במקור על ידי MaoReal תשובה נכונה ענו לפניך מצא את המילה: adnkslgnslngdlgnldkngarrayfknhdfnh;hnsdbndkljthsjdfnasl;hkbfh רמז ?
נכתב במקור על ידי MaoReal תשובה נכונה ענו לפניך מצא את המילה: adnkslgnslngdlgnldkngarrayfknhdfnh;hnsdbndkljthsjdfnasl;hkbfh adnkslgnslngdlgnldkngarrayfknhdfnh;hnsdbndkljthsjdfnasl;hkbfh
חוקי הפורום