נכתב במקור על ידי Aviv.E ומי שמצוטט ? תלוי..
נכתב במקור על ידי afx תלוי.. במה ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E במה ? אם המצוטט הוא אני או לא..
נכתב במקור על ידי afx אם המצוטט הוא אני או לא.. ואני ?
זבבביייררר..
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror זבבביייררר.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה הבאת את זה אתה לא רוסי !?
הלכתן !?
שאני אשאיר אתן לבד ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה הבאת את זה אתה לא רוסי !? יש׳ך 4 ימים לחשוב על רעיון ולעצב אותו.. פתח שעון, זוז!
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה הבאת את זה אתה לא רוסי !? חחחחחחחחחחחחח אני מכיר את המילה הזאת עוד שהרוסים לא ידעו מה זה party
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 24-07-2011 בשעה 03:58.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic יש׳ך 4 ימים לחשוב על רעיון ולעצב אותו.. פתח שעון, זוז! אני עוד חושב נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחח אני מכיר את המילה הזאת עוד שהרוסים לא ידעו מה זה party מה העדה שלך ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני עוד חושב מה העדה שלך ? בונא אתה עוד חייב לי חתימה
נערך לאחרונה על ידי afx; 24-07-2011 בשעה 04:02.
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני עוד חושב מה העדה שלך ? רומני, אתה לא רואה שהוא אוהד רומא?!
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 24-07-2011 בשעה 04:05.
נכתב במקור על ידי afx בונא אתה עוד חייב לי חתימה אחד אחד !!! בסדר אני עוד חושב על זה .. נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic רומני, אתה חא רואה שהוא אוהד רומא?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר אמרתי לו אתזה והוא עוד מתווכח איתי
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic רומני, אתה לא רואה שהוא אוהד רומא?! נכתב במקור על ידי afx בונא אתה עוד חייב לי חתימה נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחח אני מכיר את המילה הזאת עוד שהרוסים לא ידעו מה זה party זה יותר יפה מאהבתי שיש עכשיו ?
חוקי הפורום