אז השרת נפתח בשישי?
וואי אין לי כוח לחכות אבל יאללה אל תמהרו העיקר שיהיה שרת סוס
אז השרת נפתח בשישי?
וואי אין לי כוח לחכות אבל יאללה אל תמהרו העיקר שיהיה שרת סוס
|
|
לא יודעים מקווים כמה שיותר מהר..
כה תעלו תמונות חדשות!
נערך לאחרונה על ידי XDFF; 01-02-2010 בשעה 15:54.
תעלו תמונות של הDREAMER באמת זה נראלי עבודה מגניבה או של ARAN וEVAN רק כדי לראות שעובד XD
Dreamer עוד לא גמור. ואנחנו נעלה תמונות עוד מעט כרגע יש עוד כמה בעיות קטנות עם הARAN EVAN וCYGNUS.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
השרת ניפתח היום או שהוא יתעכב בכמה ימים?
נערך לאחרונה על ידי ItsEden; 01-02-2010 בשעה 16:30.
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
אחי מתי שיש לך זמן תפרט על "העיסוקים"
אני יפרט עוד יותר עליהם... והשרת מתעכב בכמה ימים.(רוצים להשלים את הרוב ולוודא שהכל תקין לפני השיחרור)
תעשו את זה דומה לגלובאל, כמובן עם תוספים של FM אבל כל השאר כמה שיותר דומה לגירסא העכשווית של גלובאל (פלוס השיפורים שאמרתם שכבר עשיתם מקוריאה MS)
ככה גלובאל משופר עם 55 אקספי זה סוס..
אנשים באים לחפש שרתים טובים, אם זה שרת קל, אז הם רוצים שהשרת יהיה כבר קל כל הדרך ולא איזה 700 אקספי שזה רייט מבאס, אנשים שמחפשים שרת קל, יקחו גם שרת שאין בו כ"כ השקעה, אבל לעומת זאת אנשים שמחפשים שרת קשה יכנסו רק לשרת קשה שהוא ממש מושקע (כמו קארמה ג'רימס) הם מחפשים משהו קרוב ככל היותר לגלובאל, שהוא מושקע.
שרת קשה אמור להיות מושקע ואמור להיות לו הדבל בכל דבר משרת קל, כמו NPCS (הרבה, להרבה דברים) הרבה קווסטים, מלא אנשים (אין כבר מה לדבר קארמה יהיה מלאאא באנשים) ביגלל סיבה אחת, שכשמתאמנים בשרת קשה, רוצים או להעביר את הזמן ובזמן האימון אולי לדבר עם חברים או משו והסיבה החשובה היא שבשרתים קשים מתאמנים די הרבה במקום אחד, אז צריך המקום הזה יהיה מושקע, לא ימאס תוך שניות, שתהיה פואנטה ותחרות זה גם חשוב
אז לדעתי קחו ת'זמן, תעשו את זה השרת הכי טוב שהיה אי פעם
1. תודה רבה לך.
2.אנחנו עובדים קשה מאוד על השרת,מוסיפים דברים יחודיים וכו'.
3.יש בשרת מה לעשות אנחנו לא סתם שרת קשה משעמם, יש לנו קווסטים יחודיים חד פעמיים להשגת דברים סוסים, מערכת נקודות הישגים ככה שגם זה עוד מה לעשות בשרת.(ככה שנגיד גם אם במקרה אחרי כמה זמן נהיית ממש ממש חזק אתה עוד תרצה להמשיך ולשחק ולסיים הכל P
4.מקומות אימונים משלנו אנחנו גם עושים, ככה שגם יהיה מה לעשות בשרת אם המקומות הרגילים יהיו תפוסים.
5.אנחנו בכלל לא נהיה קרובים לGMS, יש לנו מקס סטאט NPC וגם NPC שיעשה Job Advance וכו'.
6.יש למה לחכות!!!!
תגיד הולך להיות free nx? או שניצטרך לשלם?
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
Free.....(טוב זה עולה מסוס אבל עדיין)
נערך לאחרונה על ידי Warden; 01-02-2010 בשעה 18:44.
אני מביא את האיחסון, אנחנו לא קונים אותו, לכן אין עלות גבוהה לשרת, לכן ה-NX יהיה חינם לחלוטין כמה שתרצו, מה שתרצו.
באסה... אם אתם נותנים NX חינם אז GACHA לא שווה כלום איחס לא משנה אני עובר ל VISUAL.