נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחח ערבת פה הרבה זמן !? לא האמת שסתם ראיתי 499 רציתי ת500 אבל הטעות שלי היתה שתגובה 499 זה הודעה 500 XD
נכתב במקור על ידי afx אני הראפר הקשוח הגב-גבר הם קוראים לי אייייז אני מוביל עדר משהו משהו משהו אלף בחורות אלי בחדר
זה ראפר XD
נכתב במקור על ידי legalize לא האמת שסתם ראיתי 499 רציתי ת500 אבל הטעות שלי היתה שתגובה 499 זה הודעה 500 XD כולנו עברנו את זה ..
האאאאאאאאא אני יודע מה אתם חושבים עלי...
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יש מצב שזה נילס כי גם יש דיווח על רצח יש מרדף אחרי הרוצחים
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E כולנו עברנו את זה .. יש קבוצת תמיכה בענין XD? ד''א עוד מעט יוצא הסרט של הדרדסים
נערך לאחרונה על ידי subwave; 20-07-2011 בשעה 01:19.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror האאאאאאאאא אני יודע מה אתם חושבים עלי... מה??
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror האאאאאאאאא אני יודע מה אתם חושבים עלי... גיי .
נכתב במקור על ידי AdventureR יש מרדף אחרי הרוצחים נייט זה לא יכול להיות כי זה באוויר אני בדרכי להמבורגר עם מסוקי הפרטי
נכתב במקור על ידי legalize זה ראפר XD זה ראפר
נכתב במקור על ידי legalize יש קבוצת תמיכה בענין XD? יש דיונים לגבי זה עכשיו בגבוה ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 20-07-2011 בשעה 01:19.
נכתב במקור על ידי AdventureR זה ראפר אני אוהב את "אם היו לי מילים"
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נייט זה לא יכול להיות כי זה באוויר אני בדרכי להמבורגר עם מסוקי הפרטי המשטרה יצא לחיפוש
נכתב במקור על ידי AdventureR זה ראפר מה שנכון נכון כאן הכף הוא על הכאפק חלב ודבש
נערך לאחרונה על ידי subwave; 20-07-2011 בשעה 01:21.
חוקי הפורום