נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אההה קטןןןןןן חחחחחח איזה צעיר חח ... לא ממש XD אתה בן 18 ! אתה לא אמור להיות בצבא ?
" The Begin of HTML and C+ "
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חח ... לא ממש XD אתה בן 18 ! אתה לא אמור להיות בצבא ? אני מתגייס ב7.12 אחי בנתיים אני נהנה מהחופש בין סיום הלימודים לצבא
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני מתגייס ב7.12 אחי בנתיים אני נהנה מהחופש בין סיום הלימודים לצבא חזק אחי! למה אתה מתגייס ?
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חזק אחי! למה אתה מתגייס ? אני עוד לא יודע.. יודיעו לי חודש לפני
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני עוד לא יודע.. יודיעו לי חודש לפני סבבה אחי , אבל תגיד לי טוב ?
נכתב במקור על ידי TheSysHacker סבבה אחי , אבל תגיד לי טוב ? חחחחחחחח סבבה אח שלי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחח סבבה אח שלי יאי
נכתב במקור על ידי TheSysHacker יאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לך כבר בר מצווה?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לך כבר בר מצווה? כע אםםם 41 דף X D אחי אני זז להשתין .. XD
נכתב במקור על ידי TheSysHacker כע אםםם 41 דף X D אחי אני זז להשתין .. XD חחחחחחחחח טוב יאללה כפרה עליך אני נוסע למשפחה שלי בצפון דבר איתי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחח טוב יאללה כפרה עליך אני נוסע למשפחה שלי בצפון דבר איתי ביי אחי D:
בוקר טוב
סרטים וקולנוע | סיקורי סרטים | תמיכה טכנית בסרטים מגיש עזרה ראשונה -מד"א-
בוקר טוב חבר'ה
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
בוקר טוב אנשיםםם יאללה יצאתי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker בוקר טוב אנשיםםם יאללה יצאתי בוקר טוב
חוקי הפורום