רוצה לסת לך להתאמן.
לא יכול מכון- תעשה סטריט
באמת שזה לא צריך להיות קשה
רוצה לסת לך להתאמן.
לא יכול מכון- תעשה סטריט
באמת שזה לא צריך להיות קשה
|
|
התגובות שלך פשוט מרגיזות, אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אתה רק רוצה להתמרמר ולבכות כמה רע לך וכמה הלסת שלך חרא
וכן , אם אתה מוצא את עצמך לבד -> אתה לא חברותי מספיק, ואין קשר לזה שאתה בתוך תוכך SICKUNT מפרגן שמרים אנשים למעלה
תישאר בטמטום שלך
קודם כל אחי פותח האשכול הלסת שלך סבבה לגמרי...
דבר שני תפסיקו לזיין לו במוח שאם הוא יתאמן זה יעזור ללסת.. זה זה זיון שכל אחד גדול מה שכן אם הוא יקח סטרואידים אז זה יעזור אבל כל עוד זה אימונים רגילים עם תזונה רגילה (כולל גם אבקות חלבון מן הסתם) אז לא יהיה שום שינוי בלסת אלא אם כן הוא ירד באחוזי שומן מה שלא נראלי צריך כי לפי התמונה הוא מספיק רזה בפנים.. אז תפסיקו לדבר שטויות על דברים שאתם לא יודעים, כאילו מישהו מכם באמת התאמן ואז ראה "וואייי פתאום הלסת שלי כמו של בראד פיט!" מבנה זה מבנה וגנטיקה זה גנטיקה וגנטיקה אפשר לשנות זה נכון אבל רק בגוף.. בפנים לא (אלא אם כן עושים ניתוח)
אי אפשר לשנות לא גנטיקה ולא לסת לא משנה כמה סטרואידים הוא יזריק וכמה משקולות הוא ירים
צריך לחיות עם מה שהטבע נתן, אנשים שנלחמים לתקן את הגוף שלהם בשיפוצים לא הכרחיים הם אידיוטים
אתה לא יכול לבקש עזרה ולבטל כל אופציה וכל אפשרות שמישהו מציע לך, זה לא עובד ככה.
אתה חייב לנסות את מה שאנשים מציעים לך.
אם אתה לא רוצה, אז אתה לא רוצה באמת להשתנות. תסגר על עצמך קודם.
אם המצב שלך כל כך קשה כמו שזה נראה שאתה תקוע בלסת אולי כדאי ללכת להתייעץ עם פסיכולוג....אני לא צוחק
קרא תתגובות שלך ותגיד שאתה רוצה להשתנות
כל מה שמציעים אתה ישר פוסל
אם היא סבבה כמו שכולכם אומרים.. אז הבעיה היא בסנטר..
לסת אפשר לשנות, אצלי הלסת עצמה זה לא בדיוק הבעיה, הסנטר נכנס פנימה, כאילו חסר טיפה סנטר..
לא שהצורה שלו מוזרה.. וזה גורם ללסת להיראות קצרה, או שלא.. זאת השאלה שלי..
ואני גם מדבר על קשת השיניים, אם היא קצרה או לא.. כי לדוגמנים היא רחבה אני יודע..
הוא מדבר על גנטיקה של הגוף, לא הפנים..
ולסת לא תלויה רק בגנטיקה, 5656565 הזה לא היה חרטטן, לסת זה שריר..
אם היא תאמץ אותה כמו מטורף, תפגע בעצמך. אבל אם היא הייתה מאומצת מגיל קטן, היא הייתה מתרגלת לעומס והייתה גם חזקה..
לסת זה שריר, שריר המאסטר, ואין סיבה ששריר לא יתפתח...
אני פשוט נשמתי מהפה.. ואז השריר רפוי.. והיא מתחלשת.. עשיתי כול מיני תרגילים ואני מרגיש שהיא התחזקה..
יש לי תמונות של לפני ואחרי.. אבל אני עדיין תקוע בעבר .. וגם עכשיו אני בהתלבטויות לפעמים..
זה תלוי באיזה תאורה אני.. יש תאורות שהלחיים שלי נכנסות לבפנים.. ויש שפחות..
אין כסף למכון כושר, אבא שלי לא יאפשר, ומה יעזור לי ריצה בחיים? דוגרי אני מדבר איתך. זה לאנשים שרוצים לבנות כושר..
אני גם ככה שחיף מת, ריצה רק תהרוג אותי עוד יותר, פעם הלכתי לרוץ בחוץ, זה רק הזכיר לי עוד יותר כמה שאני לבד.
כן כן אני מודע לזה שזה משחרר הורמונים שגורמים להרגיש לך טוב.. זה לא עשה לי משהו מיוחד ...
אני רוצה לשנות את עצמי בצורה..לא רק חוגים וכאלא.. אני תמיד חשבתי שמראה זה מראה המון על הבן אדם, וטיילור רק חידד לי את זה.
באמת שהבן אדם גאון מהבחינה הזאת.. בעניין ה ''חתונה'', הוא יצא מטומטם רצח.. אבל בקשר למראה, הבן אדם צודק..
שהוא הביא תמונה של דוגמן, הוא גר בבית של אמא שלו והוא בן 35.. אמרו לו כול הכבוד שהוא עוזר לה ..
ואם היה אחד מכוער, מה היו אומרים לו? קום על התחת יעצלן מה אתה גר עם אמא שלך
שהקופה של הכיתה , זאתי עם השערות על הידיים .. (לא באמת.. דמיין), תדבר איתך, מה אתה תעשה?
אתה ישר תנדף אותה ממך.. אתה גם תדבר הכי פתוח שאתה יכול.. לא מעניין אותך ממנה..
ואם תבוא אליך הכוסית של הבית ספר? אתה תרצה שהיא תדבר איתך עוד קצת, עוד, עוד, תדבר יפה..
זה נשמע שטחי רצח, אני יודע שזה לא ככה תמיד בחיים, ברור שלכול אחד יש חברים מכוערים / ידידות שאתה שם עליהם הרבה יותר מאלא שנראים טוב יותר.. אבל בכלליות, מה שרשמתי נכון... רושם ראשוני בעיקר..
אני מאמין שאם הייתי נראה כמו JEED SEID הזה, איך שלא קוראים לו.. לא היו לי את הבעיות האלו, לא הייתי חסר חברים..
ומה לעשות.. אני לא נראה כמוהו.. אבל אני חושב שאני יכול להתקרב ולעלות מעל הממוצע בעזרת כמה שינויים קטנים..
לא אני לא מדבר איתך על לגור במחלקה פלסטית... סטייל קטלני בשיער, גוף אדיר, ליצור אסטטיקה בפנים, שתל בסנטר..
אבל אין לי אפשרות למכון כושר.. לא לשתל בסנטר.. ולא לסטייל קטלני בשיער.. כי בלי השניים האחרים..זה יצא פח.
אני מתוסבך, אני יודע שהתייאשתה ממני כבר.. אני לא מכיר מישהו שלא היה מתייאש..
אבל יש לי חשיבה מסובכת ומורכבת מידי...היום ילד שאל אותי ''תמונה יפה''?
אז ראיתי שהלחיים שלו נכנסו פנימה רצח בתמונה.. אז אמרתי לו ''תמיד שהלחיים שלך נכנסות ככה פנימה.. תדע שזאת תמונה יפה''..
אז הוא אמר לי ''ההפך''.. עד שאמרתי לו שירשום דוגמן בגוגל ויגיד לי אם זה עדיין ההפך.. ואז הוא : ''וואי .. נכון''..
אנשים לא מודעים לזה.. הבעיה שלי זה מודעות יתר![]()
מה יעזור פסיכולוג? אני לא מאמין בבולשיט הזה של פסיכולוגים.. מה הם יגידו לי? ''מראה זה לא הכול בחיים''?
ויום אחרי אתה בא לכיתה ואתה רואה מי מדברים על המסיבות שהיו להם .. ומי משחקים בצד באייפון המזדיין..
אני חושב שיש פה אנשים שיותר ערניים מה ''פסיכלוגים'',
ש ZYZZ עשה שינוי, את מה הוא שינה? את המראה.. אז התחיל השינוי.
ש - JEED עשה שינוי, את מה הוא שינה? את המראה.. אז התחיל השינוי...
למרות שאלא לא דוגמא זה כבר היה בתוכם.. ..בן אדם יכול לחשוב מה שהוא רוצה. יכול לשקר לעצמו.. הסביבה לא יודעת מה הוא חושב..
מעניין אותם מה רואים בעיניים..
אז אתה לא מקשיב לאף אחד פה ואתה כבר יודע כבר מה לעשות, נו אז יאללה מה אתה רוצה מאיתנו?
טכנית אני יודע.. אבל אם הבעיה היא בלסת ולא בסנטר? אלא המחשבות שלי..
ובינתיים אני נשאר משעומם ועל זה אין מה לעשות חוץ מלזבל את המוח..אתה צודק, נו מה אני יעשה?
עכשיו הלכתי לספר.. ספר צעצוע כזה עשה גלח קטן בצדדים השאיר טיפה למעלה .. יצא מכוער רצח.. עוד מקודם יכלתי לתת לו איזה צורה.
כוס אמקקקק...
מה אני יעשה אחי.. זה התבכיינות.. אין לי איך לטפל בזה עכשיו..ואין לי מה לעשות חוץ מתלהתבכיין
אני לא ישקר לך כמו ששיקרו לי כל החיים, אתה צודק שמראה זה דבר מאד מאד חשוב בחיים.
אבל עם הסנטר שלך יוצאת סנטימטר ו2 מילמטר במקום סנטימטר ו3 נקודה 4 מילימילטר, זה לא אומר שאתה נראה מכוער יותר.
את זה אתה חייב להבין!
נכון, טיילר בן אדם גאון בכל מיני נשואים מסויימים, נושאים שמעניינים אותו.
הבן אדם פשוט אוגר מידע לגבי המון דברים והוא פשוט בן אדם שיכול ללמד אפילו מנכ"לים דברים על החיים.
אבל מצד שני, טיילר גם בן אדם שמדבר הרבה שטויות מתוך אגו ובגלל שהוא מפחד לטעות.
בעניין החתונה ספציפית, הוא לפי דעתי מאד צודק...חתונה זה דבר מטומטם ורק בגלל שכתוב על דף (ת.ז) שאתה נשואי, אתה צריך לשלם מלא כסף למדינה...ואני שואל למה?!
ועכשיו לעניינך, אתה צריך להבין שסנטר זה לא דבר כזה חשוב במראה.
מראה בכללי זה דבר חשוב, אבל גם מראה זה דבר מאד מאד מאד משתנה וחסר גבולות לחלוטין!
מה הכוונה?
שאם תשים מכופתרת עלייך, ואז תשאל את עצמך "אני יסגור את הכפתור באיזור החזה או לא?" לא תיהיה לך באמת תשובה חד משמעית..ולמה זה? כי זה לא באמת דבר שאנשים כל כך אכפת להם ממנו.
כן, אם תלך עם הכפתור בחזה פתוח בלוויה או בחתונה, אתה תראה כמו ערס צעצוע ואנשים לא יבינו מה אתה קשור, אבל אז כשמישהו ידבר איתך ויבין שאתה אחר ממה שהוא חושב, הוא ישנה את החשיבה שלו...אז מה הסקנו? שזה לא באמת קובע משהו אם אתה הולך עם כפתור פתוח או לא
ויותר מזה...חלק מהנשים יגידו "ואי איזה ערס מגעיל, מה הוא חושב לעצמו שהוא הולך ככה?"
וחלק מהבנות יגידו "ואווווו איזה חתתתתיךךךךךך אני מתההה!!! איך גברים כאלה עושים לי את זה! אני חייבת ללכת לדבר איתו"
אתה מבין?
אותו הדבר לגבי שיער ארוך...חלק מהאנשים יגידו "מה נסגר איתו..? ממתי גברים הולכים עם שיער ארוך? הוא לא יודע שזה נראה כאילו שהוא מסומם שחזר מהודו?"
וחלק מהנשים יגידו "איזה כריזמטי...כמה מתאים לו שיער ארוך זה לא יאמן!"
ולענייננו, לרוב הדוגמנים יש סנטר בולט..נכון.
אבל OPEN UR FREAKING EYES, אתה לא דוגמן ואתה בן 16! עד שתגיע למקסימום הגדילה שלך וההתבגרות שלך כדי שתראה כמו דוגמן, יש סיכוי שהסנטר שלך יפתח והתווי פנים שלך ישתנו!
"אז מה אפשר לעשות עד אז..?"
GUESS WHAT? תתעסק בדברים אחרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודבר אחרון:
אין לך כסף? לך תעבוד.אין כסף למכון כושר, אבא שלי לא יאפשר, ומה יעזור לי ריצה בחיים? דוגרי אני מדבר איתך. זה לאנשים שרוצים לבנות כושר..
אבא שלך לא מאפשר? תתווכח איתו.
ריצה זה לאנשים שרוצים כושר? ראיתי את התמונות שלך, גם אתה רוצה כושר, אתה ציפלון, תפסיק להיות ילד בן 16 מפונק, חלאס עם זה כבר, תפסיק להמציא לעצמך תירוצים.
כן, זה קשה, אני יודע..אבל נחש מה? החיים קשים!
לחכות השיער יחזור אל תדאג...
בגלל זה מתחילים מארוך טוב משאירים לא מקצרים עוד קצת למשהו בינוני ואז לקצר
ככה מוצאים בול מה יושב טוב
אתה אומר שאין לך כסף לחדר כושר אז תתחיל להתאמן בבית במקום עכשיו לשבת ולבכות על הלסת בבית פשוט לך תתאמן עם מה שיש
תעשה משהו אתה אומר שאין לך עם מי ללכת אבל זה שאתה יושב בבית סתם לא עוזר לך אני אישית שאני לא במצב טוב אניפשוט לוקח את הכלב לטיול מסתובבים בשטחים זה משחרר תראש מהבעיות ואני חוזר חדש
לך לים תשחה חצי שעה ותחזור זה משחרר לגמרי מהבעיות לא חסר דברים
תחזור עם ראש נקי תתחיל לחשוב איך אתה מתחיל למצוא חברים שיצאו איתך
אולי תתחיל בפייסבוק הכי טוב או שפשוט לך לבית של מישהו
נערך לאחרונה על ידי allkinds; 25-10-2013 בשעה 14:39.
אתם לא מבינים שאימונים זה לא מה שיעזור לו? אתם מתווכחים עם פאקינג קיר !!
הוא יתאמן ויתאמן, יגדל ועדיין ימצא מה לא בסדר אצלו ואת מה להאשים עכשיו במצב הנוכחי שלו!
"אני שרירי ובכל זאת אין לי חברים, זה בדוק בגלל הלסת שלי"
"אני שרירי עם לסת פצצה ובכל זאת אין לי חברים, לפי טיילר זה בגלל השיער בחזה, אני עושה שעווה"
זה לא יגמר, המוח שלך זה בור ללא תחתית, תמלא את עצמך מבפנים במקום לחפש כל מני דברים מבחוץ.
תפסיק להאשים גורמים אחרים ולהתחמק מאחריות, אני מכיר אנשים מכוערים כמעט עם לסת של לא'דע מה, שהם מקובלים כמו שאתה רק יכול לחלום על זה, ומזיינים יותר ממה שתזיין רוב החיים שלך כשאתה 7% שומן. הם יותר מ17% שומן, נמוכים ועגולים, מזיינים בערמות (ובחורות כוסיות, אני בקשר טוב איתם) , נכנסים למסיבות חינם, יש להם מעגל חברתי ענק ואנשים מתים לצאת איתם.
והם נמוכים, מכוערים, שעירים, שמנים, טיפשים ובלי בגרות.
יודע מה ההבדל בינך לבינם? שהם נהנים ממה שהטבע נתן להם ולוקחים את זה למקסימום, ויודעים שהחיים שלהם נמצאים בידיים שלהם ולא מאשימים דברים שאין להם שליטה עליהם (לסת זו דוגמא טובה)
הייתי בשמחה מראה לך תמונות שלהם אבל אני לא חושב שיש לי את הזכות לפרסם אותם בציבור (רוב התמונות שלהם זה עם פצצות ובחורות שהן 7-8-9/10, אמנם כן, הן טיפשות ולא בחורות שהייתי יוצא איתן כי יופי זה כל מה שיש להן, אבל הם עדיין מזיינים אותן,בחורות שאתה תגמגם כשיפנו אליך)
אני בטוח שהרבה פה מכירים אנשים מכוערים ובכל זאת מוצלחים שמביאים בחורות בערמות.
אני סיימתי להגיב פה, תיקח מה שאתה רוצה ממה שכתבתי, תעשה או לא תעשה זה החיים שלך ואתה זה שתחייה עם הכישלון והחרטה שלך.
תבין כבר שהבעיה היא באופי שלך, לא ביופי. תתחיל את השיפור שלך משם, למה גם אם תיראה כמו JEFF SEID אתה עדיין תיהיה אפס מבפנים, ועם גישה כזאת אתה גם לא תגיע לרבע מהרמה של JEFF כי אתה תמיד תמצא את מי/מה להאשים בכישלון שלך.
BEST OF LUCK
דווקא ידוע שאימונים גורמים להרגשה טובה
יעני אם הוא יתאמן מופרש אצלו משהו בגוף שגורם לו להרגיש טוב ככה שזה לא יכול להזיק