5 לא אוהב
Coal_Chamber- dark days
|
|
5
אז אתה לא אחי :/ אבל אתה יכול להיות בן דוד או משו XD
Dio-Holy Diver
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
100
Scorpions-No One Like You
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
השיר האחרון של קורט
Nirvana-You Know You're Right
7
Weezer-My Name Is Jonas
10
שיר נחמד מאוד.
In Flames - Come Clarity
9
within temptation - What Have You Done
5 לא מסוגל לשמוע את זה
Nirvana-Smells Like Teens Spirit
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
0
אוברייטד, אני שומע את זה בכל פלאפון וחור אפשרי, דיי, מספיק, חבאטיט.
Death - Symbolic
8
מה כל פלאפון למה כל העולם שומע נירוואנה?ועוד בארץ?הגזמת...
Tenacious D-Kickapoo
4
לא עשיתי מהם להקה סוג ז', הם להקה סוג ד', הם תמיד היו ותמיד יישארו.
וכן, ריטאר, כל פלאפון שני שאני רואה, יש שם את השיר smells like a teen spirit
תבוא לבת-ים ותבין.
Death - Bite The Pain
עריכה: שיט עקפו אותי, 4 ל30STM - 9 ל-AIC
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 06-07-2008 בשעה 22:22.