9
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
|
|
7.5
חידוש מרענן בשביל מי שמכיר אותי:
מרסדס בנד-עד מתי
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
6 ללהקה
Pantera-Cowboys From Hell
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10
Symphony X - Of Sins And Shadows
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
6
SOAD - Byob
9 כבר חרשו אותו פה
Iron Maiden-Can I Play With Madness?
עריכה:
מה ?!
רוקנרול שומע מטאל!?!?!ועוד SOAD?!!?
הפילו אותך על הראש בערב יום העצמאות או שנפלת על המנגל?!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-04-2009 בשעה 17:59.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
lamb of god - descending
קרדיט לי^^ D:
7 ללהקה
Iron Maiden-Transylvania
למה לא? סיסטם לא רעים בכלל, פעם שמעתי אותם מלא
8
Jeff Beck - Greenleevees
חחח טוב לדעת
7 לבק
U2-Get On Your Boots
7
nail within-elastic
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 01-05-2009 בשעה 01:11.