קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 22-08-2013, 11:50
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-02-2010, 20:45
  3. [ידיעה] גרמי טיילר כנראה יחתום בלובליאנה
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 22:24
  4. [ידיעה]ג'רמי טיילר חתם במכבי חיפה
    על ידי BlacK MamBa בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-08-2009, 22:21
  5. {הודעה} סם טיילר עומד למות...פרטים בפנים.
    על ידי KILLER309 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 13:48
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52

טיילר בארץ + מה טיילר עשה בBLACK FRIDAY המפורסם? - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    יועץ השקעות? היא קיבלה את הכסף פיצויים מהעבודה ביחד עם תכנית חיסכון שנפתחה, אח שלה אמר לה "יש לך כסף נזיל, תשקיעי במנייה תכפילי או תשלשי את הכסף!"
    נתנה לו את הכסף, הוא השקיע במניה של בנק כלשהו, הבנק קרס ביחד עם המנייה חחח

אבא שלי אותו דבר, השקיע במניה של בנק הפועלים לטווח ארוך, איזה 20 אלף שקל, הגיע לו לאיזה 50 ככה (כמה שנים לקח), ועכשיו נשאר לו מזה 6 אלף, הוא פשוט לא בודק ולא יוצא
    גם יש לי חבר (שלימד אותי ודי הכניס אותי לתחום), השקיע 3K$ במניה של חברת אוצרות טבע אמריקאית, לא בודק לא מתעניין, בהתחלה הגיע ל 3.2K$, עכשיו נשאר לו בקושי 800$ ...
    אני מוקף חסרי ידע בהשקעות!!

ואתה צודק גבי הידע הפנימי, חברה שאתה משקיע בה יכולה בן לילה להכריז על משהו ולקפוץ, או להודיע על פשיטת רגע ולקרוס באותו היום ואז אתה תקוע עם מניות שלא שוות הרבה
    צריך קומבינות בחיים

יש לך טיפה ידע לזרוק לי בתחום? לא מדבר על INVESTOPEDIA כי כבר קרעתי ת'אתר הזה, ואין לי יותר מדי ידע פרקטי וכל זה ...
    לא צריך קומבינות, צריך מוח. COMMON SENSE BRAH

השקעות (יעני טווח ארוך) זה למיליארדרים וכרישי וול סטריט עם ידע פנימי שיודעים בוודאות מה יקרה בעוד X זמן. אך ורק להם.

לא למעמד הביניים שחושב שהוא יכול "לשלש" את הכסף שלו בלי שום פאקינג ידע ובלי כלום, ובטח שלא לילדים שעדיין גרים עם ההורים ויש להם סכומים מצחיקים בחשבון בנק. אפילו לי אין ביצים לעשות את זה ויש לי הרבה יותר מ20 אלף שקל או 3 אלף דולר במילים עדינות.
    זה בדיוק למה כל מי שמשקיע שוקע

רוצה ידע פרקטי? תלמד אופציות טוב טוב מההתחלה עד הסוף באתר הזה, תפתח חשבון דמו אצל ברוקר כלשהו ותראה אם הולך לך. אם לא הולך לך תברר למה לא הולך לך ותתעד את כל התהליך עם דף ועט
    ממליץ לך גם ללמוד מסחר יומי יעני נרות יפניים, ניתוח טכני וכל זה זה ממש עוזר גם אם אתה לא סוחר יומי
    והכי חשוב!! תלמד מה זה RISK MANAGMENT ותעבוד על זה כ''כ חזק שזה יבוא לך בתור אינסטינקט יעני שזה יהיה בדם שלך

למשל אני יתן לך דוגמא אישית שקרתה לי
    עשיתי שורט (הלוואתי מניות מהברוקר ומכרתי) על משהו, זה לא הלך לי טוב והתחלתי לאבד כסף, מתוך אינסטינקט יצאתי מהעסקה, הלכו לי משהו כמו 90-80 דולר לא זוכר (יעני השוק התחיל לעלות)
    ויום למחרת השוק ירד יעני נתן צניחה ענקית

מה שאומר שיכולתי "לעשות ימבה כסף" אם הייתי מחכה ליום למחרת
    הכל טוב ויפה אבל יכולתי גם לאבד המון ושאני אומר המון אני מדבר על לפחות 1000 דולר, כאלה דברים לא מקובלים אצלי ואני לא נותן לזה לקרות כי זה בשליטה שלי

אם משהו לא הולך לי אני חותך עם "הפסד" קטן וממשיך להתבונן מהצד ולראות מה עשיתי לא טוב (כולל תיעוד במחברת ושינוי TRADING PLAN)
    אני עושה את זה על אוטומט. בניגוד לאנשים שהיו אומרים "יאללה בסוף זה ירד" ואם זה לא היה יורד היו מעיפים 5000 דולר ביום בכיף. אני חותך את זה לפני שזה מתחיל.

וזה בדיוק למה אני עושה מזה כסף ו95% מהאכלוסיה לא. וזה למה אני ימשיך לעשות מזה כסף. זאת התכונה הכי חזקה שלי. לא הידע שלי שתכלס אין משהו שאני יודע שלא נמצא באינטרנט, או אפילו באתר הזה.

אני את רוב הידע שלי (באופציות) קיבלתי מהאתר הזה

אם אתה באמת רוצה לעסוק בזה ולא לשחק בביצים ולסתלבט אתה צריך להשמיד 4 דברים מהחיים שלך

1. את המילה "תקווה". אין תקווה בתחום הזה. אם "תקווה" שהדברים ילכו לטובתך, אתה תלך בעקבות הלב ולא בעקבות השכל. מי שמחפש "תקווה" מגיע לשכונת התקווה.

2. את המילים "נכון" ו"לא נכון" או "צודק" ו"לא צודק". אין דברים כאלה בתחום הזה, אין נכון ולא נכון ואין צודק ולא צודק, יש רק עובדות קשות וככל שאתה משלים איתן יותר ככה יהיה לך יותר קל

3. הימורים. לא ללכת לקזינואים, לא למלא טוטו, לא למלא לוטו, לא להמר, כלום כלום כלום. קזינו ולוטו זה מס נוסף למטומטמים.

4. רגשות. אף פעם אל תסחור כשאתה מתרגש ממשהו. למשל כשאני מאבד כסף אני מפסיק לסחור לאותו יום. וגם אם אני מרוויח מעל סכום מסויים אני מפסיק לסחור באותו יום. זה פוגע בשיפוט שלך. אם אני שמח אני מפנק את עצמי במשהו שאני אוהב. אם אני עצוב אני מנסה להבין מה עשיתי לא נכון ולמה קרה מה שקרה. אבל כשאני בפלטפורמה אני חסר רגשות ולא נותן לשום דבר להשפיע עלי. דפוק ככל שזה נשמע.
    אחרי שאני יוצא אני חוזר להיות נורמלי
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 03:18.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    andres
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תודה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא צריך קומבינות, צריך מוח. COMMON SENSE BRAH

השקעות (יעני טווח ארוך) זה למיליארדרים וכרישי וול סטריט עם ידע פנימי שיודעים בוודאות מה יקרה בעוד X זמן. אך ורק להם.

לא למעמד הביניים שחושב שהוא יכול "לשלש" את הכסף שלו בלי שום פאקינג ידע ובלי כלום, ובטח שלא לילדים שעדיין גרים עם ההורים ויש להם סכומים מצחיקים בחשבון בנק. אפילו לי אין ביצים לעשות את זה ויש לי הרבה יותר מ20 אלף שקל או 3 אלף דולר במילים עדינות.
    זה בדיוק למה כל מי שמשקיע שוקע

רוצה ידע פרקטי? תלמד אופציות טוב טוב מההתחלה עד הסוף באתר הזה, תפתח חשבון דמו אצל ברוקר כלשהו ותראה אם הולך לך. אם לא הולך לך תברר למה לא הולך לך ותתעד את כל התהליך עם דף ועט
    ממליץ לך גם ללמוד מסחר יומי יעני נרות יפניים, ניתוח טכני וכל זה זה ממש עוזר גם אם אתה לא סוחר יומי
    והכי חשוב!! תלמד מה זה RISK MANAGMENT ותעבוד על זה כ''כ חזק שזה יבוא לך בתור אינסטינקט יעני שזה יהיה בדם שלך

למשל אני יתן לך דוגמא אישית שקרתה לי
    עשיתי שורט (הלוואתי מניות מהברוקר ומכרתי) על משהו, זה לא הלך לי טוב והתחלתי לאבד כסף, מתוך אינסטינקט יצאתי מהעסקה, הלכו לי משהו כמו 90-80 דולר לא זוכר (יעני השוק התחיל לעלות)
    ויום למחרת השוק ירד יעני נתן צניחה ענקית

מה שאומר שיכולתי "לעשות ימבה כסף" אם הייתי מחכה ליום למחרת
    הכל טוב ויפה אבל יכולתי גם לאבד המון ושאני אומר המון אני מדבר על לפחות 1000 דולר, כאלה דברים לא מקובלים אצלי ואני לא נותן לזה לקרות כי זה בשליטה שלי

אם משהו לא הולך לי אני חותך עם "הפסד" קטן וממשיך להתבונן מהצד ולראות מה עשיתי לא טוב (כולל תיעוד במחברת ושינוי TRADING PLAN)
    אני עושה את זה על אוטומט. בניגוד לאנשים שהיו אומרים "יאללה בסוף זה ירד" ואם זה לא היה יורד היו מעיפים 5000 דולר ביום בכיף. אני חותך את זה לפני שזה מתחיל.

וזה בדיוק למה אני עושה מזה כסף ו95% מהאכלוסיה לא. וזה למה אני ימשיך לעשות מזה כסף. זאת התכונה הכי חזקה שלי. לא הידע שלי שתכלס אין משהו שאני יודע שלא נמצא באינטרנט, או אפילו באתר הזה.

אני את רוב הידע שלי (באופציות) קיבלתי מהאתר הזה

אם אתה באמת רוצה לעסוק בזה ולא לשחק בביצים ולסתלבט אתה צריך להשמיד 4 דברים מהחיים שלך

1. את המילה "תקווה". אין תקווה בתחום הזה. אם "תקווה" שהדברים ילכו לטובתך, אתה תלך בעקבות הלב ולא בעקבות השכל. מי שמחפש "תקווה" מגיע לשכונת התקווה.

2. את המילים "נכון" ו"לא נכון" או "צודק" ו"לא צודק". אין דברים כאלה בתחום הזה, אין נכון ולא נכון ואין צודק ולא צודק, יש רק עובדות קשות וככל שאתה משלים איתן יותר ככה יהיה לך יותר קל

3. הימורים. לא ללכת לקזינואים, לא למלא טוטו, לא למלא לוטו, לא להמר, כלום כלום כלום. קזינו ולוטו זה מס נוסף למטומטמים.

4. רגשות. אף פעם אל תסחור כשאתה מתרגש ממשהו. למשל כשאני מאבד כסף אני מפסיק לסחור לאותו יום. וגם אם אני מרוויח מעל סכום מסויים אני מפסיק לסחור באותו יום. זה פוגע בשיפוט שלך. אם אני שמח אני מפנק את עצמי במשהו שאני אוהב. אם אני עצוב אני מנסה להבין מה עשיתי לא נכון ולמה קרה מה שקרה. אבל כשאני בפלטפורמה אני חסר רגשות ולא נותן לשום דבר להשפיע עלי. דפוק ככל שזה נשמע.
    אחרי שאני יוצא אני חוזר להיות נורמלי
    וואי טיילר, פירגנת פה בחתיכת תגובה, ממש לא ציפיתי לזה

תודה רבה אחי, אני אנסה כבר ללמוד בפלטפורמה דמו, נראה לאן אני אגיע עם זה, זה תחום שבאמת מעניין אותי כל הקטע של שוק ההון והשקעות
    משנן את הטיפים שלך!

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עוד טיפ - אל תתקרב לברוקרים ישראליים
    אל תתקרב לשוק הישראלי בכלל

מונופול מגעיל ולא מפוקח
    חרא עמלות
    ועוד סיבות שאני מעדיף לא לפתוח תפה עליהן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע טיילר אתה ביצה

מה קורה איתך איפה אתה כיום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע טיילר אתה ביצה

מה קורה איתך איפה אתה כיום
    עד תחילת 2014 בישראל עם חברים ומשפחה חוגג פה סילבסטר
    אחרי זה בקמבודיה לממש קצת זמן
    ואז בתאילנד כנראה חצי שנה בעזרת אללה מתכנן לקנות שם אופנוע או אוטו (ספוילר - האוטו לא יהיה מזדה 3 או אוטו עניים אחר)
    ואז בעזרת אללה במזרח אירופה או דרום אמריקה

מה איתך BRAH

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עד תחילת 2014 בישראל עם חברים ומשפחה חוגג פה סילבסטר
    אחרי זה בקמבודיה לממש קצת זמן
    ואז בתאילנד כנראה חצי שנה בעזרת אללה מתכנן לקנות שם אופנוע או אוטו (ספוילר - האוטו לא יהיה מזדה 3 או אוטו עניים אחר)
    ואז בעזרת אללה במזרח אירופה או דרום אמריקה

מה איתך BRAH
    העיקר להרגיש שאתה חי

אני.. בתקופה דיי קפיטליסטית
    עובד על ריבוי מקורות הכנסה , וחושב איך אני ממשיך לפתח את המקורות הנוכחיים ואיך להרבות מקורות
    אני מת כבר לעוף מהמדינה יש לי חלום לעבור לאי יווני , לפחות לתקופה..

הימים אינטנסיבים אבל אני מרגיש כמו פנסיונר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,984 | הודעות: 8,205,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect