ממש לא,מי שאמר לך את זה לא מבין באיירון מיידן בשיט
תשמע הוא לא גרוע אבל הוא לא ממש מייצג את מיידן כי יש באלבום הזה הרבה קלידים וגיטרות קלילות..
זה אלבום סבבה אבל לא בין הטובים שלהם
7.5 ללהקה
Led Zeppelin-In The Evening
ממש לא,מי שאמר לך את זה לא מבין באיירון מיידן בשיט
תשמע הוא לא גרוע אבל הוא לא ממש מייצג את מיידן כי יש באלבום הזה הרבה קלידים וגיטרות קלילות..
זה אלבום סבבה אבל לא בין הטובים שלהם
7.5 ללהקה
Led Zeppelin-In The Evening
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
10
The Who - Getting In Tune
ז*ן ללהקה?XD
9
Iron Maiden-Run To The Hills
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
למה? המי אחלה להקה, המתופף והבסיסט שלהם אחד מהכי טובים בהיסטוריה
Doors - L.A. Woman
7 ללהקה
The Clash-Rock The Casbah
6
The Beatles - Come Together
2
Metallica - The Day That Never Comes
מה 2? שיר גאוני
1 אני ממש ממש ממש לא יודע מה אתם מתלהבים מהשיר זה, זה בכלל לא נשמע כמו מטאליקה
Rhcp - slow cheetah
7
Bullet for my valentine - Disappear
0
The Animals - See See Rider
7
Metallica - One
בקשר למקודום אני פשוט לא אוהב את ה Beatles
ואני לא מבין למה אתה לא אוהב את השיר The Day That Never Comes כי זה פשוט שיר גאוני
6
Bullet for my valentine - Room 409
שיר נחמד -
יש למטאליקה שירים הרבה יותר טובים
0
Rhcp - slow cheeath
9 ללהקה
The Beatles-Across The Universe
מה תכתוב לי הא, עידן יא היפי?![]()
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox