קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 38 מתוך 75 << ראשון ... 28363738394048 ... אחרון >>
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 38

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל 02/02/2015

מה המצב, היום הראשון הלך די טוב, אתמול, היום, ומחר אני כמעט ולא התקדם עם כלום יש לי קצת לחץ וכן זה קצת בעייתי להתחלה, זה מאתמול לא מספיק היום ננסה לעשות קצת יותר אבל עדיין זה לא זה

---

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היום ה- #3 עדכון

קצת מפרסם פה ושם, חשבתי על הרבה רעיונות חדשים שאני הולך לנסות אבל זה ידחה קצת ובנתיים אני מנסה לשמור על איזה משהו כל יום, בסוף שבוע כך +- יש לי זמן להפציץ
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 04-02-2015 בשעה 07:05.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל ה- #4

ממה שהצלחתי להוציא זה גם היה די טוב, היום ומחר אני יתחיל לפעול כדי לעלות את הרווחים. המטרה שלי היא 200 ועדיין לא הגעתי ליום 1 כזה בחודש הזה, 100 זה מדהים אבל אני רוצה לשמור את זה כ"עובר" ואת ה-200 כ"טוב" אז עדיין יש עוד מה לעשות. אני יעדכן מחר, יום טוב

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

שמע אני חייב להגיד לך שאתה אדיר !!
    אני זוכר שהתחלתי עם ה PPD ב 2013 ככה , ואני זוכר גם אותך , רק שלי לא היה את ההתמדה כמו שלך יש , באמת שאתה תותח שעד עכשיו אתה ממשיך ועושה רווחים מטורפים .
    מה שהפיל אותי כל הזמן וגרם לי להתייאש זה שכל פעם מחדש מחקו לי את כל הסרטונים , את כולם , כל פעם מחדש !
    עכשיו אני רוצה לחזור ויש לי כמה שאלות בטח דברים יתחדשו , נגיד יש לי כבר נישה וסרטון מוכן עם הוכחה והכל ,העלתי את הסרטון , מה הדף נחיתה הכי מומלץ לשים ? מה אני עושה עכשיו , איך אני מקדם את הסרטון , או שלא ? מה אני עושה אחרי שאני מעלה כל סרטון ? והכי חשוב , איך אני יכול לגרום לזה שלא ימחקו לי את כל הסרטונים ? מקווה שתענה לי ואתחיל לעשות רווחים כמו שלך יאלוף !
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי toorbo צפיה בהודעה
    שמע אני חייב להגיד לך שאתה אדיר !!
    אני זוכר שהתחלתי עם ה PPD ב 2013 ככה , ואני זוכר גם אותך , רק שלי לא היה את ההתמדה כמו שלך יש , באמת שאתה תותח שעד עכשיו אתה ממשיך ועושה רווחים מטורפים .
    מה שהפיל אותי כל הזמן וגרם לי להתייאש זה שכל פעם מחדש מחקו לי את כל הסרטונים , את כולם , כל פעם מחדש !
    עכשיו אני רוצה לחזור ויש לי כמה שאלות בטח דברים יתחדשו , נגיד יש לי כבר נישה וסרטון מוכן עם הוכחה והכל ,העלתי את הסרטון , מה הדף נחיתה הכי מומלץ לשים ? מה אני עושה עכשיו , איך אני מקדם את הסרטון , או שלא ? מה אני עושה אחרי שאני מעלה כל סרטון ? והכי חשוב , איך אני יכול לגרום לזה שלא ימחקו לי את כל הסרטונים ? מקווה שתענה לי ואתחיל לעשות רווחים כמו שלך יאלוף !
    תודה גם אני זוכר תשם. כן זה קרה גם לי שהתחלתי כאן עם set and forget נמחקו לי יותר מ-100 ביום, קורה לכולם.

אין משהו הכי מומלץ זה רק בשביל ה- CR שלך, אתה יכול לעשות blogger וכו' ואם אתה רוצה להשיג קצת יותר אז online generator.
    אם אתה לא משיג תנועה אז כל הדפי נחיתה האלה לא באמת שווים, קודם תתרכז בלהשיג תנועה טובה.

תקדם עם לייקים, צפיות, בקלינקס, תוכן איכותי וייחודי, לא השתנה משהו חוץ משתראה הרבה סרטונים שמדרגים עם 301 צפיות ונמחקים מהר

איך תגרום לזה שלא ימחקו לך הסרטונים? אם זה היה משהו פשוט הייתי משיג פי 3 תנועה.
    זה לא באמת אפשרי עם יוטיוב, בנישות תחרותיות תמיד אנשים ידווחו אליך, המחיקות זה חלק מכללי המשחק ביוטיוב.
    מי שלא מוכן למחיקות האלה מקדם אתר, אני מעלה המון סרטונים כל יום וכך אני מנסה לעשות את זה כמה שיותר יציב.
    אם אתה ממש רוצה לנסות בכל זאת אז נישות ממש בלי תחרות שאף אחד לא יראה אותך/ תחשוב מחוץ לקופסה.
    אם תשים לב בכל נישה האלה שלא נמחקים יש להם ערוץ אמיתי לא של PPD, אם תצליח להתחזות לאחד מהם ולפרסם PPD יותר סביר שתצליח לא להימחק.

בהצלחה תעדכן איך אתה מתקדם

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל ה- #5

לא כל כך הלך טוב, בכל זאת יש לי משהו מעניין לפרסם בימים הקרובים, כל השבוע כמעט ולא התקדמתי עם כלום היה לי קצת עמוס, עד שהשתלטתי על זה ובניתי על סוף השבוע כדי להפציץ גם התוכניות האלה נהרסו שזה ממש מבאס, מה שכן לפחות עשיתי לזה סוף וזאת הפעם האחרונה שזה יקרה אני ידבר על זה באיזה פוסט שאני יעשה.

שבת שלום

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אתה מוכן להסביר לי בבקשה איך אתה מקבל מקדם את הסרטונים שלך? אני יודע שצריך בקלינקס צפיות ולייקים וכו' אבל איך אתה משיג אותם?

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תודה גם אני זוכר תשם. כן זה קרה גם לי שהתחלתי כאן עם set and forget נמחקו לי יותר מ-100 ביום, קורה לכולם.

אין משהו הכי מומלץ זה רק בשביל ה- CR שלך, אתה יכול לעשות blogger וכו' ואם אתה רוצה להשיג קצת יותר אז online generator.
    אם אתה לא משיג תנועה אז כל הדפי נחיתה האלה לא באמת שווים, קודם תתרכז בלהשיג תנועה טובה.

תקדם עם לייקים, צפיות, בקלינקס, תוכן איכותי וייחודי, לא השתנה משהו חוץ משתראה הרבה סרטונים שמדרגים עם 301 צפיות ונמחקים מהר

איך תגרום לזה שלא ימחקו לך הסרטונים? אם זה היה משהו פשוט הייתי משיג פי 3 תנועה.
    זה לא באמת אפשרי עם יוטיוב, בנישות תחרותיות תמיד אנשים ידווחו אליך, המחיקות זה חלק מכללי המשחק ביוטיוב.
    מי שלא מוכן למחיקות האלה מקדם אתר, אני מעלה המון סרטונים כל יום וכך אני מנסה לעשות את זה כמה שיותר יציב.
    אם אתה ממש רוצה לנסות בכל זאת אז נישות ממש בלי תחרות שאף אחד לא יראה אותך/ תחשוב מחוץ לקופסה.
    אם תשים לב בכל נישה האלה שלא נמחקים יש להם ערוץ אמיתי לא של PPD, אם תצליח להתחזות לאחד מהם ולפרסם PPD יותר סביר שתצליח לא להימחק.

בהצלחה תעדכן איך אתה מתקדם
    קודם כל תודה שענית מהר !
    עכשיו מהפעם האחרונה שפרשתי נשאר לי 47 דלר בפייפלאייס ונמחקו לי כל הסרטונים , אני אשיג 3 דולר בקלות ויהיה לי כסף ראשוני כבר להשקיע .
    יש לי כמה שאלות
    השיטה S&F , כבר לא יעילה ? עכשיו צריך לקדם כל סרטון ?
    יש לך איזה אתר שמביא דף נחיתה פשוט ונוח אוטומטי , אני אעשה כמו פעם , לכל סרטון אשים דף נחיתה חדש .
    בקלינקס , אף פעם לא הבנתי מה זה למרות כל ההסברים ואיך משיגים את זה , ואם עושים את זה על כל סרטון ?
    מאיפה אתה מביא את הלייקים והצפיות שלך ?
    ושאלה אחרונה , לך גם מוחקים הרבה סרטונים ? אם כן , איך אתה ממשיך להרוויח ? ואם לא , אתה מעלה את הסרטונים והכל רגיל בלי IP שונה או משהו ? וכל סרטון אתה מעלה ממשתמש יוטיוב חדש או מאותו משתמש ?

תודה רבה !
    (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

קודם כל תודה שענית מהר !
    עכשיו מהפעם האחרונה שפרשתי נשאר לי 47 דלר בפייפלאייס ונמחקו לי כל הסרטונים , אני אשיג 3 דולר בקלות ויהיה לי כסף ראשוני כבר להשקיע .
    יש לי כמה שאלות
    השיטה S&F , כבר לא יעילה ? עכשיו צריך לקדם כל סרטון ?
    יש לך איזה אתר שמביא דף נחיתה פשוט ונוח אוטומטי , אני אעשה כמו פעם , לכל סרטון אשים דף נחיתה חדש .
    בקלינקס , אף פעם לא הבנתי מה זה למרות כל ההסברים ואיך משיגים את זה , ואם עושים את זה על כל סרטון ?
    מאיפה אתה מביא את הלייקים והצפיות שלך ?
    ושאלה אחרונה , לך גם מוחקים הרבה סרטונים ? אם כן , איך אתה ממשיך להרוויח ? ואם לא , אתה מעלה את הסרטונים והכל רגיל בלי IP שונה או משהו ? וכל סרטון אתה מעלה ממשתמש יוטיוב חדש או מאותו משתמש ?

תודה רבה !
    S&F יעילה אבל לוקחת המון זמן וצריך לחכות והכל בקיצור לא השיטה הכי מומלצת כרגע.
    היום מה שהולך זה לקחת אתר/דף פייסבוק / סרטון ולקדם אותו בגוגל. מקדמים אותם היום בעזרת בקלינקס.
    אתה צריך GSA וב50 דולר אי אפשר לקנות צריך לחסוך קצת ואז תקנה. כן לכולם מוחקים יוטיוב היום תחרותי יותר
    מאי פעם ואם באמת רוצים לתת שם FIGHT ולהרוויח משהו צריך כלים כמו GSA או מקור צפיות והכל.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    S&F יעילה אבל לוקחת המון זמן וצריך לחכות והכל בקיצור לא השיטה הכי מומלצת כרגע.
    היום מה שהולך זה לקחת אתר/דף פייסבוק / סרטון ולקדם אותו בגוגל. מקדמים אותם היום בעזרת בקלינקס.
    אתה צריך GSA וב50 דולר אי אפשר לקנות צריך לחסוך קצת ואז תקנה. כן לכולם מוחקים יוטיוב היום תחרותי יותר
    מאי פעם ואם באמת רוצים לתת שם FIGHT ולהרוויח משהו צריך כלים כמו GSA או מקור צפיות והכל.
    כמה עולה הGSA ומאיפה אני משיג את זה ? אז כל סרטון שאני מעלה אני צריך לקדם עם בקלינקס , צפיות ולייקים ?
    תודה רבה !
    (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

כמה עולה הGSA ומאיפה אני משיג את זה ? אז כל סרטון שאני מעלה אני צריך לקדם עם בקלינקס , צפיות ולייקים ?
    תודה רבה !
    הGSA עצמו אפשר להשיג ב70 אבל ביחד איתו יש עוד לא מעט הוצאות בערך נגיד עוד 150 דולר על כלים נוספים שאתה צריך.
    ובעיקרון כן אבל לא הייתי הולך על תחום הסרטונים / יוטיוב. היום מה שחם זה לקדם עמודי פייסבוק בגוגל.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

הGSA עצמו אפשר להשיג ב70 אבל ביחד איתו יש עוד לא מעט הוצאות בערך נגיד עוד 150 דולר על כלים נוספים שאתה צריך.
    ובעיקרון כן אבל לא הייתי הולך על תחום הסרטונים / יוטיוב. היום מה שחם זה לקדם עמודי פייסבוק בגוגל.
    איך עושים כסף מ PPD דרך פייסבוק ?
    (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

איך עושים כסף מ PPD דרך פייסבוק ?
    אתה לא משיג תנועה מפייסבוק עצמו התנועה היא מגוגל פשוט אתה מקדם דף פייסבוק בגוגל.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

אתה לא משיג תנועה מפייסבוק עצמו התנועה היא מגוגל פשוט אתה מקדם דף פייסבוק בגוגל.
    התבלבלתי לגמרי , איך אני עושה את הכסף פה דרך הפייסבוק ?
    ואתה יכול להביא לי את הGSA הכי טוב שיש או משהו שיהיה לי לכל מקרה
    (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

התבלבלתי לגמרי , איך אני עושה את הכסף פה דרך הפייסבוק ?
    ואתה יכול להביא לי את הGSA הכי טוב שיש או משהו שיהיה לי לכל מקרה
    יש רק אחד תחפש בגוגל GSA SER תקרא קצת על זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,513,669 | הודעות: 8,214,263 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect