One Vs. The Devil went Down To Georgia
אם מישהו מוצא לי את זה אז אני ממש ממש ישמח! (אני מכיר את זה מגיטר הירו 3 אבל אני לא מוצא את זה)
One Vs. The Devil went Down To Georgia
אם מישהו מוצא לי את זה אז אני ממש ממש ישמח! (אני מכיר את זה מגיטר הירו 3 אבל אני לא מוצא את זה)
|
|
לא הבנתי מה אתה מחפש
בכל מקרה,
One VS Tears Don't Fall
One Vs. Before I Forget
אני מחפש את The Devil Went Down To Georgia
One VS. Vertigo
ים יש לי את זה אבל לא של הלהקה שעשתה את זה ב-GH3 אלא להקה אחרת כי השיר הזה זה שיר עם אירי מוכר מאוד(כמו WHISKEY IN THE JAR)
רוצה בכל זאת?זה כמעט אותו דבר רק שבגרסא שלי יש קללות![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מכיר מיוטיוב חחחח, אתה יכול לשלוחתודה
One Vs. Raining Blood
Walk Vs. 13 Steps To Nowhere
Walk Vs. Paranoid
Walk VS. Talk
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
The Unforgiven VS. The Unforgiven II
The Unforgiven II Vs. The Unforgiven III חחחח
The Unforgiven II VS. Immigrant Song
איכס 3 ממש דוחה זה מתחיל עם פאקינג פסנתר O.O מי מנגן בפסנתר ממטאליקה?!