נכתב במקור על ידי Gaya 32 עמודים גאיושששששששש.. אנחנו חולי נפש חעחעח אנשים קחו שמעו את זה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אהבל אתה ... גנבתי את זה למישהו לא מאמין לך.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror להיות אפור זה לא נורא כ"כ אולי בקרוב נהיה וורוד מתאים לך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי afx היא בת 12 יפדופיל למה התכוונת באונס קבוצתי ? ללהקה לא ? נכתב במקור על ידי Hamburger לא מאמין לך.. מתאים לך.. מניאק !
נכתב במקור על ידי Hamburger זה נסיעה של שעתיים בערך.. אז אני בא במסוק שלי נכתב במקור על ידי Hamburger לא מאמין לך.. מתאים לך.. חחח תודה?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה התכוונת באונס קבוצתי ? ללהקה לא ? מניאק ! להקה?
נכתב במקור על ידי Hamburger לא מאמין לך.. מתאים לך..
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה התכוונת באונס קבוצתי ? ללהקה לא ? מניאק ! תודה, תודה.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror אז אני בא במסוק שלי חחח תודה? שלא יהיה פקק באוויר
נכתב במקור על ידי afx להקה? נו מה ... אני מרכיב להקה בשם אונס קבוצתי ..
נכתב במקור על ידי afx להקה? זה יהיה בלוגו ..
נכתב במקור על ידי Aviv.E no, i'm not
נכתב במקור על ידי Aviv.E נו מה ... אני מרכיב להקה בשם אונס קבוצתי .. "אתה בא לאונס קבוצתי? שמעתי הם מזה טובים"
נכתב במקור על ידי Hamburger no, i'm not YES YOU ARE ><
חרשני על אתם
נכתב במקור על ידי afx "אתה בא לאונס קבוצתי? שמעתי הם מזה טובים" שמעת עלינו ? וואי יצא לי גוש של חנונה יבשה משהו ענק נראה לי שהוצאתי אותי ירדתי 2 קילו
על האקונומיקה כתוב לא למאכל .. מזל שרק שתיתי ....
חוקי הפורום