10
Led Zeppelin-Achille's Last Stand
10
Led Zeppelin-Achille's Last Stand
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
10
The Beatles - Real Love
לא מכיר,אבל אני גם ככה אשמע את זה עוד חודש בערך(אני הולך לשמוע את כל הדיסקוגרפיה שלהם)
Deep Purple-Child In Time
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10, זה לא מאלבום זה מסינגל
The Beatles - Something
7
pantera - cemetery gates
msn:metalcore71@hotmail.com
10
crowbar-the only factor
לא מכיר
יוני בלוך - טבעת
0 כי אני שונאת אותו
iron maiden-wasting love
msn:metalcore71@hotmail.com
8
John Lennon - Crippled Inside
לא מכיר (את השיר)
Pearl Jam - Do The Evolution
8
Metallica - Orion
10
Motley Crue - Smokin' In The Boysroom
7 נחמד כזה
The Mamas and The Papas-If You're Going To San Francisco
רוקנרול יאהב אותי יותר
תאמת אני לא מכיר את השיר הזה :/
Eric Clapton - Groaning Blues
Backstreet Boys - I Want It That Way
1111111110000!!+++
http://shmatul.net/sig_100690.gif
מי שרוצה שאני יעצב לו...